My Style Rocks: Απογοήτευσε με το στυλ της και αποχώρησε πρώτη

Date:

My Style Rocks

Δευτέρα, 12.2.2024, 19:37

-@-_

Ποια παίκτρια βρέθηκε από νωρίς εκτός My Style Rocks;

Το πρώτο Gala του 7ου κύκλου του My Style Rocks ολοκληρώθηκε με τη νίκη της Αμίνα Χακίμ και την αποχώρηση της Θεοδώρας Φόρτωμα. Το κόκκινο και το μαύρο κυριάρχησαν στις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων με ορισμένες να εμπνέονται ή να αντιγράφουν ένα look που έχει προτείνει σχεδιαστής.

Η Ζέτα ντύθηκε για να γιορτάσει αυτή τη μέρα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με τον άντρα της εισπράττοντας θετικά σχόλια αν και θεωρήθηκε σχετικά απλή. Η Σιμόν επέλεξε να γιορτάσει αυτή τη μέρα με την κολλητή της στο Λονδίνο, πήρε υψηλή βαθμολογία όμως η φόρμα που έφτιαξε για την περίσταση θεωρήθηκε αντιγραφή. Η Θεοδώρα επέλεξε να πάει σε ένα prive χώρο εστιατορίου για δείπνο με τον σύντροφό της με ένα φόρεμα της μητέρας της παίρνοντας αντιφατικές βαθμολογίες ενώ η εμφάνισή της θεωρήθηκε πως δεν είναι σύγχρονη. Η Αγάπη πήγε μέχρι το Παρίσι για δείπνο και ήταν η μόνη που δεν επέλεξε το κόκκινο για την εμφάνισή της. Ωστόσο θεωρήθηκε απλή και σε ένα βαθμό εκτός θέματος.

Η Ελισσάβετ επέλεξε την Ολλανδία για δείπνο και ποτό σε ποταμόπλοιο, όμως αν και η σιλουέτα θεωρήθηκε καλή το look δε θεωρήθηκε επιτυχημένο. Σε ποταμόπλοιο βρέθηκε και η Νικολίνα για να γιορτάσει με το αγόρι της παίρνοντας θετική κριτική αν και το color blocking που επιχείρησε δεν θεωρήθηκε άψογο. Η Φωτεινή ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη για ένα δείπνο σε πύργο με το αγόρι της αποσπώντας υψηλή βαθμολογία από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Η Αμίνα επέλεξε να γιορτάσει τη μέρα σε ένα event φίλης της σχεδιάστριας αφιερωμένο στον έρωτα, μπορεί να ένιωσε να καταπιέζεται από την αποστολή ωστόσο έλαβε θετική βαθμολογία και κριτική.

Η Ανδριάνα γιόρτασε την επέτειο με το αγόρι της με την βαθμολογία των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων να κινείται από 1 έως 4 με τη Σιμόν να κάνει λόγο για τον χαρακτήρα της. Η επέμβαση που έκανε στο φόρεμα σχεδιαστή που φορούσε σχολιάστηκε αρνητικά.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Αμίνα Χακίμ και υποψήφιες προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Θεοδώρα, η Ελισσάβετ και η Φωτεινή. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε για αυτή την πρώτη εβδομάδα ποια fashionista θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Ο Λάκης Γαβαλάς ανακοίνωσε πως με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της κριτικής επιτροπής από το My Style Rocks αποχωρεί η Θεοδώρα Φόρτωμα.

Όμως, η θέση της Ελισσάβετ και της Φωτεινής δεν είναι ακόμα σίγουρη στο διαγωνισμό!

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

25 χρόνια χωρίς τον Φρέντυ Γερμανό – Η δημοσιογραφική δράση, οι βραβεύσεις και το συγγραφικό έργο

Το 1999 ο Φρέντυ Γερμανός σε ηλικία 66 ετών άφησε την τελευταία του πνοή από γενικευμένη κακοήθη νεοπλασία.

