Σοφία Λόρεν: Η άφιξη στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – Σπάνια εμφάνιση

Date:

H Σοφία Λόρεν επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η 88χρονη Ιταλίδα σταρ έχει γράψει ιστορία στον θεσμό μέσα από τις συμμετοχές της σε θρυλικές ταινίες της Τσινετσιτά, και όχι μόνο.

Την Παρασκευή η ηθοποιός εθεάθη να φτάνει στην πλωτή πόλη. Με minimal look, ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι σε κλασική γραμμή, η ίδια έδειχνε κομψή.

Μάλιστα χαιρέτησέ προς το μέρος των παπαράτσι.

Να σημειώσουμε πως από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίας της Λόρεν στην ιστορία του θεσμού είναι εκείνη με τον γιο της, σκηνοθέτη Εντοάρντο Πόντι στην τελετή έναρξης του 59ου Φεστιβάλ Βενετίας το 2002. Η Ιταλίδα ηθοποιός το 1957 παντρεύτηκε τον κατά 21 χρόνια μεγαλύτερό της, παραγωγό Κάρλο Πόντι, 21 χρόνια μεγαλύτερό της, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους. «Αυτό που έδινε πάντα δύναμη στη ζωή της ήταν η οικογένειά της. Τα επιτεύγματά της δεν μας επισκίασαν ποτέ. Πάντα μας έκανε να νιώθουμε ότι εμείς είμαστε τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της» έχει πει για εκείνη ο γιος της Εντοάρντ.

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η αναχώρηση από το Φεστιβάλ της Βενετίας με την Αμάλ – Το λιτό casual look τους

Φεστιβάλ Βενετίας: Μυθικά ζευγάρια που έγραψαν ιστορία στη Μόστρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Πατεράκη: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή – “Ίσως θα πρέπει να τον ξαναμελετήσουμε”

"Αρνήθηκα τον ρόλο στον Σασμό. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες", δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη.