Αίθρα Λυκουρέζου: Γουστάρω το νέο μου όνομα – Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα

Την Αίθρα Λυκουρέζου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραπτοπούλου, μετά την αλλαγή του ονόματός της. Η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε την απόφαση να αλλάξει το όνομά της ενώ τόνισε πως δεν δίνει πλέον καμία σημασία στα σχόλια που δέχεται στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Αίθρα Λυκουρέζου εξομολογήθηκε πως «δεν ακούω ποτέ τι μου λέει ο κόσμος! Είτε μου λέει κάτι πολύ καλό είτε κάτι πολύ άσχημο, δεν δίνω σημασία. Γιατί με το πολύ καλό μπορεί να πάθεις έπαρση και με το πολύ άσχημο μπορεί να πέσεις στα πατώματα. Οπότε, επειδή γνωρίζω μέσα μου τι δουλειά έχω κάνει και τι κάνω με μένα στην καθημερινότητα μου, δεν με επηρεάζει».

«Γουστάρω το Αίθρα! Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα το Αίθρα, διαβάζοντας αρχαία ελληνική φιλοσοφία. Επειδή στην αρχαία Ελλάδα όλοι άλλαζαν τα ονόματα τους, είναι μια παράδοση που έκαναν ως αρχαίοι Έλληνες, είμαι βαθιά Ελληνίδα και λέω… να το, θα αλλάξω και γω το όνομα μου και θα λέγομαι Αίθρα» πρόσθεσε, επίσης, η Αίθρα Λυκουρέζου.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν περιμένω από τους ανθρώπους να μου χαϊδέψουν τα αυτιά, δεν θέλω κόλακες δίπλα μου

Θέλω ανθρώπους που θα μου επισημάνουν κάτι που μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψή μου, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της

Εντάξει, πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά τώρα, αυτό ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικό, έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός

Σαλμονέλα: Τι είναι και πότε πρέπει να δείτε γιατρό

Η λοίμωξη από σαλμονέλα (σαλμονέλωση) είναι μια κοινή βακτηριακή λοίμωξη που επηρεάζει τον εντερικό σωλήνα. Τα βακτήρια της σαλμονέλας ζουν συνήθως στα έντερα των ζώων και των ανθρώπων και αποβάλλονται μέσω των κοπράνων. Οι άνθρωποι μολύνονται πιο συχνά μέσω του μολυσμένου νερού ή της μολυσμένης τροφής. Σε κάποιες περιπτώσεις, κάποιος μπορεί να προσβληθεί από σαλμονέλα

Η Πενέλοπε Κρουζ γίνεται 50 ετών! Γενέθλια για την οσκαρική ηθοποιό με το αστείρευτο ταλέντο και τη μεσογειακή ομορφιά

Πανέμορφη και απέραντα ταλαντούχα παραμένει η Πενέλοπε Κρουζ που έκλεισε σήμερα (28.04.2024) τα 50 της χρόνια. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός έφτασε στην κορυφή του Χόλιγουντ έχοντας κάνει μία αξιοθαύμαστη καριέρα. Γεννημένη στο Αλκομπέντας της Κοινότητας της Μαδρίτης στην Ισπανία, η Πενέλοπε Κρουζ έφερε έναν διαφορετικό φρέσκο αέρα με τη μεσογειακή ομορφιά της, τον πύρινο ερωτισμό της

Πικάντικες γαρίδες με φιδέ

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 500 γρ. γαρίδες (μέτριες) καθαρισμένες 60 ml ελαιόλαδο 30 γρ. βούτυρο ανάλατο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδα, ψιλοκομμένα 250 γρ. φωλιές «Μιτσίδης» 35 γρ. πάστα ντομάτας «Μιτσίδης» 125 ml λευκό κρασί 200 ml πασάτα «Μιτσίδης» 2 κουταλάκια πάπρικα ½ κουταλάκι καυτερή πάπρικα ή καγιέν ¼ κουταλάκι πιπέρι 750 ml

Γλυκό και πικάντικο καλαμπόκι με παρμεζάνα

Προσθήκη στα αγαπημένα Ψήστε γλυκό και πικάντικο καλαμπόκι στο στάχυ, με παρμεζάνα. Προσθέστε εντυπωσιακές γεύσεις σε οποιοδήποτε μενού BBQ. Ψιλοκόψτε φρέσκα μυρωδικά, ανακατέψτε με αλμυρά μπαχαρικά και στέψτε το πικάντικο καλαμπόκι σας με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας και του μαλακού βουτύρου. Λίγη επάλειψη με βούτυρο και ένα πασπάλισμα παρμεζάνας, ανεβάζει σε νέα ύψη αυτό

Σαλάτα με κραμπί, φινόκιο και μήλα

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ • 3 φλ. κραμπί (λάχανο) λεπτοκομμένο• 1 φινόκιο λεπτοκομμένο• 1 κόκκινο μήλο Royal Gala Marlene• 1 πράσινο μήλο Granny Smith Marlene• ½ φλ. σταφιδάκια• ½ φλ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και χοντροαλεσμένα• 1/3 φλ. ελαιόλαδο• 3 κουταλιές ροδόμελο• 1 κουταλάκι αλάτι• ελάχιστο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπλένετε τα μήλα και τα τρίβετε στη χοντρή μεριά

Ανοιξιάτικη σούπα βελουτέ με κουκιά

Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 1 ώραΒαθμός δυσκολίας: Εύκολο/μέτριο Υλικά (για 4 άτομα): 1 1/4 κιλό περίπου φρέσκα κουκιά (αξεφλούδιστα)700 γρ. περίπου φρέσκα μπιζέλια (αξεφλούδιστα)1 κουταλιά ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο,1 λίτρο (4 φλ.) ζεστός ζωμός λαχανικών (σπιτικός, ή φτιαγμένος με κύβο)1 κουταλιά ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου + μύτες δυόσμου για γαρνίρισμα (προαιρετικά)3 κουταλιές σάουαρ κριμ (Sour