Πόσο ερωτικό θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα;

Date:

Οι αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20 έως 21 Απριλίου 2024.

Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή, σύμφωνα με το e-zwdia.gr Θα κάνεις νέα γνωριμία;

Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου;

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου μεταξύ εσωστρέφειας και ανάγκης για διασκέδαση το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς το ταίρι σου χάνοντάς το μετρό. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι, την αισιοδοξία, γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία για υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν σου επιτρέπει να είσαι εξωστρεφής ως συνήθως, καθώς αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ μοναχικότητας και διάθεσης για ερωτικό παιχνίδι. Την Κυριακή γίνεσαι ο πρωταγωνιστής και το απόγευμα αποτελεί μοναδική ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα είναι κομβικές για την πορεία της προσωπικής του ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, η ανάγκη σου να συναναστραφείς τους φίλους σου είναι έντονη, όμως το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις με το σύντροφο σου, καθώς αμφιταλαντεύεσαι μέσα σου και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια. Η Κυριακή εξομαλύνει φόβους και απωθημένα και σε βοηθά να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία γνωριμία που να σου δημιουργεί αντικρουόμενα συναισθήματα και νευρικότητα. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που να σου δημιουργούν έντονο ερωτισμό απογειώνονται στην ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι ότι δεν θα σου είναι εύκολο να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, καθώς οι συγκρούσεις και η ένταση μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Η Κυριακή αποκαθιστά τυχόν αντιπαραθέσεις γιατί σου δίνει την ευκαιρία για μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου χαράς, διασκέδασης και αισιοδοξίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου προκαλεί έντονη νευρικότητα και δεν θα είναι εύκολο σε περίπτωση νέας γνωριμίας να ταυτιστείς με το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου. Η Κυριακή μπορεί να φέρει πιθανή ημερομηνία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα εξελίξει την προσωπική σου ζωή, καθώς θα εκτοξεύσει την αισιοδοξία σου, θα σου δώσει νέα φτερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, καθώς η καθημερινότητα έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη σου για διασκέδαση και πιθανά να εκτονωθείς το ταίρι σου. Η Κυριακή δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσετε υπέροχα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις μαζί με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο γεγονός είναι ότι υπάρχουν συγκρούσεις εσωτερικά και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει, καθώς η ανάγκη για πρακτικότητα και επικέντρωση στη λεπτομέρεια έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη για φλερτ και χαρά. Η Κυριακή δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο ή από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα έχουν να σου δώσουν πολλά.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο η ανάγκη για έρωτα και χαρά έρχεται σε σύγκρουση με φόβους και απωθημένα και αυτό μπορεί να ανάψει φωτιές στη σχέση σου. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι, τη χαρά, τη διάθεση για διασκέδαση, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά για τη σχέση σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει τη νευρικότητα, βγάζει με μεγαλύτερη ευκολία που φόβους στην επιφάνεια και δεν θα σου είναι εύκολο να ταυτιστείς με νέες γνωριμίες ή θα συγκρουστείς μαζί τους. Η διάθεσή σου αλλάζει την Κυριακή και δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις για σημαντικές καθοριστικές νέες γνωριμίες που πιθανά να αλλάξουν ριζικά την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει σημαντικές συγκρούσεις μεταξύ εσού και του συντρόφου σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Η Κυριακή σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο που θα απογειώσουν τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κοινωνικοποίηση, καθώς η ένταση που νιώθεις και η συγκρουσιακή εσωτερική διάθεση που βιώνεις αποτελεί τροχοπέδη για κάθε νέα γνωριμία. Η Κυριακή μπορεί να σημάνει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα και θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με σένα και τον σύντροφό σου, καθώς απόψεις και συναισθήματα πιθανά να μην ταυτίζονται, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος. Η Κυριακή απογειώνει το θετικό κλίμα και βοηθάει στο να περάσεις μοναδικά εσύ και το ταίρι σου με φιλικές παρέες που θα κλείσουν υπέροχα αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δείχνει αυτό να είναι αρκετό για έντονη νευρικότητα και άγχος που μπορεί να νιώθεις, κάτι που δεν θα σε απελευθερώσει στην κοινωνική σου ζωή. Η Κυριακή δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση μέσα από το φιλικό σου περίγυρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο φέρνει έντονη συγκρουσιακή εσωτερική διάθεση λόγω της ανάγκης για ασφάλεια που έρχεται σε αντιπαράθεση με την ανάγκη για διασκέδαση και αυτό πιθανά να εκτονωθεί στη σχέση σου. Η Κυριακή βοηθά στο να λυθούν προβλήματα ή καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να προβλημάτισαν εσένα και το ταίρι σου απελευθερώνοντας σας από φόβους και ανασφάλειες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονους φόβους που συγκρούονται με την ανάγκη σου να νιώσεις απελευθερωμένος και να διασκεδάσεις στη ζωή σου, κάτι που θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε πιθανές νέες γνωριμίες. Η Κυριακή σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο δημιουργεί ιδιαίτερα συγκρουσιακή διάθεση μέσα σου και δεν θα είναι εύκολο να μην την εκτονώσεις στο σύντροφό σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Η Κυριακή λειτουργεί αποδοτικά για εσένα, το ταίρι σου και πιθανή παρέα που μπορεί να βρεθείτε, καθώς μπορείς να κλείσεις αυτό το Σαββατοκύριακο με μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου προκαλεί πιθανά έντονη νευρικότητα και αυτό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και σε περίπτωση νέων γνωριμιών, καθώς η ένταση θα είναι εμφανής. Η Κυριακή στρώνει μοναδικό ερωτικό χαλί για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής του ζωής από εδώ και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο υπάρχει μία ιδιαίτερη ένταση εσωτερική, καθώς η ανάγκη για επικοινωνία έρχεται σε διάσταση με την ανάγκη για μοναχικότητα, κάτι που πιθανά να εκδηλωθεί στο ταίρι σου. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να λύσεις με το ταίρι σου παρελθόντα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν και να βιώσετε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα, καθώς η ανάγκη για επικοινωνία έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη για εσωστρέφεια και αυτό πιθανά να είναι εμφανές σε περίπτωση νέων γνωριμιών. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκρουσιακή διάθεση μπορεί να υπάρχει το Σάββατο όπου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν είναι απίθανο να αντιπαρατεθείς με το σύντροφό σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι και διάθεση για διασκέδαση, επικοινωνία και κοινωνικότητα και μπορείς να κλείσεις μοναδικά αυτό το Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει νευρικότητα, ανασφάλειες και φόβους και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε σχέση με νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Τα πράγματα είναι διαφορετικά την Κυριακή, καθώς το απόγευμα δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για εξαιρετικά ευνοϊκές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το κέφι και την αισιοδοξία σου

