ShowBiz

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: «Ηθικό χρέος η παρουσία µου στην επιµνηµόσυνη δέηση»

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: «Ηθικό χρέος η παρουσία µου στην επιµνηµόσυνη δέηση»

Άννα Μισέλ Ασηµακοπούλου

“Ηταν µια στιγµή πένθους τόσο για την οικογένειά του όσο και για εµένα προσωπικά, µια ανθρώπινη στιγµή” υπογραμμίζει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Με αφορμή την επιµνηµόσυνη δέηση στο Λονδίνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, η Άννα Μισέλ Ασηµακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη όπου και αναφέρθηκε στην προσωπική της γνωριμία μαζί του και την δύσκολη για εκείνη απώλεια του.

Σας είδαµε πριν από λίγες ηµέρες να δίνετε το «παρών» στο κάστρο του Ουίνδσορ, στο Λονδίνο, µεταξύ εκατοντάδων γαλαζοαίµατων, για την επιµνηµόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Ηταν ηθικό χρέος η παρουσία µου και ελάχιστος φόρος τιµής σε έναν άνθρωπο µε τον οποίο µε συνέδεαν στενοί οικογενειακοί δεσµοί και ισχυρές µνήµες. Κάθε επιµνηµόσυνη δέηση για ένα πρόσωπο που ουσιαστικά ανήκει στην οικογένειά σου υπενθυµίζει την απώλειά του, αλλά και το µεγάλο κενό που αφήνει. Ηταν µια προσωπικότητα που είχε πάντα την Ελλάδα στην καρδιά του. Ετσι θα τον θυµόµαστε όλοι µας. Εγώ, τουλάχιστον, έτσι θα τον θυµάµαι.

Είχατε παραστεί και στην κηδεία του πριν από έναν χρόνο, αλλά δεν µιλήσατε ποτέ γι’ αυτό, όπως δεν έχετε τοποθετηθεί ποτέ δηµόσια για τους δεσµούς σας µε τη βασιλική οικογένεια.

Ηταν µια στιγµή πένθους τόσο για την οικογένειά του όσο και για εµένα προσωπικά, µια ανθρώπινη στιγµή, που δεν προσφέρεται για περαιτέρω σχόλια και δηλώσεις. Είναι στιγµές ανθρώπινες και ο καθένας κοιτάζει να διαχειριστεί τα συναισθήµατά του και τις αναµνήσεις που τον πληµµυρίζουν.

Από εµένα, πάντως, δεν θα γλυτώσετε. Εχω διαβάσει ότι ο τέως βασιλιάς ήταν στενός φίλος µε τον πατέρα σας και νονός σας. Πώς προέκυψε αυτή η φιλία;

Ηταν µια παιδική φιλία που διατηρήθηκε στον χρόνο. Ο πατέρας µου, Παναγιώτης Ασηµακόπουλος, ήταν συµµαθητής µε τον τέως βασιλιά στη Σχολή Αναβρύτων. Από τις ιστορίες που έλεγαν έµαθα ότι είχε δηµιουργηθεί τότε µια πολύ δεµένη παρέα νεαρών. Τόσο δεµένη που στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος, ως διάδοχος, πάντρεψε όλους τους φίλους του και τους βάφτισε το πρώτο παιδί. Πάντρεψε, λοιπόν, τον πατέρα και τη µητέρα µου και λίγα χρόνια µετά βάφτισε κι εµένα, µε τη σύζυγό του, Αννα-Μαρία.

- εικόνας: NDP Photo

Tags

Related posts

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βούλα εμφανίζεται πάλι στη Ζουζού

fayskorda

Νίκος Παπαδάκης για «Πεντάμορφους»: «Κάποιοι έβαλαν από πάνω τις προσωπικές τους φιλοδοξίες»

fayskorda

Νόνη Δούνια κατά Παπανώτα: «Τέτοιου είδους σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δεν χωράνε στον δημόσιο διάλογο»

admin

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Open

admin

Γιάννης Καπετάνιος: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε, έκλεισε ο κύκλος»

info@queen.gr Queen

Μπέττυ Μαγγίρα κατά Παπανώτα: «Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά δημόσια, κρύβουν ένα μισογυνισμό»

info@queen.gr Queen

Ιωάννα Μαλέσκου: Γι’ αυτό αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα

OK Magazine

Ο Δημήτρης Παπανώτας παρενέβη στο «Χαμογέλα και πάλι» μετά τις δηλώσεις Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο»

OK Magazine

Παύλος Σταματόπουλος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απώλεια του πατέρα του

OK Magazine

Ιωάννα Μαλέσκου: “Δεν είχε επικοινωνιακή τακτική ο γάμος μου”

OK Magazine

Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη

fayskorda

Αντώνης Ρέμος: “Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με την Νατάσα Θεοδωρίδου”

fayskorda