Στέλλα Κονιτοπούλου: “Ήταν μία τεράστια απώλεια για μένα που δεν έπρεπε να φανεί στον κόσμο”

Date:

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Ήταν μία τεράστια απώλεια για μένα που δεν έπρεπε να φανεί στον κόσμο»

Στέλλα Κονιτοπούλου

Παρασκευή, 19.4.2024, 20:32

-@-_

“Το πάγωσα για όσην ώρα ήμουν στη σκηνή κι επέστρεψα στην κατάσταση που είχα να διαχειριστώ” θυμάται η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Στέλλα Κονιτοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, μάλισα, η δημοφιλής εκπρόσωπος του νησιώτικου τραγουδιού αναφέρθηκε από καρδιάς στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της και όχι μόνο.

Έχει τύχει στην καριέρα σας μέχρι σήμερα να πρέπει να τραγουδήσετε στη σκηνή και παράλληλα να βιώνετε κάποιο προσωπικό σας δράμα; Μια απώλεια ή κάτι άλλο δυσάρεστο;

Ναι, δυστυχώς. Είχα χάσει τον πατέρα μου και την επόμενη μέρα πήγα στη δουλειά. Ήταν μία τεράστια απώλεια για μένα, που δεν έπρεπε να φανεί στον κόσμο εκείνη την ώρα. Όντως το πάγωσα για όσην ώρα ήμουν στη σκηνή κι ύστερα γύρισα σπίτι και επέστρεψα στην κατάσταση που είχα να διαχειριστώ.

Ποια ήταν η τελευταία στιγμή που η Στέλλα λύγισε στη ζωή της;

Πάμπολλες στιγμές. Ειδικά σε μία επαγγελματική πορεία 35 ετών, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν τέτοιες. Προσπάθησα όμως να κρατηθώ από τα καλά και να παλέψω τα δυσάρεστα. Είναι κι η επιβίωση μία μορφή τέχνης!

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Άγριο ξέσπασμα από τη Μαρία Αντωνά: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Ένα αδιανόητο ξέσπασμα κατά του Άρη Σοϊλέδη είχε η Μαρία Αντωνά, πριν από λίγη ώρα, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Oι φήμες θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να προχώρησε τη ζωή του όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν

Θύμα απάτης η Καλομοίρα – «Προσοχή να το ξέρετε»

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Καλομοίρα, όπως συμβαίνει κατά καιρούς σε πολλούς celebrities.

Survivor: Η μονομαχία, το μεικτό αγώνισμα Ελλάδας-Τουρκίας και το μεγάλο έπαθλο

Survivor, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Κόκκινοι και Μπλε μετράνε από δύο υποψήφιους στην αποψινή μονομαχία του Survivor, ενώ έχουν ισοβαθμήσει και στους βαθμούς για το αγώνισμα επάθλου. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Αναστασία Τσέρου είναι οι υποψήφιοι μονομάχοι που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Από μικρό παιδί παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης”

"Ανοίγω κάποια στιγμή την τηλεόραση και βλέπω σειρές εποχής... Δεν ξέρω ποιο κοινό ενδιαφέρουν" δηλώνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.