Τρίδυμες από το Λουτράκι αρίστευσαν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις με 18.500 μόρια και ετοιμάζονται προκειμένου να κάνουν το επόμενο τους βήμα στα έδρανα του Πανεπιστημίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Αννα -Μαρία με 18.920 μόρια, η Ολυμπία -Παναγιώτα με 18.560 και η Αγγελική -Δέσποινα με 18940 μιλούν στο Infokids.gr για το μυστικό της επιτυχίας.


Μαζί στην ζωή μαζί στο πανεπιστήμιο

Η επιτυχία για τα νεαρά κορίτσια από το Λουτράκι Κορινθίας είναι τριπλή! Υπερήφανες, χαρούμενες και ενωμένες σαν μία γροθιά περνούν στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους καθηγητές τους, πέραν του εξαιρετικού χαρακτήρα τους και της δύναμης ψυχής που τις χαρακτηρίζει, ήταν ότι συγκέντρωσαν σχεδόν την ίδια βαθμολογία.

Η ανακοίνωση του Αριστοτελείου:

Η επιτυχία έχει όνομα και λέγεται Άννα – Αγγελική – Ολυμπία!!!


~ Οι τρίδυμες αδελφές, μαθήτριές μας, κατέπληξαν με την εξαιρετική βαθμολογία τους στο 4ο Πεδίο «ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ».

~ Οι αδελφές Μεγάλου μάς συγκίνησαν!

~ Καθόλη τη σχολική ζωή τους υπήρξαν άριστες Μαθήτριες και άριστες Αθλήτριες Κολύμβησης, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Το καθημερινό επίπονο πρόγραμμά τους, τις όπλισε με επιμονή και υπομονή. Οι υψηλές επιδόσεις

– 18,94

– 18,92

– 18,58

και για τις τρεις αδελφές ήταν η πιο δίκαιη ανταμοιβή των κόπων τους! Ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!

Θερμά Συγχαρητήρια,

Άννα, Αγγελική, Ολυμπία!!!

~ Είμαστε υπερήφανοι!!!

«Αισθανόμαστε πολύ ευτυχισμένες και ενθουσιασμένες! Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματικά. Γράψαμε και οι τρεις πολύ καλά και ανταμείφθηκαν οι κόποι μας!» λέει η Ολυμπία –Παναγιώτα.

«Περνάμε σε όλες τις σχολές με βάση τις περυσινές βάσεις. Και οι τρεις θα θέλαμε να περάσουμε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για να είμαστε όλες μαζί! Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια να δουλεύω σε κάποια εταιρία, αυτό μου αρέσει και αυτό θέλω να πετύχω!» λέει ενθουσιασμένη η Αγγελική –Δέσποινα.

«Ονειρεύομαι να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση , πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω με υπομονή με επιμονή! Είναι σημαντικό να κάνουμε κάτι και οι τρεις μαζί» , δηλώνει η Άννα- Μαρία. http://www.diaforetiko.gr/

Από πολύ μικρή ηλικία τα τρία κορίτσια ξεχώρισαν! Eκτός απο άριστες μαθήτριες σε όλες τις τάξεις , είχαν εξαιρετικές επιδόσεις και στην κολύμβηση . Διακρίθηκαν σε αρκετούς αγώνες, κατακτώντας πολλά μετάλλια! http://www.diaforetiko.gr/

«Ξεκινήσαμε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολούμαστε με την κολύμβηση . Στο Γυμνάσιο ήμασταν και οι τρεις μέσα στην πρώτη πεντάδα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα .

Οι πολλές ώρες προπόνησης έπαιξαν ρόλο στο σήμερα, στο να πετύχουμε το στόχο μας.

Μέσα από τον πρωταθλητισμό μάθαμε να ελέγχουμε το άγχος μας που ήταν πολύ σημαντικό για τις πανελλήνιες, μάθαμε να προσπαθούμε να μην τα παρατάμε και να έχουμε στόχο!» λέει η Ολυμπία –Παναγιώτα.

«Ο πρωταθλητισμός που κάναμε στο κολύμπι, οι καθηγητές μας, η μαμά μας πρώτα από όλα… ό,τι κάναμε το κάναμε και οι τρεις μαζί, παίρναμε η μία δύναμη από την άλλη, όλα αυτά μας βοήθησαν!

Το μυστικό της επιτυχίας μας ήταν το διάβασμα και η πειθαρχία. Δεν το βάζουμε κάτω ποτέ . Παλεύουμε πάντα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε!» λέει η Άννα –Μαρία.

«Πιάσαμε δουλειά για να μπορέσουμε να σπουδάσουμε στην Αθήνα! Μάθαμε τα αποτελέσματα όσο ήμασταν στην κατασκήνωση! Ακόμα και τώρα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει! Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε σε ένα εστιατόριο ως σερβιτόρες και με τα χρήματα αυτά θα αγοράσουμε πράγματα για το φοιτητικό μας σπίτι, γιατί δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε οικονομικά τη μαμά μας!». http://www.diaforetiko.gr/

«Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη και η συγκίνησή μου τεράστια! Γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι των κοριτσιών μου.

Έκαναν παράλληλα και πρωταθλητισμό και είναι πολύ δυσκολο να συνδυάσεις το διάβασμα με τις καθημερινές προπονήσεις!

Τα έχουν καταφέρει περίφημα και είμαι πολύ περήφανη για τις κόρες μου» λέει η Ειρήνη Καλαφάτη, μητέρα των κοριτσιών.


Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Ομόφυλα ζευγάρια: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος στο Λουτράκι – Ο τρίτος πανελλαδικά
  • Νέο περıστατικό: 49χpονος επıτέθnκε στην πρώην σύντρоφό του και πρоσπάθnσε να την βıάσει