Πόσο ερωτικό θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα;

Date:

Οι αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20 έως 21 Απριλίου 2024.

Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή, σύμφωνα με το e-zwdia.gr Θα κάνεις νέα γνωριμία;

Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου;

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου μεταξύ εσωστρέφειας και ανάγκης για διασκέδαση το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς το ταίρι σου χάνοντάς το μετρό. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι, την αισιοδοξία, γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία για υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν σου επιτρέπει να είσαι εξωστρεφής ως συνήθως, καθώς αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ μοναχικότητας και διάθεσης για ερωτικό παιχνίδι. Την Κυριακή γίνεσαι ο πρωταγωνιστής και το απόγευμα αποτελεί μοναδική ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα είναι κομβικές για την πορεία της προσωπικής του ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, η ανάγκη σου να συναναστραφείς τους φίλους σου είναι έντονη, όμως το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις με το σύντροφο σου, καθώς αμφιταλαντεύεσαι μέσα σου και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια. Η Κυριακή εξομαλύνει φόβους και απωθημένα και σε βοηθά να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία γνωριμία που να σου δημιουργεί αντικρουόμενα συναισθήματα και νευρικότητα. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που να σου δημιουργούν έντονο ερωτισμό απογειώνονται στην ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι ότι δεν θα σου είναι εύκολο να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, καθώς οι συγκρούσεις και η ένταση μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Η Κυριακή αποκαθιστά τυχόν αντιπαραθέσεις γιατί σου δίνει την ευκαιρία για μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου χαράς, διασκέδασης και αισιοδοξίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου προκαλεί έντονη νευρικότητα και δεν θα είναι εύκολο σε περίπτωση νέας γνωριμίας να ταυτιστείς με το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου. Η Κυριακή μπορεί να φέρει πιθανή ημερομηνία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα εξελίξει την προσωπική σου ζωή, καθώς θα εκτοξεύσει την αισιοδοξία σου, θα σου δώσει νέα φτερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, καθώς η καθημερινότητα έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη σου για διασκέδαση και πιθανά να εκτονωθείς το ταίρι σου. Η Κυριακή δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσετε υπέροχα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις μαζί με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο γεγονός είναι ότι υπάρχουν συγκρούσεις εσωτερικά και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει, καθώς η ανάγκη για πρακτικότητα και επικέντρωση στη λεπτομέρεια έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη για φλερτ και χαρά. Η Κυριακή δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο ή από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα έχουν να σου δώσουν πολλά.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο η ανάγκη για έρωτα και χαρά έρχεται σε σύγκρουση με φόβους και απωθημένα και αυτό μπορεί να ανάψει φωτιές στη σχέση σου. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι, τη χαρά, τη διάθεση για διασκέδαση, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά για τη σχέση σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει τη νευρικότητα, βγάζει με μεγαλύτερη ευκολία που φόβους στην επιφάνεια και δεν θα σου είναι εύκολο να ταυτιστείς με νέες γνωριμίες ή θα συγκρουστείς μαζί τους. Η διάθεσή σου αλλάζει την Κυριακή και δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις για σημαντικές καθοριστικές νέες γνωριμίες που πιθανά να αλλάξουν ριζικά την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει σημαντικές συγκρούσεις μεταξύ εσού και του συντρόφου σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Η Κυριακή σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο που θα απογειώσουν τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κοινωνικοποίηση, καθώς η ένταση που νιώθεις και η συγκρουσιακή εσωτερική διάθεση που βιώνεις αποτελεί τροχοπέδη για κάθε νέα γνωριμία. Η Κυριακή μπορεί να σημάνει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα και θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με σένα και τον σύντροφό σου, καθώς απόψεις και συναισθήματα πιθανά να μην ταυτίζονται, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος. Η Κυριακή απογειώνει το θετικό κλίμα και βοηθάει στο να περάσεις μοναδικά εσύ και το ταίρι σου με φιλικές παρέες που θα κλείσουν υπέροχα αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δείχνει αυτό να είναι αρκετό για έντονη νευρικότητα και άγχος που μπορεί να νιώθεις, κάτι που δεν θα σε απελευθερώσει στην κοινωνική σου ζωή. Η Κυριακή δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση μέσα από το φιλικό σου περίγυρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο φέρνει έντονη συγκρουσιακή εσωτερική διάθεση λόγω της ανάγκης για ασφάλεια που έρχεται σε αντιπαράθεση με την ανάγκη για διασκέδαση και αυτό πιθανά να εκτονωθεί στη σχέση σου. Η Κυριακή βοηθά στο να λυθούν προβλήματα ή καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να προβλημάτισαν εσένα και το ταίρι σου απελευθερώνοντας σας από φόβους και ανασφάλειες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονους φόβους που συγκρούονται με την ανάγκη σου να νιώσεις απελευθερωμένος και να διασκεδάσεις στη ζωή σου, κάτι που θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε πιθανές νέες γνωριμίες. Η Κυριακή σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο δημιουργεί ιδιαίτερα συγκρουσιακή διάθεση μέσα σου και δεν θα είναι εύκολο να μην την εκτονώσεις στο σύντροφό σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Η Κυριακή λειτουργεί αποδοτικά για εσένα, το ταίρι σου και πιθανή παρέα που μπορεί να βρεθείτε, καθώς μπορείς να κλείσεις αυτό το Σαββατοκύριακο με μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου προκαλεί πιθανά έντονη νευρικότητα και αυτό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και σε περίπτωση νέων γνωριμιών, καθώς η ένταση θα είναι εμφανής. Η Κυριακή στρώνει μοναδικό ερωτικό χαλί για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής του ζωής από εδώ και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο υπάρχει μία ιδιαίτερη ένταση εσωτερική, καθώς η ανάγκη για επικοινωνία έρχεται σε διάσταση με την ανάγκη για μοναχικότητα, κάτι που πιθανά να εκδηλωθεί στο ταίρι σου. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να λύσεις με το ταίρι σου παρελθόντα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν και να βιώσετε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα, καθώς η ανάγκη για επικοινωνία έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη για εσωστρέφεια και αυτό πιθανά να είναι εμφανές σε περίπτωση νέων γνωριμιών. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκρουσιακή διάθεση μπορεί να υπάρχει το Σάββατο όπου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν είναι απίθανο να αντιπαρατεθείς με το σύντροφό σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι και διάθεση για διασκέδαση, επικοινωνία και κοινωνικότητα και μπορείς να κλείσεις μοναδικά αυτό το Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει νευρικότητα, ανασφάλειες και φόβους και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε σχέση με νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Τα πράγματα είναι διαφορετικά την Κυριακή, καθώς το απόγευμα δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για εξαιρετικά ευνοϊκές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το κέφι και την αισιοδοξία σου

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει έντονη εσωτερική σύγκρουση και αυτό να εκδηλωθεί πιθανά στο σύντροφό σου δημιουργώντας προβλήματα. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σένα και το σύντροφό σου για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να αποκατασταθεί η σταθερότητα στη σχέση σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η νευρικότητα που βιώνεις μπορεί να γίνει η έντονη σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Η Κυριακή μπορεί να φέρει μέσα από ήρεμες παρέες και χαλαρές βραδιές νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και ερωτικό πάθος απογειώνοντας την προσωπική σου ζωή.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Έξαλλη η Μαγγίρα με την Ισμήνη Καλέση: «Γιατί τώρα που δεν ζει να αποδομείς έτσι τη Βλαχοπούλου;»

Τα όσα είπε για την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου η Ισμήνη Καλέση την περασμένη Παρασκευή στην ΕΡΤ θέλησε να σχολιάσει η Μπέττυ Μαγγίρα

Κώστας Καραφώτης: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του γαμπρού και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάτια Μάνου παντρεύτηκε Κώστας Καραφώτης παντρεύτηκε το απόγευμα της 26ης Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης.

Βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του Κώστα Καραφώτη με την Κάτια Μάνου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης με την αγαπημένη του Κάτια-Νανά Μάνου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κολωνάκι. Η ευτυχία καθρεπτιζόταν στα πρόσωπα του ζευγαριού μέσα στην εκκλήσία ενώ μετά το τέλος του μυστηρίου ο φακός απαθανάτισε του νεόνυμφους σε τρυφερά ενσταντανέ.  Η νύφη εντυπωσιακή φορώντας δαντέλα, ενώ από το

Εξερράγη η Ναταλί Κάκκαβα και υπέβαλε την παραίτηση της: “Δεν μου το επιτρέπουν η ηθική και ο αξιακός μου κώδικας”

"Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές" καταγγέλλει, μεταξύ πολλών άλλων, η Ναταλί Κάκκαβα.

Βασιλική Τρουφάκου: Έγινε μανούλα για πρώτη φορά και “λιώνει” αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Βασιλική Τρουφάκου: Έγινε μανούλα για πρώτη φορά και «λιώνει» αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της Κυριακή, 26.5.2024, 21:40 Zappit@ZAPPIT_ "Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου! Τα καταφέραμε, αγοράκι μου" εξομολογείται γλυκά η Βασιλική Τρουφάκου. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Βασιλική Τρουφάκου μιας και έγινε για πρώτη φορά μανούλα και κρατεί πλέον το

Η Ναταλί Κάκκαβα υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση αντιδημάρχου Σαρωνικού

Πιο ενοχλημένη από ποτέ δείχνει να είναι η Ναταλί Κάκκαβα, τα τελευταία 24ωρα, όπως άλλωστε γίνεται εμφανές από την ανάρτηση που επέλεξε να κάνει το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, η γοητευτική παρουσιάστρια υπέβαλε την παραίτηση της από την θέση αντιδημάρχου που κρατούσε ως τώρα μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ειδικότερα

Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου & αυτά είναι τα πρώτα καρέ με το νεογέννητο-«Τα καταφέραμε αγοράκι μου»

Showbiz Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου & αυτά είναι τα πρώτα καρέ με το νεογέννητο-«Τα καταφέραμε αγοράκι μου» Gossip-tv Team 26-05-2024 22:07 Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Βασιλική Τρουφάκου πριν από μερικές ώρες. Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αμούτζας και Μπρεάζου στον Ισθμό της Κορίνθου – Καρέ καρέ η στιγμή της πτώσης από τη γέφυρα

Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου λατρεύουν τα extreme sports και όπως είδαμε μέσα από τα social media έκαναν για άλλη μια φορά bungee jumping στον Ισθμό της Κορίνθου.  Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια που βρίσκονται στο J2US λατρεύουν τα σπορ αλλά και να γυμνάζονται μαζί καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει

Ρένια Λουιζίδου: “Με ρώτησαν στο δρόμο και είχα πάθει εγκεφαλικό, μου ήρθε τρέλα”

Ρένια Λουιζίδου: «Με ρώτησαν στο δρόμο και είχα πάθει εγκεφαλικό, μου ήρθε τρέλα» Κυριακή, 26.5.2024, 20:52 Zappit@ZAPPIT_ "Όταν είσαι πολλά χρόνια στη δουλειά, δεν μπορείς να κάνεις κάθε χρόνο τηλεόραση" δηλώνει η Ρένια Λουιζίδου. Την Ρένια Λουιζίδου και τον Κρατερό Κατσούλη φιλοξένησε ο Τάσος Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Τετ α

Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα για την Ισμήνη Καλέση: “Γιατί τώρα που δεν ζει να αποδομείς έτσι την Ρένα Βλαχοπούλου;”

Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα για την Ισμήνη Καλέση: «Γιατί τώρα που δεν ζει να αποδομείς έτσι την Ρένα Βλαχοπούλου;» Κυριακή, 26.5.2024, 20:26 Zappit@ZAPPIT_ Aν δεν σου άρεσε η Ρένα Βλαχοπούλου σαν άνθρωπος, δεν πρέπει να βγεις να το πεις" υπογραμμίζει η Μπέττυ Μαγγίρα. Την συνέντευξη που έδωσε η Ισμήνη Καλέση αυτή την εβδομάδα σχολίασε η Μπέττυ

Η Βασιλική Τρουφάκου έγινε μανούλα για πρώτη φορά και «λιώνει» αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Βασιλική Τρουφάκου μιας και έγινε για πρώτη φορά μανούλα και κρατεί πλέον το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της. H αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μέρος της προσωπικής της ευτυχίας με τους διαδικτυακούς της φίλους και επέλεξε να δημοσιεύσει ορισμένα πολύ τρυφερά στιγμιότυπα στα οποία και «λιώνει» από