Ανοιξιάτικες βουτιές για Σαλαγκούδη

H δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη και ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός είναι ερωτευμένοι και αχώριστοι. Οι διακοπές του Πάσχα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για εκείνους να ταξιδέψουν στη Χαλκιδική, απ' όπου η Ανθή έχει πολλές αναμνήσεις. Εκεί, ως παιδί, έχει περάσει τα περισσότερα καλοκαίρια της καθώς η οικογένειά της διατηρεί εξοχικό, το οποίο πάντα επισκέπτεται με χαρά.

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στην ιστορία του παιχνιδιού

Δευτέρα, 20.5.2024, 20:31 Zappit@ZAPPIT_ Οι τρεις άνδρες έπαιξαν στα ίσα απέναντι στον "Αδέκαστο Επιθεωρητή", καταφέρνοντας να αποσπάσουν 8.700 ευρώ. Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές σκηνικό ήρθαν παίκτες και παρουσιάστρια στο σημερινό (20/5) επεισόδιο του The Chase. Οι τρεις άνδρες έπαιξαν στα ίσα απέναντι στον «Αδέκαστο Επιθεωρητή», καταφέρνοντας να αποσπάσουν 8.700 ευρώ. Ο Γιάννης, ο Βασίλης και

Συγκινεί ο Αναδιώτης στο gossip-tv: «Ο Τόμας δεν είναι πια μαζί μας αλλα ο Θεός τον έχει κοντά του»

Ήταν 17 Μαρτίου το 2013 όταν η είδηση του φρικτού τροχαίου που κόστισε τη ζωή του 25χρονου τότε, Τόμας Πρωτόπαπα, «πάγωσε» ολάκερη την Ελλάδα.

To παρασκήνιο της συμφωνίας Αλευρά – Ζερόμ για την παρουσίαση της Eurovision

Mετά το τέλος της πολυσυζητημένης φετινής διοργάνωσης της Eurovision, ο Θανάσης Αλευράς μιλά στη Realnews για το παρασκήνιο της συμφωνίας.

Όλοι εναντίον Λιάγκα, η Μαγγίρα σε άβολη θέση και οι τηλεοπτικοί «καταπέλτες» στο φουλ

Τώρα, αλήθεια, παρακολουθώντας τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, υπάρχει κάποιος που δυσκολεύεται να κατανοήσει τα νούμερα τηλεθέασης; Εγώ καθόλου. Και το λέω έχοντας δει αμέτρητες ώρες το τελευταίο διάστημα. Ούτε τα πρόσωπα είναι το πρόβλημα, ούτε οι πανελίστες, που συνιστούν τα εξιλαστήρια θύματα, ούτε τα φώτα και τα σκηνικά. Είναι οι σκαλέτες σε πολλές περιπτώσεις

Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»

«Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας», σχολιάζει η Λένα Ζευγαρά.

Η Demy ξεκαθαρίζει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα: “Δεν είμαι έγκυος, είναι πρήξιμο”

Δευτέρα, 20.5.2024, 21:06 Zappit@ZAPPIT_ "Πρέπει να υπάρχει ελευθερία μέσα από την Τέχνη, θα τραγουδάμε μόνο τραγουδάκια;". Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay’sTime έκανε η Demy. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ Χρήστος Λυσσέας, ρωτώντας τη μεταξύ άλλων για τη φετινή εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision, καθώς και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να

Άντζελα Γκερέκου: Ο Τόλης μου εμπιστεύτηκε να ολοκληρώσω εγώ την αυτοβιογραφία του

Η Άντζελα Γκερέκου έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας στην Κέρκυρα όπου μίλησε για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας και του γάμου μας, 25 ολόκληρα χρόνια.

Μαρτίκας για Δάντη: Υπέπεσε σε λάθος για τα μάτια της πιο αντιπαθητικής παίκτριας που πέρασε από το Survivor

Καλύτερα ο Χρήστος Δάντης να μαζέψει λίγο την Ασημίνα, πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης