«Πυρ και μανία» με Πανόπουλο ο Παπανώτας – «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς;»

Date:

Επίθεση κατά του Δημήτρη Πανόπουλου εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τις τελευταίες δηλώσεις του πρώτου για την αφαίρεσή του από το ευρωψηδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, που κατεβαίνει επίσης υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε γενναία και σωστή την απόφαση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας.

Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Δημήτρη Πανόπουλου: «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς; Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ! Ή την είδε πρόεδρος;;;!!!» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος; Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιος είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση» προσθέτει σε άλλο σημείο

Και καταλήγει: «Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα (κι ας μην το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος… Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια…».

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα:

«Βασιλικότερος του Βασιλέως ο πιτσιρικάς? Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ!!! Ή την είδε πρόεδρος???!!! Κάτι πήρε το αυτί μου για έμμισθη θέση κάποιου νεοσυριζαίου στο υπουργείο μετανάστευσης… Φυσικά επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας… Και για κάποιον που πέταξε έξω ο κ. Καιρίδης με την άφιξη του στο υπουργείο… Λέτε να … ? Μπάααα…δεν πιστεύω… Κάτι θα είχε καταλάβει ο ένθερμος υποστηρικτής του εν λόγω υποψηφίου ευρωβουλευτή , πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ… Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος? Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιός είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση… Κάποιος να του κάνει δώρο ένα σαβουάρ βίβρ… Πρόεδρε, μήπως εσύ? Που είσαι και φίλος του?… #koitapoiosmilaei …

Υ.Γ. Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα ( κι ας μη το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος… Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια…».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην κάμερα του Alpha μετά τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο.

«Μια σωστή και γενναία απόφαση. Άνθρωποι που κάνουν τέτοιες δηλώσεις, δεν έχουν θέσεις στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαφές. Οι γυναίκες υφίστανται έμφυλη βία, διακρίσεις, ανισότητα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που παλεύει για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα περισσότερο, η δήλωση αυτή είναι καταδικαστέα» είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου:

«Προχωράμε μπροστά γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα. Δεν θα μπω σε διαδικασίες να χαρακτηρίσω ανθρώπους γιατί είναι ακριβώς αυτό το οποίο καταδικάζουμε, είμαστε εδώ για να δώσουμε έναν αγώνα, έχουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα πάρα πολύ ψηλά» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Μενούνος: «Πώς μπορεί να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπεις μαμά»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μενούνος.

Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας: Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι και η εξόρμηση στη Ρουμανία

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας είναι ζευγάρι και φέτος θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα μαζί. Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο, ο Ηλίας Ψινάκης που βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του J2US, τους ρώτησε αν είναι μαζί και μάλιστα αν τυχόν γίνεται όλο αυτό για το καλό μάρκετινγκ. Γιώργος Αμούτζας: Επιβεβαίωσε στον «αέρα» του

Σαν σήμερα 3 Μαΐου: Πεθαίνει ο «καλός μας άνθρωπος», Θανάσης Βέγγος – Τι είπαν για εκείνον εξέχουσες προσωπικότητες

Ο Θανάσης Βέγγος ήταν πιθανώς ο μεγαλύτερος έλληνας κωμικός του ελληνικού σινεμά. Αγαπήθηκε όσο λίγοι ηθοποιοί από τον λαό και αυτό δεν ήταν μόνο για το γέλιο που χάρισε με τους ρόλους του αλλά και για την καλοσύνη, την απλότητα και την ταπεινότητά του ως άνθρωπος. Ο Θανάσης Βέγγος γεννήθηκε στο Νέο Φάληρο το 1927

Στο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Στις εξέδρες του Βίλα Παρκ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League βρέθηκε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Μάλιστα, πανηγύρισε με σφιγμένη γροθιά το γκολ του Όλι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 🎥 Prince William is in attendance for the Aston Villa-Olympiacos game!pic.twitter.com/VLjeQBnAiy— CentreGoals. (@centregoals) May