MasterChef: Χαλασμός στον εξώστη με ακατάσχετη αισχρολογία – «Φοράει και παντελόνια το μουν….! Δρόμο ρε, ξεφτίλες»

MasterChef

Παρασκευή, 16.2.2024, 22:33

-@-_

Δεν μαζευόταν κανείς και από πουθενά στο MasterChef!

Τι κι αν «σώθηκε» από την ψυχοφθόρα διαδικασία της δοκιμασίας αποχώρησης στο MasterChef, ο Γιάννης κάθε άλλο παρά χαρούμενος ανέβηκε στον εξώστη για να παρακολουθήσει μαζί με τους υπόλοιπους την αναμέτρηση τη νύχτα της Παρασκευής. Γι’ αυτό και ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσει καβγάς τρικούβερτος!

Εμπλεκόμενοι σε αυτόν, πέραν βεβαίως του 34χρονου πρωταγωνιστή ήταν Χριστίνα και ο Ηλίας, από τους οποίους δεν δεχόταν τίποτα ο Γιάννης. Σε όλο αυτό βέβαια, η παρέα του 34χρονου μάγειρα στο MasterChef, συνέβαλε στον μέγιστο βαθμό βάζοντας του συνεχώς φιτιλιές για την… αντίπερα όχθη του εξώστη. Έρχεσαι τώρα και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα! Τι έκανε; Θέλει και τίποτα; Θα τα πούμε στο σπίτι! Άμα τον ξαναγαμ… τον μαλ… τον χοντρό θα του πω εγώ! Φοράει και παντελόνια το μουν….! Πάει και αλλάζει την ψήφο για να μην τον «φάει» ο αρχηγός. Δρόμο ρε, ξεφτίλες».

«Πες του να πάει να γαμ… του βλάκα, μωρέ! Δρόμο με τον βλάκα! Δρόμο, βλάκα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης σε ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου για τον συμπαίκτη του. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού, δε, η Βιβή δεν έπαψε να «λούζει» με αντίστοιχη αισχρολογία τον παίκτη της μπορντό μπριγάδας με την ασφάλεια, ωστόσο, της κάμερας.

Όταν, δε, ο Ηλίας πήγε να… ζητήσει τον λόγο από τον Γιάννη, εκείνος δεν ήθελε ούτε να του εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο και αρνήθηκε επανειλημμένως να δώσει το χέρι του, όταν ανέβηκε στον εξώστη, στους περισσότερους συμπαίκτες του μετά την δοκιμασία της «τελικής ευκαιρίας».

«Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν σου εξηγώ και τον λόγο, γιατί ποιος είσαι για να σου το εξηγήσω ρε bro; Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν το σέβεσαι; Έλα προχώρα, δεν θέλω να δώσω το χέρι μου! Δεν γουστάρω, ρε φίλε! Πρέπει να το συζητήσουμε κιόλας; Άντε γιατί δεν πολυμιλάω και με έχετε πάρει για τέτοιο. Προχώρα, έλα πήγαινε! Ρε, άντε τράβα» δήλωσε, ξανά, ο Γιάννης στο νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής.

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024 – Πολωνία: Η LUNA & η αγγελική της φωνή ταξιδεύουν την Ευρώπη στη… Σελήνη!

Καταξιωμένη τραγουδίστρια, η LUNA ασχολείται με τη μουσική από τα νεανικά της χρόνια, καθώς τραγουδούσε και χόρευε σε ένα λαϊκό συγκρότημα. Έχει κάνει εμφανίσεις και στο μουσικό θέατρο, αλλά και στο Grand Theatre-National Opera στη Βαρσοβία. Η LUNA είναι αρκετά ταλαντούχα, καθώς έχει μία αγγελική φωνή που σε ταξιδεύει, μπορεί να παίξει βιολί και πιάνο

Taylor Swift: Το 11ο άλμπουμ της σπάει κάθε ρεκόρ & τα νέα της τραγούδια μας ραγίζουν… την καρδιά!

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ της με τον τίτλο “The Tortured Poets Department” κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι στίχοι από τα τραγούδια της μας ράγισαν την καρδιά. Η διάσημη τραγουδίστρια για ακόμα μία φορά κυκλοφόρησε άλμπουμ το οποίο απευθύνεται στις πρώην σχέσεις της με τον Joe Alwyn και τον Matty Healy. Μπλεξίματα για

Μάκης Δελαπόρτας: Ο θάνατος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ, ζω μαζί της ακόμα

Όταν έφυγε, πιστέψαμε πως όλοι είμαστε τρωτοί, ευάλωτοι και δεν είμαστε αθάνατοι, δήλωσε

Ιωάννα Μαλέσκου: Στη συνείδησή μου από παιδί υπήρχαν δύο παρουσιάστριες, η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη

Δεν ήταν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειάς μου η τηλεόραση όταν ήμασταν μικρά, σχολίασε η παρουσιάστρια

Κώστας Τσουρός: “Πήγε σε μαγαζί φίλου μου και ζήτησε το τηλέφωνό μου”

Κώστας Τσουρός: «Πήγε σε μαγαζί φίλου μου και ζήτησε το τηλέφωνό μου» Σάββατο, 27.4.2024, 17:14 Zappit@ZAPPIT_ "Ήταν ένας άνθρωπος που με είχε προσεγγίσει μέσα από τα social media. Έβλεπε που είμαι καθημερινά και μου έστελνε μηνύματα" περιέγραψε ο Κώστας Τσουρός. Ο Κώστας Τσουρός εξομολογήθηκε στην εκπομπή του ότι έχει αντιμέτωπος με stalker, ο οποίος τον

Στέφανο Σαρτίνι: “Δεν υπάρχει πια επικοινωνία με την Ρούλα Κορομηλά, έτσι είναι η ζωή”

"Ο καθένας μας έχει πια τη ζωή του" εξομολογήθηκε ο Στέφανος Σαρτίνι για την Ρούλα Κορομηλά στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Ιλαρά: Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα στον κόσμο σε έναν χρόνο

Η αύξηση συνεχίζεται και το 2024. Το πρώτο τρίμηνο αναφέρθηκαν περισσότερα από 94.000 νέα κρούσματα. Ο αριθμός των ανθρώπων που κόλλησαν ιλαρά σε όλο τον κόσμο σχεδόν διπλασιάστηκε μεταξύ 2022 και 2023, δημιουργώντας προβλήματα σε πολλές χώρες που βρίσκονταν ένα βήμα πριν την εκρίζωσή της. Το 2022 καταγράφηκαν 171.153 κρούσματα σε όλο τον κόσμο, δήλωσε

Τι είναι το καπέλο ημικρανίας και πώς βοηθάει στους πονοκεφάλους

Εάν πάσχετε από ημικρανίες (δηλαδή από σοβαρούς πονοκεφάλους, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων), ίσως να ψάχνετε απελπισμένα τρόπους να ανακουφιστείτε. Και με βάση τις αναζητήσεις στο TikTok, δεν είστε οι μόνοι. Τον τελευταίο καιρό, πολλοί TikTokers ορκίζονται στα οφέλη του καπέλου ημικρανίας, μιας κομπρέσας γεμάτης τζελ που φοριέται γύρω από το κεφάλι, το λαιμό και τα μάτια.