Survivor 2024: Ο Γιάννης Περπατάρης σπίτι του και οι Μπλε στη Νέα Υόρκη – Δείτε βίντεο

Date:

Η 16η εβδομάδα του Survivor 2024 ολοκληρώθηκε με τους Κόκκινους να χάνουν ακόμα έναν παίκτη, αφού ο Γιάννης Περπατάρης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την μονομαχία παραμονής κόντρα στους Χριστόφορο Ταξίδη, Δώρα Νικολή και Θοδωρή Τουρκογεώργο, με τους Μπλε να απολαμβάνουν ένα απίθανο ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (25/4) ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία της ομάδας του, ενώ απευθυνόμενος στους συμπαίκτες αναρωτήθηκε «αφού δεν φεύγω, γιατί με ψηφίζετε;»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0teyizkhwa9)

Στο μεταξύ συνεχίστηκε και η κόντρα Σταμάτη Ταλαδιανού και Γιάννη Περπατάρη με αφορμή τον χαρακτηρισμό «βλάκα» του παίκτη των Κόκκινων σε αυτόν των Μπλε. Ο Περπατάρης παρότι ζήτησε συγγνώμη από τον αντίπαλό του στο συμβούλιο του νησιού, στη συνέχεια, δήλωσε: «Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε».

Η φράση αυτή ενόχλησε τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Για άλλη μια φορά ο Γιάννης δείχνει πόσο αμετανόητος είναι, δεν καταλαβαίνει το λάθος του και αυτά που κάνει και αυτά που λέω και συνεχώς, πάνω στα νεύρα του, όπως λέει αυτός, λέει κουβέντες κι εκφράσεις προσβάλλοντας τους παίκτες και τους άλλους ανθρώπους και μετά έρχεται, ζητώντας συγγνώμη. Μια συγγνώμη που δεν τη σκέφτεται ποτέ, δεν σκέφτεται για ποιον λόγο τη λέει και δεν σκέφτεται να διορθώσει το λάθος του. Αυτό έκανε και στο χθεσινό συμβούλιο, όπου γι’ άλλη μια φορά, όπου είπε “δεν θυμάμαι αν το είπα κι αν όντως τον είπα βλάκα, αλλά σαν βλάκας έκανε”. Με λίγα λόγια, ο Γιάννης θα είναι πάντα αυτός που ήταν, θα προσβάλλει τους άλλους, θα ζητάει συγγνώμη και το συγγνώμη θα είναι “ένα συγγνώμη του αέρα”, απλά για να το πει χωρίς να καταλαβαίνει το λάθος του. Είναι προσβολή να λες μια τέτοια κουβέντα για μένα, όπως και για τους άλλους παίκτες και δεν το δέχομαι. Είναι προσβολή να βγαίνει ένας άνθρωπος να προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο και να το συνεχίζει και να μην καταλαβαίνει πότε πρέπει να το σταματήσει», δήλωσε ο παίκτης των Μπλε και συμπλήρωσε: «Έχουν βρει μια λέξη, τη θυματοποίηση, ό,τι και να πω, όπως και να πάω να υποστηρίξω τον εαυτό μου, όταν προσβάλλομαι, θα πουν ότι θυματοποιούμαι. Θυματοποιούμαι, όταν κάποιος με βρίζει και βγαίνω να υποστηρίξω τον εαυτό μου; Δηλαδή τι πρέπει να πω; Ευχαριστώ που με βρίζετε; Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο πρέπει να χρησιμοποιείται αυτή η λέξη, όταν εμένα με ενοχλείτε και δεν σας ενοχλώ, δεν σας έχω βρίσει, δεν σας έχω προσβάλει, δεν έχω κάνει τίποτα από όλα αυτά, δεν ήμουν εριστικός, δεν έχω πανηγυρίσει ποτέ μπροστά σας εριστικά, αλλά λέτε ότι θυματοποιούμαι για να καλύψετε όλο αυτό που κάνετε εσείς απέναντι σε έναν άνθρωπο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tf7xdmt1bd)

