Το Λίβερπουλ μετατρέπεται σε «Taylor Town» για τις τρεις sold-out συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ

Date:

Το Λίβερπουλ μετατρέπεται σε «Taylor Town» για τις τρεις sold-out συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ

Άλλες 3 συναυλίες έβγαλε sold-out η Τέιλορ Σουίφτ στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour» στο Λίβερπουλ.

Η βρετανική πόλη έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για να υποδεχτεί την 34χρονη σταρ της ποπ, η οποία θα πραγματοποιήσει 3 συναυλίες στις 13,14 και 15 Ιουνίου. Καλλιτέχνες προσθέτουν τις εγκαταστάσεις τους στο «Taylor Trail», δημιουργικό μονοπάτι αφιερωμένο στην Τέιλορ Σουίφτ, μεταξύ άλλων, ένα πιάνο με ουρά καλυμμένο με βρύα, έναν χρυσό θρόνο και γιγάντιες καρδιές.

Τις καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις που αντιπροσωπεύουν τα 11 άλμπουμ της τραγουδίστριας επιμελείται η Επιτροπή Πολιτισμού του δήμου.

Διοργανώνεται σειρά εργαστηρίων χειροτεχνίας με εισιτήρια με τίτλο Liverpool Loves Taylor (Craft Version) διακόσμηση πάνω σε cupcakes, έργα origami και κολάζ όλα εμπνευσμένα από την τραγουδίστρια, ενώ ακαδημαϊκοί στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ διοργανώνουν το Tay Day, ένα συνέδριο για να «συζητήσουν και να αναλύσουν» το έργο του σταρ στις 12 Ιουνίου 2024.

Στο «συμπόσιο για θαυμαστές, φοιτητές και ακαδημαϊκούς» που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Λαϊκής Μουσικής θα εξεταστεί το «πολιτιστικό φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ».

Tοποθεσία θα φιλοξενήσει μια τοιχογραφία για το καινούριο άλμπουμ της τραγουδίστριας, «The Tortured Poets Department».

«Η πόλη θα “ξεπεράσει τα πάντα με ένα καλωσόρισμα για την Taylor Swift και τους Swifties”. Μία από τις πιο διάσημες μουσικές πόλεις του κόσμου ετοιμάζεται να κάνει στον εαυτό της μια αλλαγή Taylor Swift για την άφιξη του pop superstar. Περισσότεροι από 150.000 Swifties θα κατέβουν στο Λίβερπουλ για τα τρία σόου της τραγουδίστριας στο στάδιο Άνφιλντ στις 13, 14 και 15 Ιουνίου», έγραψε σε post το BBC.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC Merseyside (@bbcmerseyside)

Η Κάθριν Ρότζερς, από το Λίβερπουλ, δημιουργός ενός γκράφιτι της ποπ σταρ, δήλωσε στο BBC: «Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι έχουν τόση εμμονή, επειδή οι στίχοι της λένε μια ιστορία».

To άρθρο Το Λίβερπουλ μετατρέπεται σε «Taylor Town» για τις τρεις sold-out συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Παπαγεωργίου: Σαν δυο σταγόνες νερό με τη μαμά της-Η σπάνια φωτό από τα γυρίσματα του Shopping Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κοινοποίησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη μητέρα της.  Η όμορφη παρουσιάστρια του Shopping Star είναι αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητά της, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Παπαγεωργίου: Με «καυτό» μπικίνι στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Snik συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί στο Λονδίνο

Μία σημαντική συνάντηση είχε ο Snik στο Λονδίνο καθώς βρέθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος βρίσκεται εκεί για τις ανάγγες του φιλικού τουρνουά Boodles.

