Φουρέιρα: Το βίντεο που δεν περίμεναν να δουν οι followers-«Το να ποζάρω είναι η βασική μου δουλειά»

Date:

H Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα βίντεο από την προετοιμασία της για να φωτογραφηθεί και σίγουρα ένα τέτοιο βίντεο δεν περίμεναν να δουν με τίποτα οι followers της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο κοντό φόρεμα, είχε τα μαλλιά της στην απόχρωση του κόκκινου, τέλειο μακιγιάζ και έπαιρνε πόζες και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Το να ποζάρω είναι η βασική μου δουλειά».

Να σας θυμίσουμε ότι η απονομή του διαμαντένιου δίσκου της Ελένης Φουρέιρα για το άλμπουμ «Poli_Ploki» έγινε στις 24 Απριλίου και στην ξεχωριστή βραδιά ήταν ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και οι δύο αδερφές της.

Ελένη Φουρέιρα: Η ομοιότητα με τις αδερφές της, Ιωάννα & Μαργαρίτα – Η σπάνια εμφάνισή τους

1714033517406-940468594-foureira-botia.jpg
5458408

Η Ελένη Φουρέιρα ευχαρίστησε δημόσια τη μητέρα της, που και εκείνη βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της και φροντίζει τον γιο της, όταν λείπει, αλλά και τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της: «Στον άντρα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»!

Ελένη Φουρέιρα: Ο Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου της- Οι τρυφερές στιγμές τους

Μετά την απονομή η Ελένη Φουρέιρα έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ: «Έχω πάθει σοκ με όλο αυτό που συμβαίνει με τον δίσκο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, γιατί μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν. Αν δεν ήταν η μαμά μου να κρατάει το μωρό, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι έχω κάνει».

Φουρέιρα: Άφωνη με την ερώτηση για τον Αργυρό – Έχω πάθει σοκ!

Η τραγουδίστρια για την «κόντρα» τον Κωνσταντίνο Αργυρό, είπε:«Εγώ με τον Κωνσταντίνο είχα κόντρα; Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στα σάιτ. Δεν έχω κόντρα με τον Κωνσταντίνο, τον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο»!

Δείτε το απίστευτο βίντεο που δημοσίευσε από τις προετοιμασίες της για φωτογράφιση.

https://www.instagram.com/reel/C6WgnbtN3lw/

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 – Αλβανία: Τι κοινό έχουν η Besa και η Ελένη Φουρέιρα;

Τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, το φινάλε και οι λαμπερές παρουσίες

Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους – Πότε θα γίνει;

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

25 χρόνια χωρίς τον Φρέντυ Γερμανό – Η δημοσιογραφική δράση, οι βραβεύσεις και το συγγραφικό έργο

Το 1999 ο Φρέντυ Γερμανός σε ηλικία 66 ετών άφησε την τελευταία του πνοή από γενικευμένη κακοήθη νεοπλασία.

Ανοιξιάτικες βουτιές για Σαλαγκούδη

H δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη και ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός είναι ερωτευμένοι και αχώριστοι. Οι διακοπές του Πάσχα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για εκείνους να ταξιδέψουν στη Χαλκιδική, απ' όπου η Ανθή έχει πολλές αναμνήσεις. Εκεί, ως παιδί, έχει περάσει τα περισσότερα καλοκαίρια της καθώς η οικογένειά της διατηρεί εξοχικό, το οποίο πάντα επισκέπτεται με χαρά.

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στην ιστορία του παιχνιδιού

Δευτέρα, 20.5.2024, 20:31 Zappit@ZAPPIT_ Οι τρεις άνδρες έπαιξαν στα ίσα απέναντι στον "Αδέκαστο Επιθεωρητή", καταφέρνοντας να αποσπάσουν 8.700 ευρώ. Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές σκηνικό ήρθαν παίκτες και παρουσιάστρια στο σημερινό (20/5) επεισόδιο του The Chase. Οι τρεις άνδρες έπαιξαν στα ίσα απέναντι στον «Αδέκαστο Επιθεωρητή», καταφέρνοντας να αποσπάσουν 8.700 ευρώ. Ο Γιάννης, ο Βασίλης και

Συγκινεί ο Αναδιώτης στο gossip-tv: «Ο Τόμας δεν είναι πια μαζί μας αλλα ο Θεός τον έχει κοντά του»

Ήταν 17 Μαρτίου το 2013 όταν η είδηση του φρικτού τροχαίου που κόστισε τη ζωή του 25χρονου τότε, Τόμας Πρωτόπαπα, «πάγωσε» ολάκερη την Ελλάδα.

To παρασκήνιο της συμφωνίας Αλευρά – Ζερόμ για την παρουσίαση της Eurovision

Mετά το τέλος της πολυσυζητημένης φετινής διοργάνωσης της Eurovision, ο Θανάσης Αλευράς μιλά στη Realnews για το παρασκήνιο της συμφωνίας.

Όλοι εναντίον Λιάγκα, η Μαγγίρα σε άβολη θέση και οι τηλεοπτικοί «καταπέλτες» στο φουλ

Τώρα, αλήθεια, παρακολουθώντας τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, υπάρχει κάποιος που δυσκολεύεται να κατανοήσει τα νούμερα τηλεθέασης; Εγώ καθόλου. Και το λέω έχοντας δει αμέτρητες ώρες το τελευταίο διάστημα. Ούτε τα πρόσωπα είναι το πρόβλημα, ούτε οι πανελίστες, που συνιστούν τα εξιλαστήρια θύματα, ούτε τα φώτα και τα σκηνικά. Είναι οι σκαλέτες σε πολλές περιπτώσεις

Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»

«Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας», σχολιάζει η Λένα Ζευγαρά.

Η Demy ξεκαθαρίζει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα: “Δεν είμαι έγκυος, είναι πρήξιμο”

Δευτέρα, 20.5.2024, 21:06 Zappit@ZAPPIT_ "Πρέπει να υπάρχει ελευθερία μέσα από την Τέχνη, θα τραγουδάμε μόνο τραγουδάκια;". Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay’sTime έκανε η Demy. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ Χρήστος Λυσσέας, ρωτώντας τη μεταξύ άλλων για τη φετινή εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision, καθώς και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να

Άντζελα Γκερέκου: Ο Τόλης μου εμπιστεύτηκε να ολοκληρώσω εγώ την αυτοβιογραφία του

Η Άντζελα Γκερέκου έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας στην Κέρκυρα όπου μίλησε για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας και του γάμου μας, 25 ολόκληρα χρόνια.

Μαρτίκας για Δάντη: Υπέπεσε σε λάθος για τα μάτια της πιο αντιπαθητικής παίκτριας που πέρασε από το Survivor

Καλύτερα ο Χρήστος Δάντης να μαζέψει λίγο την Ασημίνα, πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης