Πέθανε ο αδερφός της Ελένη Βιτάλη – «Ξεψύχησες στα χέρια μου»

Date:

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ελένη Βιτάλη η οποία έχασε τον αδερφό της.

Με μια σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον αδελφό της, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μια σκληρή μάχη που έδωσε με προβλήματα υγείας.

Η ανάρτησή της:

«Άγγελε αδερφούλη μου 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα κ νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα κ είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια ψυχή μου. Δεν περνάμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ κ 4 μήνες τα πάθη του Χριστού ματάκια μου λατρεμένα, όμως εχτές μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν χίλια κομμάτια από την κούραση πήρα την καρεκλά τσαούσα κ ήρθα διπλά σου!

Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο μόνο καθόμουν διπλά σου προσευχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαϊδεύοντας το κεφαλάκι σου, ομως εσύ καμία αντίδραση μόνο βαθιά κ δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου άνοιξες τα ματάκια σου με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι κ ξεψύχησες στα χεριά μου!

Έβαλα τις φωνές ξύπνησε η Ελένη όμως εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’ αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις κ καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα με περιμένεις εμένα κι όλους μας αδερφούλη μου!!»

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Με τους γονείς του πολίστα θα περάσουν το Πάσχα

Μαζί τις ημέρες του Πάσχα ετοιμάζονται να περάσουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Γιώργος Κατσαρός: «Με πείραξε πολύ που ο Θεός πήρε τη γυναίκα μου τόσο νέα κοντά του»

Για την απώλεια της συζύγου του, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με το «φευγιό» της αλλά και για τη γνωριμία τους, μίλησε ο Γιώργος Κατσαρός. Υπήρξαν στιγμές που η μουσική γιάτρεψε κάποιες πληγές σας; Πάρα πολλές στιγμές στη ζωή μου συνέβη αυτό. Eurovision 1974-Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: Η Μαρινέλλα τραγούδησε με παντελόνι για πρώτη φορά

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: “Πώς μπορεί να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια;”

Το ευαίσθητο μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram.

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: “Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα”

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα» "Δεν έχω δέρμα, αγγεία, φλέβες. Δεν μπορώ να ιδρώσω, δεν έχω ελαστικότητα, δεν μπορώ να στρίψω τον λαιμό μου". Για την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο «Στούντιο 4″ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5). Η 38χρονη