Πέθανε στα 33 της fitness influencer

Date:

Η Λαρίσα Μπόρχες μια 33χρονη fitness influencer από τη Βραζιλία, πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα (28/8) μετά από καρδιακά επεισόδια που υπέστη.

Η σταρ του Instagram, η οποία κατάγεται από την Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Βραζιλίας, ταξίδευε στο Gramado όταν έπαθε καρδιακή ανακοπή στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με τοπικό ρεπορτάζ από το G1.

Η Μπόρχες έπεσε σε κώμα και παρέμεινε στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα, λέει η έκθεση, μέχρι που υπέστη μια δεύτερη καρδιακή ανακοπή, η οποία ήταν θανατηφόρα.

Έχει προγραμματιστεί νεκροψία για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου της, σύμφωνα με το PageSix.

Ωστόσο, η αστυνομία είπε ότι τα αρχικά ευρήματα δείχνουν ότι οι ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ μπορεί να ήταν ένας παράγοντας.

«Υπάρχει αναφορά για πιθανή κατάποση ναρκωτικών ουσιών, συσσωρευμένων με αλκοολούχα ποτά», δήλωσε ο αναπληρωτής Gustavo Barcellos της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Το σώμα στάλθηκε για νεκροψία. Θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε μέσω εργαστηριακών εξετάσεων για ουσίες που πιθανώς κατανάλωσε».

Ο φίλος της, που ήταν μαζί της εκείνη την ώρα, έχει ήδη μιλήσει στην αστυνομία.

«Ερευνούμε την υπόθεση», είπε ο Barcellos.

Αν και η Μπόρχες δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει αναμείξει ναρκωτικά και αλκοόλ, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας λέει ότι η χρήση ενός από τα δύο μπορεί να είναι θανατηφόρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Πατεράκη: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή – “Ίσως θα πρέπει να τον ξαναμελετήσουμε”

"Αρνήθηκα τον ρόλο στον Σασμό. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες", δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη.