Σοφία Βόσσου: Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά

Date:

Σοφία Βόσσου: Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά

«”Πεθαίνεις” μου είπε ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς»… Η Σοφία Βόσσου συγκλόνισε με την περιγραφή της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια.

«Έκανε στένωση ο οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το στομάχι μου. Κάνουμε δεύτερο χειρουργείο… Δεν έκλεισε η παροχέτευση, έκανε συρίγγιο», περιέγραψε η Σοφία Βόσσου όταν το απόγευμα της Παρασκευής (26.04.2024) βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

Λόγω αυτού, η τραγουδίστρια περιέγραψε πως δεν μπορούσε να φάει και είχε μείνει 37 κιλά! «Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Ό,τι έτρωγα ήταν σαν γλυκανάλατο. Δεν μπορούσα να φάω», συνέχισε, λέγοντας ότι η περιπέτεια της υγείας της διήρκεσε έναν χρόνο περίπου.

Δεν είχε κρύψει το πρόβλημα υγείας της. «5 Δεκέμβρη είχα βγει στα social να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις ευχές για τα γενέθλιά μου, σαν “πτώμα”, με το καπελάκι μου, κανονικά».

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν ο γιατρός της ζήτησε να πάει στο Ιππκράτειο για να της «βάλει ασκό» για να μπορεί να τρώει. Αλλά εκείνη ήθελε να μαγειρέψει για να κάνει… τραπέζι στο σπίτι της!

«Θα έρθω την άλλη μέρα. Δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω», είπε στον γιατρό, αποκαλύπτοντας ότι έκανε όντως το τραπέζι στο σπίτι της για την αλλαγή του χρόνου.

  

Η Σοφία Βόσσου μίλησε επίσης για το «κεφάλαιο» Ανδρέας Μικρούτσικος και φυσικά για την κόρη της, Ερασμία. «Δεν έχω αυτά τα καθωσπρέπει. Δεν πιστεύω σε αυτά. Όλα αυτά τα ηθικά και τα τετράγωνα μας έχουν καταντήσει ψεύτες, να είμαστε σε κατά συνθήκη γάμους που μένουν για τα παιδιά. Είμαι πολύ αναρχικό στοιχείο, έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση.

  

Με βοήθησε να έχω στη ζωή μου σχέσεις καταπληκτικές. Δεν παίρνουν χαμπάρι ότι ο άλλος δεν είναι δεδομένος και δεν είμαστε όπως τον πρώτο καιρό. Βολεύεσαι. Εκεί σταματάνε όλα», είπε.

Αναφερόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν έκρυψε ότι «ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Είχε ελλείψεις ο Αντρέας που κάλυπτα εγώ και ελλείψεις μου που κάλυπτε ο Αντρέας. Είναι Τοξότης με Δίδυμο.

Με συμπλήρωνε στο ότι ρίσκαρε, μου άρεσε η ταχύτητά του, η ευφυΐα του, η σπιρτάδα του και λάτρευα και το χιούμορ του. Κάναμε απίθανες πλάκες. Μου απελευθέρωσε πάρα πολλά στοιχεία», είπε.

Και για την περίοδο που εκείνος πέρασε δύσκολα, η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε: «Ήμουν στη ζωή του διακριτικά γιατί δεν ήθελε να γίνει βάρος σε κανέναν».

  

  

Η κόρη της

«Οι επιλογές μου είχαν να κάνουν πάντα με το παιδί μου 100%. Μέχρι να τελειώσει η Ερασμία το Δημοτικό έμενα με την πεθερά μου γιατί η μαμά μου έβριζε τον μπαμπά της. Δεν ήθελα να μένει σε ξένα χέρια το παιδί», είπε αρχικά για την κόρη της, Ερασμία Μάνουμ, αποκαλύπτοντας ότι χώρισε από τον σύζυγό της ενώ ήταν έγκυος.

  

«Είχα τα όριά μου, της έλεγα “θα βγεις το Σάββατο μέχρι τάδε ώρα. Αν χρειάζεται να μείνεις παραπάνω θα μου το πεις και θα είσαι και εκεί που μου λες”.

Της έλεγα “η ζωή είναι δική σου, άμα πέσεις εδώ είμαι”. Η κόρη μου μού μοιάζει. Είναι οικογενειάκιας, θέλει να κάνει και τα παιδάκια της και να παντρευτεί. Έχω με τον γάμο έχω θέμα, όχι με την οικογένεια. Δεν μπορώ αυτές τις συμβάσεις. Στεναχωριέμαι με τη στεναχώρια της», συνέχισε.

Όσον αφορά στον πρόσφατο χωρισμό της κόρης της, η Σοφία Βόσσου είπε: «Δεν την απασχολούν τα σχόλια, την έχω μεγαλώσει ώστε να έχει αντιστάσεις. Έχει πολλές ασφάλειες η Ερασμία, είναι παλιά ψυχή. Είναι ένα χαρισματικό παιδί γεμάτο καλοσύνη. Σέβομαι πολύ την κόρη μου σαν άνθρωπο.

  

Είναι ο δρόμος της, χτίζει το σπίτι της. Είναι το μάθημά της αυτό που περνάει».

To άρθρο Σοφία Βόσσου: Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά βρέθηκε η Νεφέλη Κουρή το μεσημέρι της Κυριακής 19/5. Η ηθοποιός – τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Η κόρη μας ήρθε πολύ νωρίς. Έμεινα έγκυος κοντά στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας, σχεδόν αμέσως», είπε η Νεφέλη Κουρή. Νεφέλη Κουρή: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία από την αγαπημένη της Άνδρο: «Αυτό το μέρος μού πάει πολύ»

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με το κοινό της μία νέα φωτογραφία της από την ονειρεμένη... Άνδρο! Η Ελένη Μενεγάκη από τη μέρα που μπήκε στη ζωή της ο Μάκης Παντζόπουλος, τα Άχλα της Άνδρου έγιναν ο επίγειος παράδεισός της και εκεί έχει το ησυχαστήριό της. Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ & το σχόλιο

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Βρέθηκε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Στοκχόλμη

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Βρέθηκε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Στοκχόλμη Δημήτρης Ουγγαρέζος: Βρέθηκε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Στοκχόλμη «Σουήφτι στα γεράματα», έγραψε στις αναρτήσεις του Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρευρέθηκε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Η τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει συνολικά 3 εμφανίσεις στη χώρα, πριν προχωρήσει στον επόμενο σταθμό της

Σάρον Στόουν: Θέλει την καριέρα της πίσω, πάνω από 20 χρόνια μετά το εγκεφαλικό της

Θα ήθελα πραγματικά να δουλέψω ξανά ως ηθοποιός τόσο πολύ, δήλωσε η 66χρονη

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή «καρφώνει» την Κατερίνα Δαλάκα: «Με είχε πλησιάσει off camera»

Λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε τόσο για τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media για την αποχώρηση της όσο

H επιστροφή της Άντζελας στη νυχτερινή Αθήνα, η πρεμιέρα Αργυρού-Ζευγαρά & η έξοδος Τούνη-Αλεξάνδρου

Δυναμικές επιστροφές και φαντασμαγορικές πρεμιέρες είχαμε σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ποιοι ήταν οι celebrities που θέλησαν να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από την πίεση της καθημερινότητας;  Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Έπρεπε να βρω το κουράγιο

Η Παγώνη αποκάλυψε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας Σταρόβα & Κόκοτα: «Χρειάζονται χρόνο»

Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη αλλά και για εκείνη του Δημήτρη Κόκοτα που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.  Η Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στον Δημήτρη Σταρόβα ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστική λέγοντας πως η συνολική του εικόνα βελτιώνεται και

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Survivor: Είχα ζητήσει να μην είμαι στην ίδια ομάδα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου», λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, στις ερωτικές φήμες που υπήρξαν με τον Γιάννη Περπατάρη και στην Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε το βίντεο Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1djflnmkiht) Αρχικά, δήλωσε: «Μπήκα, το χάρηκα, πέρασα υπέροχα και γνώρισα

Famagusta: Ο Μάικλ ζητά εξηγήσεις από τη θετή του μητέρα

Ο Αντρέας και η Χριστίνα μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη της Μαριάννας

Πανθέοι: Οι μάχες ξεσπούν και είναι αδυσώπητες

Πανθέοι, σήμερα στις 18.40 στον ΣΚΑΙ.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Παπαδάκη – Αναστασοπούλου: “Στενοχωρήθηκα, τελικά ήταν πιο βαθύ το πράγμα”

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με τον Κώστα Τσουρό. Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος του Mega

HPV: 1 στους 3 άνδρες άνω των 15 ετών έχει προσβληθεί από τον ιό που προκαλεί κονδυλώματα

Σημαντική αύξηση εντοπίζεται στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και στον ιό HPV στη χώρα μας.  Ανησυχητικά είναι τα νέα σχετικά με την αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ) σε όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους και στη χώρα μας. Όπως υπογραμμίζει σε πρόσφατη έκθεσή του ο ΕΟΔΥ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι καθημερινά μολύνονται με κάποιο