LifeStyle

Σταύρος Ζαλμάς: Έχει σαπίσει το τοπίο στο θέατρο – Το κράτος μας αντιμετωπίζει σαν ιερόδουλες

Για τον «Έρωτα Φυγά» στον οποίο πρωταγωνιστεί και ο οποίος μετά την αλλαγή καναλιού φτάνει προς το τέλος του, μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το πρωί της Τετάρτης (27/03).

«Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του “Έρωτα φυγά”. Δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε με τον “Έρωτα φυγά”, είναι παγκόσμια πρεμιέρα. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά στην ελληνική τηλεόραση ένα πετυχημένο σήριαλ να πρέπει να διακοπεί και να αλλάξει και κανάλι. Ήταν πληγωτικό γιατί δοθήκαμε ολόψυχα σε αυτή τη δουλειά και την υποστηρίξαμε σαν να ήταν προσωπική πρόκληση για τον καθένα», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε στη συνέχεια: «Όσες φορές χρειάστηκε να αποχωρήσω από θεατρική παράσταση, το έκανα πριν ξεκινήσει. Έχω αντιμετωπίσει άσχημες, απότομες και αγενείς συμπεριφορές άλλα δεν έχω επιτρέψει σε κανέναν να μου φερθεί έτσι. Δεν έχω επιτρέψει να φερθούν άσχημα σε κανέναν ηθοποιό σε θίασο που συμμετέχω γιατί ένας νέος ηθοποιός θα φοβηθεί να αντιδράσει, εμείς θα τον προστατέψουμε».

Για τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», ο Σταύρος Ζαλμάς ανέφερε: «Αυτό που με δυσκόλεψε πολύ στο ρόλο μου στο Άγγιγμα Ψυχής ήταν οι καιρικές συνθήκες, ήταν απερίγραπτες. Έπρεπε να γυρίσω 3 και 4 φορές μία σκηνή σε μία χαράδρα στο Ζαγόρι, χειμώνα με την πυροσβεστική να μου ρίχνει νερό από λιωμένο χιόνι ως βροχή. Οι ρόλοι σαν αυτόν στο Άγγιγμα Ψυχής είναι πολύ επικίνδυνοι, ή θα κάνεις επιτυχία η θα γελάσει και το “παρδαλό κατσίκι”, δεν “μεταφέρεται” το ράσο εύκολα».

Κλείνοντας, ο Σταύρος Ζαλμάς είπε: «Στο Άγγιγμα Ψυχής δεν διεκδίκησα τα χρήματα που έπρεπε γιατί δεν είχα τότε το εκτόπισμα που έχω τώρα. Δεν προστατεύεται το επάγγελμα του ηθοποιού, είναι μπάτε σκύλοι και αλέστε, όποιος θέλει να ξεπλύνει λεφτά μπαίνει στο θέατρο. Έχει σαπίσει το τοπίο στο θέατρο, δεν υπάρχει ακαδημία θεάτρου. Το κράτος μας αντιμετωπίζει σαν ιερόδουλες».

Related posts

Ο «πατριάρχης» του ελληνικού σινεμά, Φιλοποίμην Φίνος, και το success story της Φίνος Φιλμ

admin

Αίθρα Λυκουρέζου: Επτά χρόνια που λείπει η μητέρα μου, δεν μπορούσα να μπω σε θέατρο, με έπνιγε

admin

Τάνια Μπρεάζου: Τραγούδησε χρόνια πολλά στον Γιώργο Αμούτζα για τα γενέθλιά του

admin

Η σέξι φωτογράφιση της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ – Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

admin

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το διαζύγιο

admin

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

admin

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κοινή εμφάνιση με την Άννα Μαρία μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

admin

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Παίρνουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου – Η κοινή ανακοίνωση

admin

Μελίνα Μακρή: Γιορτάζει τα γενέθλιά της με τακούνια στην παραλία

admin

Τζόαν Κόλινς: Θυμάται την πρώτη φορά που φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού στα 17 της

admin

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν με μαγιό και κοντό καυτό σορτς

admin

Η Σοφία Βόσσου για το πρόβλημα υγείας της: «”Πεθαίνεις” μου λέει ο γιατρός»

admin