LifeStyle

Πεθερός λιώνει καρδιές με το μήνυμα στην αρραβωνιαστικιά του γιου του σε μια viral στιγμή

Μια γυναίκα δέχτηκε το πιο γλυκό μήνυμα από τον μέλλοντα πεθέρο της και έγινε viral για τους σωστούς λόγους. Η 27χρονη Μία Αμάμπιλ από τη Φλόριντα δέχτηκε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της και ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της αντέδρασε με έναν τρόπο που την εξέπληξε.

Ο πεθερός της, Νταγκ Ρούντολφ, της έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα που συγκινεί το διαδίκτυο αναφέροντας: «Αγαπημένη μου Μία, τώρα που είναι επίσημο, ήθελα να πάρω ένα λεπτό για να σου πω προσωπικά πόσο χαρούμενοι είμαστε όλοι που θα γίνεις επίσημο μέλος της οικογένειάς μας, και εμείς της δικής σου. Σε αγαπήσαμε από τη στιγμή που σε γνωρίσαμε, και πάντα μπορούσαμε να δούμε ότι εσύ και ο Άλεξ ήσασταν απολύτως φτιαγμένοι για να είστε μαζί για πάντα. Το πιο σημαντικό είναι ότι εσείς οι δύο εμφανώς αγαπάτε αμοιβαία χωρίς όρους και φροντίζετε ο ένας τον άλλον, και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο! Ανυπομονούμε τόσο πολύ για όλες τις καταπληκτικές στιγμές που θα περάσουμε μαζί. Θα σε αγαπάμε για πάντα, Νταγκ».

Η Μία Αμάμπιλ συγκινήθηκε επισημαίνοντας: «Δεν με εξέπληξε καθόλου. Ήταν το πιο “Νταγκ πράγμα” που θα μπορούσε ποτέ να γίνει», αναφέρει η New York Post.

Και φυσικά η κοπέλα απάντησε στον γλυκύτατο πεθερό της σχολιάζοντας τα εξής: «Νομίζω ότι ήταν πραγματικά πολύ γλυκό να αναγνωρίζει πόσο όμορφη είναι η σχέση μας και ότι μπορούσε να το διακρίνει και ο ίδιος. Επίσης, μου άρεσε πολύ που τόνισε ότι θέλει να νιώσω μελος στην οικογένειά του, καθώς και ότι επιθυμεί να ενταχθεί κι αυτός στη δική μου».

Η οικογένεια δεν περίμενε με τίποτα να γίνει viral και, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Νταγκ, ήταν μια κίνηση που βγήκε από μέσα του: «Βγήκε απλώς από την καρδιά μου και θέλησα να της πω πόσο χαρούμενος ήμουν που ερχόταν στην οικογένεια, και ότι όλοι θα ήμασταν μαζί ενωμένοι», είπε ο ίδιος στο Fox News Digital.

Η Αμάμπιλ είναι ακόμη συγκλονισμένη που αυτό το μήνυμα κατέκτησε το TikTok, αλλά μπορεί να καταλάβει γιατί έχει αγγίξει τόσο πολλούς.

«Πολλές γυναίκες δεν ακούνε τέτοια λόγια ούτε καν από τους συντρόφους τους… οπότε νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Και φυσικά, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καλές σχέσεις με τα πεθερικά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Nίκος Αλιάγας – Νάνα Μούσχουρη: Η φωτογραφία τους μετά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Γάλλους

admin

Η πρώην σύζυγος του πραγματικού «Λύκου της Wall Street» αποκαλύπτει: Η αληθινή ιστορία ήταν ακόμη πιο υπερβολική

admin

Η ειρωνική ατάκα Μάνεση για Λιάγκα: Έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα

admin

Μαρία Σολωμού: Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει

admin

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: Αποκτήσαμε αδελφική σχέση

admin

Έλενα Τσαγκρινού για Dj Stephan: Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί

admin

Αίθρα Λυκουρέζου: «Επτά χρόνια που λείπει η μητέρα μου, δεν μπορούσα να μπω σε θέατρο, με έπνιγε»

admin

Peaky Blinders: Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, ο Κίλιαν Μέρφι είναι έτοιμος, δήλωσε ο σκηνοθέτης

admin

Karol G – Feid: Οι μεγάλοι νικητές των Λατινοαμερικανικών Μουσικών Βραβείων

admin

Ο «πατριάρχης» του ελληνικού σινεμά, Φιλοποίμην Φίνος, και το success story της Φίνος Φιλμ

admin

Αίθρα Λυκουρέζου: Επτά χρόνια που λείπει η μητέρα μου, δεν μπορούσα να μπω σε θέατρο, με έπνιγε

admin

Τάνια Μπρεάζου: Τραγούδησε χρόνια πολλά στον Γιώργο Αμούτζα για τα γενέθλιά του

admin