Από την πλευρά του ο Γιάννης Περπατάρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κύριο θέμα πάλι στο συμβούλιο του νησιού ήμουν εγώ. Μου είπαν για τον Σταμάτη και κάτι που του είπα στον πάγκο, η αλήθεια είναι όμως ότι δεν το θυμόμουν. Ότι τον είπα βλάκα έτσι όπως πανηγύριζε. Εντάξει, πραγματικά έχω κουραστεί με αυτό το θέμα, με τον Σταμάτη. Δεν μπορώ να κρατήσω και ‘γω το στόμα μου, βλακεία μου αν το είπα αλλά ώρες-ώρες αντιδρά πολύ περίεργα. Δεν ξέρω, δεν γίνεται να έχουμε το θέμα μόνο με αυτόν. Κι αν το είπα, σίγουρα θα το είπα και θα το εννοούσα κιόλας. Είπα να μην με υποστηρίξει κανένας. Ακόμα και στην Κατερίνα, που πήγε να μιλήσει, της είπα «δεν χρειάζεται να πεις τίποτα». Δεν χρειάζομαι δικηγόρο και δεν χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα θέματα για τον Σταμάτη. Δεν ήθελα και ‘γω να δώσω έκταση γιατί ξέρω πως θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του και λέει, λέει και ξαναλέει. Ο Σταμάτης θέλει να είναι το επίκεντρο και να ασχολούνται μαζί του για να κερδίζει τηλεοπτικό χρόνο. Προφανώς δεν έχω τίποτα, απλά είναι η συμπεριφορά του τέτοια που εγώ δεν θα του μίλαγα καν έξω. Ο σοφός Λαμάι τον είχε πει και γλίτσα, κάτι είχε δει παραπάνω αυτός. Την ίδια άποψη είχα και ‘γω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tfar8kf23t)

Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να αναμετρηθούν για το μεγάλο έπαθλο που ήταν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tfxeuxck1l)

Οι Κόκκινοι για να ξεκουράσουν την Δώρα Νικολή λόγω του προβλήματος στον αυχένα της και εν όψει της επερχόμενης μονομαχίας παραμονής την κράτησαν εκτός δράσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tg42udbqh5)

Η έναρξη του αγώνα έγινε από το 2-0 υπέρ των μπλε από τους έξτρα πόντους που είχαν από τις 3 ασυλίες που κατέκτησαν μέσα στην εβδομάδα. Η διαφορά όμως γρήγορα καλύφθηκε από τους κόκκινους και οι δύο ομάδες έκλεισαν τα δεύτερα ματσαρίσματα στο 6-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tg7jtz1yc1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tgclo79gdl)

Ο 10ος πόντος ήρθε από τον Φάνη Μπολέτση με σκορ 10-8 ενάντια στον Γιώργο Γκιουλέκα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε το 11-8 κόντρα στην Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης πήρε πάνω του τον τελευταίο πόντο κερδίζοντας τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και με 12-8 σφράγισε το εισιτήριο για την μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0th10kbx4x5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0thqj5blsmp)

Οι Μπλε πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου, ενώ από την άλλη οι Κόκκινοι εμφανώς απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι επέλεξαν να μην παραστουν στο ceremony.

Για «δικαιοσύνη» έκανε λόγο ο Φάνης Μπολέτσης, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Ντάνιελ Νούρκα τόνισαν ότι οι Κόκκινοι δεν μπορούν να διαχειριστούν μία ήττα. Σε αυτό συμφώνησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που δούλεψε σκληρά γι’ αυτό το ταξίδι, ως η μόνη γυναίκα που έτρεχε σε αγώνες αυτή την εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0thu6b9vgqx)

«Ξεκάθαρα δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα τους. Ήρθαν εδώ με τεράστια έπαρση, και είναι μία λέξη που δεν χρησιμοποιώ. Πραγματικά όλη την εβδομάδα, επειδή είμαι η μόνη κοπέλα που παίζω είχαν τεράστια σιγουριά ότι θα κερδίσουν τα πάντα. Από την πρώτη ασυλία έλεγαν στον Ντάνιελ ότι θα κερδίσουν 3-1, ενώ τελικά κερδίσαμε εμείς 3-1», σχολίασε αρχικά η παίκτρια των Μπλε Survivors.

Και συμπλήρωσε: «Δεν τους ένοιαζε η ασυλία, τους ένοιαζε το ταξίδι. Γενικά είπαν λόγια που θεωρώ ότι ήταν πολύ προσβλητικά για εμάς σαν ομάδα και για εμένα προσωπικά, που ήμουν η μόνη κοπέλα που έπαιζα. Έχω κάνει 22 run γι’ αυτή την πτήση, μου βγήκε ο πάτος για πάμε στη Νέα Υόρκη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0thurzl6s41)

Οι Μπλε είχαν κρατήσει δυνάμεις και για τη Νέα Υόρκη. Πρώτα όμως απόλαυσαν ένα ζεστό ντους και αφού έβγαλαν από πάνω τους την… ζούγκλα ετοιμάστηκαν για Σέντραλ Παρκ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ti2wa4lph5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ti4phhsi0h)

Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη ήταν κάτι που σε αρκετούς θα μείνει αξέχαστο, όπως άλλωστε τους είχε περιγράψει και η Σταυρούλα η οποία πέρσι είχε πάει ως παίκτρια των Κόκκινων και έδειξε να γνωρίζει τα… λημέρια, αναλαμβάνοντας ρόλο ξεναγού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ti5vhmcttl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ticrplqddt)

Με την επιστροφή των Μπλε από τη Νέα Υόρκη ο Θοδωρής Τουρκογεώργος έπρεπε να ετοιμαστεί για την μονομαχία εκεί που τον περίμεναν και οι Κόκκινοι Δώρα Νικολή, Γιάννης Περπατάτης και Χριστόφορος Ταξίδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tiye8iz7cx)

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στους παίκτες ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, σε αυτή τη μονομαχία δεν θα έπαιζαν ρόλο τα καλύτερα στατιστικά από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους αλλά θα προέκυπταν τα δυο ζευγάρια από κλήρωση. Έτσι ο Γιάννης Περπατάρης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Δώρα Νικολή και ο Χριστόφορος Ταξίδης τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tj4o7rxrfd)

Η Δώρα ήταν πολύ πιο εύστοχη από το Γιάννη στον τελικό στόχο και έτσι εξασφάλισε άνετα την παραμονή της, ενώ ο Θοδωρής Τουρκογεώργος την ακολούθησε στον πάγκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tjexxse8cx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tjmo4l7nzt)

Την τελική μάχη παραμονής έδωσαν ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος συνέχισε να δυσκολεύεται στον στόχο και έτσι γνώρισε και δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά με 4-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tjra21ev69)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tjxf6rbe6x)

Ο Γιάννης Περπατάρης μετά από 16 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο αναγκάστηκε να πάρει τη δάδα του να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του λέγοντας πως θέλει να δει στον τελικό τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, έχοντας προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 16.000 ευρώ με βάση το συμβόλαιό του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tk03wprh7d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tk0nb11os1)

Eιδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Θα πάω να ζήσω στην Ιταλία – Αιχμές κατά της Μέτσολα και της Ευρωβουλής

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Η άνοδος, η ηχηρή πτώση και η δικαστική ανατροπή του «βασιλιά» στο Χόλιγουντ

Taste Atlas: Ο ντάκος στην κορυφή της λίστας με τις 100 καλύτερες σαλάτες στον κόσμο – Άλλα επτά ελληνικά πιάτα στον κατάλογο

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαριάνα Κατσιμίχα: Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα στα χνάρια του πατέρα της! Και του μοιάζει πολύ!

Μόνο οι πολύ… ψαγμένοι στη μουσική βιομηχανία της χώρας μας γνωρίζουν πως η Μαριάνα Κατσιμίχα είναι μία από τις πιο άξιες καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Είναι η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα που μαζί με τον αδελφό του Χάρη έκαναν τεράστιες επιτυχίες στα 80s και τα 90s, επιλέγοντας σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας μας.

Ανάσταση στη Μύκονο: Το τρυφερό φιλί του Σρόιτερ στη γυναίκα του & οι ερωτευμένοι Βανδή-Μπισμπίκης

Πήρε "φωτιά" το νησί της Μυκόνου το βράδυ της Ανάστασης, καθώς λαμπερές παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους.  Φαίνεται πως το νησί των ανέμων ζει τις παλιές ένδοξες στιγμές του, καθώς δεν είναι λίγοι οι celebrities της εγχώριας showbiz που το επέλεξαν για τις διακοπές του Πάσχα. Πάσχα στη Μύκονο! Το νησί ζει τις παλιές ένδοξες

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η τρυφερή φωτό από το βράδυ της Ανάστασης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, καθώς ο έρωτάς τους είναι πιο ισχυρός από ποτέ!

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή ήταν η σχέση που έφτασε κοντά στον γάμο – Γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά;

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις... σχέσεις της! Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK! μίλησε για την προσωπική της ζωή και προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά στον... γάμο! Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Μπακοδήμου: Η παρενόχληση

Έλενα Παπαρίζου – Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκαν στο Μάλμε και τραγούδησαν μαζί – Δείτε βίντεο

Έλενα Παπαρίζου - Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκαν στο Μάλμε και τραγούδησαν μαζί - Δείτε βίντεο Έλενα Παπαρίζου - Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκαν στο Μάλμε και τραγούδησαν μαζί - Δείτε βίντεο Λίγο πριν την έναρξη της Eurovision - Η αγκαλιά που αντάλλαξαν Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στη γενέτειρά της, Σουηδία, όπου και συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι, με την οποία

Μπάμπης Στόκας: «Αυτό το τραγούδι ταιριάζει στη Ζωή Κωνσταντοπούλου»

Μπάμπης Στόκας: «Αυτό το τραγούδι ταιριάζει στη Ζωή Κωνσταντοπούλου» «Η οικογένειά µου είναι δεξιά πολιτικά. Εγώ, πάλι, για τους δικούς µου λόγους είµαι αριστερής ιδεολογίας. Για χρόνια ψήφιζα ΚΚΕ», λέει ο Μπάμπης Στόκας. Ο Μπάμπης Στόκας παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του

Ιωάννα Μαλέσκου: «Η δημοσιοποίηση της σχέσης μας μου δημιούργησε κραδασμούς, ήταν δύσκολα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων...

Φώτης Ιωαννίδης: Η selfie με την Ελένη Βουλγαράκη το βράδυ της Ανάστασης

Ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη πέρασαν μαζί το βράδυ της Ανάστασης και μοιράστηκαν στα social media, ένα κοινό τους στιγμιότυπο. Ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του ποζάρουν μέσα από το αυτοκίνητο, για μια selfie φωτογραφία, την οποία ανάρτησε σε Instagram story, ο Φώτης Ιωαννίδης. Στη φωτογραφία, πρόσθεσε όπως στις περισσότερες δημοσιεύσεις του, μία

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Απάντησε σε θαυμάστριά του, 60 χρόνια μετά τη δήλωσή της ότι τον αγαπάει με όλη της καρδιά

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Απάντησε σε θαυμάστριά του, 60 χρόνια μετά τη δήλωσή της ότι τον αγαπάει με όλη της καρδιά Το βίντεο που ανάρτησε ο τραγουδιστής των Beatles Μια θαυμάστρια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ έλαβε απάντηση από το είδωλό της, 60 χρόνια μετά την ερωτική εξομολόγηση που του είχε κάνει. Ο τραγουδιστής των Beatles κοινοποίησε την απάντησή

Φώτης Ιωαννίδης – Ελένη Βουλγαράκη μαζί το βράδυ της Ανάστασης

Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη αν και μέχρι πρόσφατα κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον έχουν αλλάξει στάση, καθώς ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές. Πριν λίγες ώρες ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ποστάροντας μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται τόσο ο ίδιος, όσο και

Το Σπίτι με το MEGA συμπλήρωσε 100 επεισόδια – Το ξεχωριστό εορταστικό αφιέρωμα για την Ανάσταση

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχθηκαν στο  «Σπίτι με το MEGA» τον Πέτρο Ιακωβίδη  σε ένα εορταστικό πρόγραμμα παρέα με δημοφιλείς καλλιτέχνες και μοναδικές στιγμές. Η μουσική εκπομπή συμπλήρωσε τα 100 επεισόδια και αποχαιρέτησε, για τη φετινή σεζόν, το τηλεοπτικό κοινό με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα. Η βραδιά ξεκίνησε