Κατερίνα Δαλάκα: H πρώτη αντίδραση μετά το οριστικό της τέλος στο Survivor

"Όταν ο κύκλος κλείσει, εμείς πρέπει να έχουμε κάνει όσα θέλαμε να κάνουμε" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Γ. Καπουτζίδης κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε από εκπομπή: «Θα έπρεπε να επιληφθεί η ΕΣΗΕΑ, δεν είναι δικιά μου δουλειά»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Μέρα με χρώμα» το πρωί της Παρασκευής 28/06 με αφορμή την συμμετοχή του στο Thessaloniki EuroPride 2024 και μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για μια εκπομπή που τον εξαπάτησε αφού τον κάλεσαν να σχολιάσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια Αναλυτικότερα ο

Instagram vs Reality: Η Νικολέττα Ράλλη πήγε για ψώνια & η κόρη της εισέβαλε στο δοκιμαστήριο!

Η Νικολέττα Ράλλη δοκιμάζει μαγιό παρέα με την κόρη της και μας δείχνει πώς είναι να είσαι... μητέρα! Η Νικολέττα Ράλλη είναι αρκετά ενεργή στα social media και απολαμβάνει να μοιράζεται με το κοινό της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τόσο από την επαγγελματική, όσο και από την προσωπική της ζωή. Νικολέττα Ράλλη: Η τρυφερή ανάρτηση

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει σαν γοργόνα με φόντο το απέραντο γαλάζιο!

Η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται πως απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά και τις ονειρεμένες παραλίες της χώρας μας! Το καλοκαίρι για την Κλέλια Ανδριολάτου έχει ξεκινήσει για τα καλά, καθώς η ξανθιά καλλονή ξεκίνησε να ποζάρει με το μαγιό της στα social media! Κλέλια Ανδριολάτου: Η βόλτα με τους γονείς της και η απίστευτη ομοιότητα Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε

Seventeen: Το πρώτο k-pop συγκρότημα στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι

Seventeen: Το πρώτο k-pop συγκρότημα στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι Το συγκρότημα πέρυσι ξεπέρασε σε πωλήσεις κάθε άλλον ποπ καλλιτέχνη παγκοσμίως, εκτός από την Τέιλορ Σουίφτ Στην κεντρική σκηνή, Pyramid Stage του Μουσικού Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι στην Αγγλία εμφανίστηκε φέτος για πρώτη φορά συγκρότημα της k-pop, οι Seventeen. Το ανδρικό συγκρότημα, το οποίο έχει 13

Κώστας Μαρτάκης: Στον χώρο μας επιβιώνουν τα «κακά» παιδιά

Κώστας Μαρτάκης: Στον χώρο μας επιβιώνουν τα «κακά» παιδιά Κώστας Μαρτάκης: Στον χώρο μας επιβιώνουν τα «κακά» παιδιά Δεν μου αρέσουν τα προβλήματα, προτιμώ να φύγω, σχολίασε ο τραγουδιστής Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για τον χώρο της μουσικής και τις αρνητικές συμπεριφορές που έχει κατά καιρούς κληθεί να αντιμετωπίσει. «Προσπαθώ η αλήθεια μου να βγαίνει

J2US: Κι όμως, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τραγούδησε την ώρα που βρισκόταν σε παράσταση

"Πετάω" τραγούδησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον ημιτελικό του J2US την ώρα που είχε... πετάξει ήδη για αλλού!

Βάσια Τριφύλλη: “Είδα τον καρκίνο λίγο σαν μαλ…! Άντε τώρα καλέ, κάνε πιο κει”

"Έβλεπα όλο τον κόσμο δίπλα μου να είναι καταρρακωμένος και εγώ δεν είχα πεθάνει ακόμα" περιγράφει η Βάσια Τριφύλλη.

J2US: Η συγκίνηση του Πανταζή για τον Βασίλη Καρρά – «Μου είπε “Πιτσιρίκο, δίνω μάχη”»

Μία ιδιαίτερη στιγμή είχαμε στον αποψινό (28/6) ημιτελικό του J2US. Ο Μανώλης και η Ζωή τραγούδησαν Βασίλη Καρρά και έκαναν κριτές και θεατές να συγκινηθούν ιδιαίτερα.  «Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα αλλά σαν τώρα θυμάμαι την τελευταία φορά που ήταν εδώ και τραγουδούσε στα άσχημα του» είπε ο παρουσιαστής του σόου. Βασίλης Καρράς: Στη