Θάνος Μπίρκος: «Παναγία μου! Μη λέτε τέτοια, θα χαρεί η μάνα μου και θα περιμένει γάμους»

Date:

Θάνος Μπίρκος: «Παναγία μου! Μη λέτε τέτοια, θα χαρεί η μάνα μου και θα περιμένει γάμους»

Θάνος Μπίρκος

Παρασκευή, 1.3.2024, 20:08

-@-_

“Δεν φαντασιώνομαι ότι είμαι ο Σπαλιάρας, αν και από μέσα πολύ βαθιά τους έχω τους κοιλιακούς” τονίζει, με χιούμορ, ο Θάνος Μπίρκος.

Ο Θάνος Μπίρκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη με αφορμή την τρίτη σεζόν για τον Σασμό στον Alpha. Μάλιστα, ο συμπαθής ηθοποιός αναφέρθηκε με σοβαρότητα μα και χιούμορ στην προσωπική του ζωή και το κεφάλαιο «έρωτας».

Μιλώντας για τις εξελίξεις στην δημοφιλής σειρά του Alpha και τον έρωτα του Τόλη, τον ήρωα δηλαδή που υποδύεται ο ηθοποιός, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή έμελλε να αιφνιδιάσει τον συνεντευξιαζόμενο της. «Σε περιτριγυρίζει ο έρωτας, μήπως και στην προσωπική σου ζωή;» υπογράμμισε χαρακτηριστικά με τον Θάνο Μπίρκο να αποκρίνεται με χιούμορ ως εξής. «Παναγία μου! Μη λέτε τέτοια, θα χαρεί η μάνα μου και θα περιμένει γάμους! Η δουλειά της είναι να μου λέει τέτοια πράγματα».

«Σαν Θάνος πρέπει να πω κανονικά πως είμαι ρομαντικός. Ήμουν πολύ αλλά μεγαλώνοντας ο ρομαντισμός αλλάζει υπόσταση στο κεφάλι μου. Βλέπω τον εαυτό μου να παίρνει το δαχτυλίδι, να γονατίζει και όλα αυτά. Τα βλέπω αυτά και τα έχω. Δεν είναι όμως μέσα μου το «γεμίζω με λουλούδια ένα σπίτι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θάνος Μπίρκος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Με έχουν απορρίψει πάρα πολλές φορές! Δεν με νοιάζει όμως. Εννοείται πως θα τολμήσω, εάν κάτι μου αρέσει, δεν το διαπραγματεύομαι αυτό μέσα μου. Προτιμάω να πάω το ταξίδι από το να βλέπω φωτογραφίες στο κινητό… πως είναι να πας το ταξίδι».

«Μου αρέσει πάρα πολύ να περνάει από τον καθρέφτη κάθε μέρα στο σπίτι και να κοιτάζομαι! Που σημαίνει ότι βλέπω ποιος είμαι, δεν το αποφεύγω και δεν φαντασιώνομαι ότι είμαι κάτι άλλο. Δεν φαντασιώνομαι ότι είμαι ο Σπαλιάρας, αν και από μέσα πολύ βαθιά τους έχω τους κοιλιακούς».

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ελιόπιτα

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ) • 3 φλ. (480γρ.) αλεύρι Φαρίνα• 2 κουταλάκια (18γρ.) μπέικιν πάουντερ• 1 2/3 φλ. (230γρ.) ελιές κομμένες• 2/3 φλ. (65γρ.) ξηρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο• 1 φλ. (45γρ.) κόλιαντρο ψιλοκομμένο• 1/3 φλ. (8γρ.) δυόσμο ψιλοκομμένο• 5 αυγά (Μ)• ½ φλ. (120ml) σπορέλαιο• 1 φλ. (270ml) γάλα εβαπορέ Για την επικάλυψη • 3-4 κουταλιές

Πες το Ψέματα: Η παράσταση με… 17 άντρες και καμία γυναίκα επί σκηνής – Τι λένε οι κωμικοί Ήρα Κατσούδα και Δήμητρα Νικητέα

«Σάλος» για την παράσταση που θ' ανέβει στο θέατρο Ακροπόλ - Έντονες αντιδράσεις για το αποκλειστικά ανδρικό καστ

