WELLNESS YOGAΓΙΟΓΚΑΕΝΤΑΣΗΣΤΡΕΣ
Κάντε το δεκάλεπτο πρόγραμμα γιόγκα που σας προτείνουμε πριν κοιμηθείτε ή όποτε νιώθετε στρεσαρισμένοι και απαλαχθείτε από την ένταση σε σώμα και μυαλό
-
Το κυνήγι και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας γεμίζουν στρες το οποίο μας φορτίζει όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας η πολυπόθητη χαλάρωση να είναι πολύ δύσκολη ίσως και άπιαστη για κάποιους.
Στο παρακάτω βίντεο που έχει ετοιμάσει για το ygeiamou η pilates instructor Κατερίνα Σιούκα μπορείτε να δείτε ένα 10λεπτο πρόγραμμα yoga που μπορείτε να κάνετε πριν κοιμηθείτε ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας νιώθετε αρκετά στρεσαρισμένοι έτσι ώστε να αποφορτίσετε την ένταση από το μυαλό και το σώμα.
Ακουλουθήστε την κάθε στάση (άσκηση) για 8-10 αναπνοές και νιώστε την αίσθηση της χαλάρωσης στο σώμα και στο μυαλό σας.
Διαβάστε επίσης
Πόνος στη μέση: Η άσκηση – κλειδί που ανακουφίζει τις ενοχλήσεις
Τρεις top ασκήσεις για να βρείτε την ισορροπία σας
[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]