Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω έναν «διακόπτη», μπορώ να τελειώσω σχέσεις σε πέντε λεπτά

Date:

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω έναν «διακόπτη», μπορώ να τελειώσω σχέσεις σε πέντε λεπτά

Το πόσο έχει αλλάξει από τα 25 έως τα 44 αλλά και τη «διπλή ζωή» της ως χωρισμένη μαμά περιέγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, σε μια σπάνια συνέντευξη στη νέα εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι «λυπάται» το κορίτσι που ήταν στα 25 και που νοιάζοταν για τη γνώμη των άλλων για εκείνη. Τώρα, είπε, το άγχος της είναι αν εκείνη θα συμπαθεί κάποιον.

«Έχω έναν ισχυρό διακόπτη. Μπορώ να τελειώσω σε μία μέρα μία ιστορία και με φιλικές σχέσεις και με συνεργασίες και με έρωτες, αν νιώσω ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζα ή είχα υπολογίσει. Χρειάζεται πέντε λεπτά.

Δεν είναι σκληρό ούτε άμυνα, είναι ότι δεν είσαι αυτό. Είναι σαν να παίρνεις μία πάστα και τη σηκώνεις και μυρίζει σκ…ά. Δεν λες ωπ σόρυ; Δηλαδή, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι πάστα αλλά σκ…ά, είναι ένα δευτερόλεπτο» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε και πόσο έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια. «Τώρα στα 44 έχω λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25 χρονών. Είμαι πιο καλά. Είχα πάρα πολλές ανασφάλειες. Στα 25 μου είχα πάρα πολλές αγωνίες, τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Είχα αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπάνε.

Τώρα η αγωνία μου είναι αν εγώ σε συμπαθώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια, δεν με νοιάζει. Δεν είναι η εικόνα, αυτό είναι μέσα σου, το πώς αισθάνεσαι. Έβλεπα τα πάντα με μεγεθυντικό φακό, είχα τρομερές ανασφάλειες. Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα».

Για τη… «διπλή ζωή» της, αποκάλυψε ότι πλέον δεν είναι διαπραγματεύσιμη. «Ζω λίγο διπλή ζωή… Αυτό που το ζουν οι χωρισμένες μανάδες. Όταν δεν έχω τα παιδιά, έχω ξαφνικά όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που πριν δεν τον είχα. Γιατί είχα τα παιδιά πάντα.

Τώρα έχω 2,5 ημέρες την εβδομάδα χωρίς τα παιδιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα πεδίο. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο, όλη αυτή η ησυχία. Μετά λιγότερο, και τώρα… μη διαπραγματεύσιμο.

Έφτιαξα μια μικρή ζωούλα μέσα στην κανονική ζωή που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έπρεπε να το κάνουν οι άνθρωποι και μέσα στον γάμο τους».

To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω έναν «διακόπτη», μπορώ να τελειώσω σχέσεις σε πέντε λεπτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Σίσσυ Χρηστίδου: Τραγουδάει Θοδωρή Μαραντίνη – Δείτε το βίντεο

Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη δείχνει να έχει αποκατασταθεί, μετά τη δικαστική διαμάχη που είχαν για τη διατροφή που δίνει ο τραγουδιστήςς στα παιδιά τους. Μετά τις ευχές που έστειλε στον Θοδωρή Μαραντίνη για τη γιορτή του τον Μάρτιο, μέσα από την εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε τώρα ένα βίντεο στο Instagram, όπου  τραγουδάει

My Style Rocks: Γελούσαν ασταμάτητα οι κριτές με εμφάνιση παίκτριας – Δείτε βίντεο

Η Ζέτα δημιούργησε ένα λουκ εμπνευσμένο από βίντεο κλιπ της Κατερίνας Λιόλιου και τη Μέδουσα

TV Queen: «Πάγωσε» η Έλενα Χριστοπούλου με το καρφί της παίκτριας για τον Γιώργο Λιάγκα

«Μετά από αυτό το βίντεο θα έλεγα: να γιατί δεν θέλω να συνεργαστώ ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο», σχολίασε η νεαρή διαγωνιζόμενη του TV Queen.

Ο Δημήτρης Σαράντος για τον τραγικό πνιγμό της μητέρας του: “Μας πήραν από το Λιμενικό και μας είπαν ότι βρέθηκε”

"Εγώ το σήκωσα το τηλέφωνο, εγώ το λούστηκα και αυτό", περιγράφει ο Δημήτρης Σαράντος στον αέρα του ΟΡΕΝ και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Survivor 2024: Ο… ωραίος και μοιραίος και ο τρίτος μονομάχος – Δείτε βίντεο

Στα μπλε έχει αρχίσει και βάφεται η αρένα των μονομάχων, με τον Ντάνιελ Νούρκα για γίνεται ο 3ος παίκτης των μπλε που βγαίνει στον τάκο μετά τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τη Δώρα Νικολή. Βέβαια το σκορ της 20ης εβδομάδας του Survivor 2024 είναι 2-1 υπέρ των Κόκκινων, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να είναι ο μοναδικός

Γιώργος Μαζωνάκης: Διέψευσε ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι του – Aυτά που γράφτηκαν είναι αστεία, είπε

Η χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε μετά τα δημοσιεύματα ότι τον λήστεψαν

Η Θεοδώρα Βουτσά αποκαλύπτει: “Ο μπαμπάς δεν ήθελε να ταφεί, ήθελε να αποτεφρωθεί – Με την Αλίκη δεν έχουμε επαφές”

"Αν δεν ήταν ο μπαμπάς, δεν θα είχαμε σχέσεις. Δεν έχουμε κοινούς παρονομαστές με την Αλίκη", δηλώνει η Θεοδώρα Βουτσά για την Αλίκη Κατσαβού.

Ένταση στο MasterChef: “Θεωρείς ότι μαζευτήκαμε το πρωί και είπαμε να σε αδικήσουμε;”

"Δεν έχω να κερδίσω τίποτα, μια αηδία στα σκουπίδια έχω κερδίσει. Δεν το δέχομαι". Οι καλύτεροι οκτώ του MasterChef 2024 κλήθηκαν στο αποψινό (21/5) επεισόδιο να μαγειρέψουν με τα δέκα υλικά που δεν χρησιμοποίησαν στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box. Μαζί με αυτά, όμως, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν και ένα από τα οκτώ αλλαντικά, που βρίσκονται

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Αυτούς τους τρεις ηθοποιούς τους ήθελα από την αρχή στο Maestro»

Τετάρτη, 22.5.2024, 01:53 Zappit@ZAPPIT_ «Έχει έρθει ένα καινούργιο κομμάτι κοινού, που είναι τα πολύ νέα παιδιά 16-17 χρονών, με τα οποία έχουμε μία πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας». Στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς Maestro βρέθηκε η εκπομπή MEGA Stories τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/5). Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το επιτελείο του υποδέχθηκαν τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

Αλέξανδρος Βάρθης: «Θέλαμε πολύ ένα παιδί με τη σύντροφό μου, τώρα όμως μου έχει δημιουργηθεί μία φοβία»

Αλέξανδρος Βάρθης: «Θέλαμε πολύ ένα παιδί με τη σύντροφό μου, τώρα όμως μου έχει δημιουργηθεί μία φοβία» Τετάρτη, 22.5.2024, 01:22 Zappit@ZAPPIT_ «Στα γυρίσματα στις Ψυχοκόρες η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι, γιατί είμαι 1,93». Ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/5). Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει

Αλέξανδρος Βάρθης για τις «Ψυχοκόρες»: Στα γυρίσματα η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι γιατί είμαι 1,93

Ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21.05.2024). Ο γνωστός ηθοποιός φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες». «Οι Ψυχοκόρες ήταν η πρώτη σειρά που, όταν διάβασα το σενάριο, είπα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Βάρθης. Ο 40χρονος ηθοποιός είπε ακόμη ότι στα

Κατερίνα Λέχου: Είμαι μελαγχολική φύση και κλειστή και μου αρέσει να είμαι μόνη μου

Την Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα. H αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και για τον χαρακτήρα της, λέγοντας ότι της αρέσει η μοναχικότητα. Μελαγχολική φύση και άνθρωπος κλειστός που απολαμβάνει τη μοναχικότητά της, δήλωσε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα. «Είμαι μελαγχολική φύση