Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, να είναι καλά ό,τι κι αν κάνει»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε σήμερα για τον Γιάννη Πλούταρχο, λέγοντας ότι έχει μαζί του «θέματα», ενώ συμπλήρωσε ότι δεν θέλει να τον συναντήσει.

Όλα ξεκίνησαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του παρουσιαστή όταν αναφέρθηκε στον τραγουδιστή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένειά του. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στο οποίο ακούγεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να λέει:

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο».

Τότε ήταν που η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου, του πρότεινε να καλέσει τον Γιάννη Πλούταρχο στο «The 2night show», με τον παρουσιαστή να απαντά:

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια, ο άνθρωπος μπορεί να μην θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, να είναι καλά ό,τι κι αν κάνει, δεν θέλω, ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν ξεκαθάρισε αν τα λεγόμενά του για τον τραγουδιστή έγιναν στο πλαίσιο της πλάκας ή αν μιλούσε σοβαρά, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αναφερθεί με αρνητικό τρόπο στον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ στην εκπομπή του έχει καλέσει και τα δύο παιδιά του τραγουδιστή, Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Συλλεκτικό: Όταν η Χατζηβασιλείου «πάγωσε» τη Βουγιουκλάκη on air: «H πρόγιαγιά μου σας θαύμαζε…»

Στο μακρινό 1994 σας ταξιδεύουμε σήμερα και συγκεκριμένα σε μία σπάνια εκπομπή του ΑΝΤ1, το Καλημέρα Ελλάδα όταν βρέθηκε καλεσμένη η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη

Θάνος Κιούσης: Oι στιγμές μελαγχολίας & το «αυτοάνοσο» – «Έχω ένα σύστημα που μου λέει «μην πέφτεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ο Θάνος Κιούσης το μεσημέρι του Σαββάτου 27/4.

Ο 26χρονος influencer Χάρι Τζόουσι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος – «Φορέστε αντηλιακό»

Ο influencer Χάρι Τζόουσι προέτρεψε τον κόσμο να «φοράει αντηλιακό» αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος. Ο 26χρονος, ο οποίος στο παρελθόν εμφανίστηκε στο Dancing With The Stars του ABC και στο Too Hot To Handle του Netflix, δήλωσε ότι ήταν στον ώμο του για ένα ή δύο χρόνια, αλλά «δεν είχε ιδέα». «Θέλω απλώς

Eurovision 2024: Έβαλε φωτιά στη σκηνή του Μάλμε η Silia Kapsis – Το βίντεο από την πρώτη πρόβα!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Silia Kapsis στην Eurovision 2024. Η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο από τις 7 έως τις 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. Οι πρώτες αποστολές των χωρών έχουν φτάσει στο Μάλμε, καθώς σήμερα, Σάββατο 27/4 ξεκίνησαν οι τεχνικές πρόβες των αποστολών που θα πάρουν μέρος στον Α΄ ημιτελικό. Πρώτη πρόβα

Τσουρός: «Με κυνηγούσε για μήνες, εμφανίστηκε μπροστά μου και μου είπε θέλω να μου δώσεις χρήματα»

Μία απίστευτη ιστορία μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή του το μεσημέρι του Σαββάτου 27/4.

Οι 5 πιο περιζήτητοι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή

Οι 5 πιο περιζήτητοι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή Από τον Τζέικομπ Ελόρντι στον Πολ Μέσκαλ, αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι νεαροί σταρ που κυριαρχούν στον κινηματογράφο Αντιγόνη Κούτση 27.04.2024, 21:14 Οι παρακάτω ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη σκηνή του Χόλιγουντ και εντυπωσιάζουν τόσο με την εμφάνισή τους και την αίσθηση του στυλ τους, όσο και με

Τζίμι Φάλον: Μίλησε για το φλερτ με τη Νικόλ Κίντμαν στο παρελθόν

Τζίμι Φάλον: Μίλησε για το φλερτ με τη Νικόλ Κίντμαν στο παρελθόν Τζίμι Φάλον: Μίλησε για το φλερτ με τη Νικόλ Κίντμαν στο παρελθόν Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο talk show του παρουσιαστή ότι κάποια στιγμή είχαν βγει ραντεβού Ο Τζίμι Φάλον μίλησε για το φλερτ που είχε κάποτε με τη Νικόλ Κίντμαν. Ο 49χρονος

Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Έκανα σωστά που έφυγα από την Κατερίνα Καινούργιου”

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για το πρόωρο τέλος