Andy Nicolas: Η μουσική καριέρα και ο συμβολισμός του τραγουδιού «Lost My Way» που θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision

Ο Andy Nicolas με το τραγούδι του «Lost My Way» βρίσκεται ανάμεσα στους 12 υποψήφιους που θα διαγωνιστούν στις 30 Ιανουαρίου στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2025. Tη μουσική τη συνέθεσε μαζί  με τον  Tim Aeby, ενώ τους στίχους τους έγραψε ο ίδιος.  Ο τελικός για την επιλογή του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στο Christmas Theater

Σταύρος Ζαλμάς: «Όταν έκανα το “Άφρικα” το ’92 και τον παπά το ’98, αν έβαζα υποψηφιότητα θα έβγαινα πρωθυπουργός»

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν το βράδυ της Τρίτης 21/1 ο Σταύρος Ζαλμάς και η Πέμη Ζούνη. Οι δύο ηθοποιοί είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για την Τέχνη με την οικοδέσποινα, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Φθινοπωρινή Ιστορία», στην οποία συμμετέχουν. «Η δημοσιότητα μπορεί να τρελάνει ένα νορμάλ άνθρωπο αλλά για λίγο. Εγώ το

Μπέσσυ Αργυράκη: Τα σαράντα χρόνια γάμου και το προξενιό για την Εβελίνα: «Το εγκατέλειψα»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και για το προξενιό που δέχθηκε αλλά και γι΄αυτό που έκανε η ίδια στην κόρη της.  Όπως περιέγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη, πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, βρισκόταν σε μία σχέση που είχε προβλήματα. Κόλαφος η Μπέσσυ Αργυράκη κατά της Marseaux: «Είναι ασέβεια, δεν μου δείχνει καλό χαρακτήρα»

Δανάη Λουκάκη: Η άγνωστη σχέση που την ενώνει με τον Σωτήρη Κοντιζά

Τη σχέση που την ενώνει με τον Σωτήρη Κοντιζά, αποκάλυψε η Δανάη Λουκάκη. Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αποκάλυψε τη στενή φιλιά της με την σύζυγο του σεφ αλλά και με τον ίδιο, τον οποίο γνώριζε πολύ πριν γίνει γνωστός. «Είναι η πρώτη μου φίλη που έκανε παιδιά και δεν το

Τράβις Σκοτ: Θα διαθέσει έσοδα από τις πωλήσεις του στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Λος Αντζελες

Ο ράπερ προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση στήριξης των πληγέντων

Κώστας Αγέρης για τη Eurovision 2025 και το τραγούδι «Γη μου»: Το πίστευα ότι θα είμαι στη 12άδα, είχα συγκεντρωθεί στον στόχο μου

Κώστας Αγέρης για τη Eurovision 2025 και το τραγούδι «Γη μου»: Το πίστευα ότι θα είμαι στη 12άδα, είχα συγκεντρωθεί στον στόχο μου Μόνο με ελληνικό στίχο θα πήγαινα, δήλωσε ο τραγουδιστής για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό Ο Κώστας Αγέρης είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision στις 30

Έτσι επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, μετά από 17 χρόνια γάμου, η Τζέσικα Άλμπα

Μετά από 16 χρόνια γάμου, η Τζέσικα 'Αλμπα (Jessica Alba) και ο Κας Γουόρεν (Cash Warren) αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Πέμη Ζούνη: “Με ερεθίζει πάρα πολύ ο εμποδισμένος έρωτας”

Πέμη Ζούνη: «Με ερεθίζει πάρα πολύ ο εμποδισμένος έρωτας» Τετάρτη, 22.1.2025, 00:50 Zappit@ZAPPIT_ "Την εξουσία και όχι μόνο τη διασημότητα μπορεί να την έχει και κάποιος που δεν είναι σταρ. Αυτό "τρελαίνει", αν έχεις μία προδιάθεση, αν δεν έχεις καλό έρμα". Την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά υποδέχθηκε στο «Καλύτερα Αργά» της Τρίτης (21/1)