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει έντονη εσωτερική σύγκρουση και αυτό να εκδηλωθεί πιθανά στο σύντροφό σου δημιουργώντας προβλήματα. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σένα και το σύντροφό σου για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να αποκατασταθεί η σταθερότητα στη σχέση σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η νευρικότητα που βιώνεις μπορεί να γίνει η έντονη σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Η Κυριακή μπορεί να φέρει μέσα από ήρεμες παρέες και χαλαρές βραδιές νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και ερωτικό πάθος απογειώνοντας την προσωπική σου ζωή.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γιάννα Τερζή για την κακοποίησή της: Βγήκαν λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια, ναι τώρα μπόρεσα

Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση και σε μένα έπιασε, τόνισε

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας – Σε κίνδυνο και η Βασιλική

Παρασκευή, 3.5.2024, 22:22 Zappit@ZAPPIT_ Σασμός, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha Σασμός. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό MyTV, η Μαρίνα δεν αντέχει το βάρος της αποκάλυψης πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και επιχειρεί να

Καθηλώνει η Τερέζα: “Εγώ σκόρπισα τις στάχτες του πατέρα μου στο Σούνιο”

"21 Μαΐου του 2000. Μπήκα 12 τα μεσάνυχτα να κάνω εκπομπή. 12:05 με παίρνουν από την Αμερική και μου λένε ότι ο πατέρας μου πέθανε", θυμάται η Τερέζα.

Μπραντ Πιτ: Ζει τον έρωτά του με την Ινές ντε Ραμόν στη Σάντα Μπάρμπαρα

Εθεάθησαν αγκαλιασμένοι στη βόλτα που έκαναν σε παραλία

Έλενα Τοπαλίδου: Ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»

Έλενα Τοπαλίδου: Ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος» GALA Έλενα Τοπαλίδου Χορός Έλενα Τοπαλίδου: Ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος» Το κλιπ που μοιράστηκε η χορεύτρια και σύζυγος του Νίκου Κουρή με τους ακολούθους της, τη Μεγάλη Πέμπτη 03.05.2024, 14:23 40 ΣΧΟΛΙΑ Η Έλενα Τοπαλίδου

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: H Ελλάδα σαρώνει στα προγνωστικά του televoting

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας 7-9 και 11 Μαίου. Οι πρόβες των χωρών που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 11/5 συνεχίζονται πυρετωδώς και το πρώτο πλούσιο υλικό έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα social media. Ανάμεσα στα στοιχήματα για

Η Ελένη Μενεγάκη με ατημέλητο λουκ – Το νέο καρέ που ανέβασε από τις πασχαλινές της διακοπές

Ένα νέο φωτογραφικό καρέ από τις πασχαλινές της διακοπές θέλησε να μοιραστεί το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη

Μικρό Ταρανδάκι: Απαγόρευσα στους γονείς μου να το δουν, αποκαλύπτει ο δημιουργός και πρωταγωνιστής

Ο Ρίτσαρντ Γκαντ δεν θέλει ο πατέρας και η μητέρα του, να δουν όλα όσα του συνέβησαν

Μιχάλης Αεράκης: Δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί

Μιχάλης Αεράκης: Δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί GALA Μιχάλης Αεράκης Πουλώντας λαχεία και σε οικοδομές, πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής του Σασμού 03.05.2024, 19:30 1 ΣΧΟΛΙΑ Ο Μιχάλης Αεράκης έδωσε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δουλειές που έκανε παλαιότερα, αλλά και το γεγονός ότι θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρωβουλή. «Αυτό

Κατερίνα Παναγοπούλου: “Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή, δεν μου αρέσει να διαφημίζω πόσο ευτυχισμένη είμαι”

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή, δεν μου αρέσει να διαφημίζω πόσο ευτυχισμένη είμαι» Παρασκευή, 3.5.2024, 21:18 Zappit@ZAPPIT_ "Αν ανοίξεις την "πόρτα" στη ζωή σου, μετά δεν θα υπάρχει τέλος, ούτε είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις a la carte". Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Vita και

Ο Πέτρος Γαϊτάνος “καίει” τον Στέφανο Κασσελάκη: “Πολύς ντόρος για το τίποτα”

"Η τραπ μουσική είναι φαινόμενο της εποχής. Είναι χάσιμο χρόνου να σπαταλήσουμε λόγια και σκέψη για αυτό", σχολιάζει ο Πέτρος Γαϊτάνος.