Μαρία Ηλιάκη: Οι διακοπές συνεχίζονται στην Αντίπαρο

Date:

Η Μαρία Ηλιάκη είχε επιστρέψει στην Αθήνα μετά τις διακοπές της στην Κρήτη, όμως η παραμονή της στην πρωτεύουσα δεν κράτησε πολλές ημέρες.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο εν πλω, αφού ταξίδεψε για ένα νησί, το οποίο φέτος επισκέφθηκαν πολλοί celebrities.

Τα stories της Μαρίας Ηλιάκη από το νησί

Η παρουσιάστρια ανέβασε το πρωί της Παρασκευής (1/9) ένα story από το λιμάνι του Πειραιά, λίγο πριν την αναχώρησή της, ενώ μετά ανέβασε ακόμη ένα story από το νησί που επισκέφθηκε.

Η Αντίπαρος ήταν ο τελικός προορισμός της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία έκανε story από την παραλία.

Και η αλήθεια είναι πως ταξιδέψαμε νοητά μαζί της σήμερα, αφού με την τόση συννεφιά, πραγματικά η μέρα θύμισε φθινόπωρο.

Ακόμη δεν έχουμε δει αν έχει πάει στην Αντίπαρο με τον σύζυγό της και την κόρη της, όμως θα το ανακαλύψουμε στην πορεία.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: «Είμαι τόσο συνεπής που καταντάω ηλίθια»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Πατεράκη: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή – “Ίσως θα πρέπει να τον ξαναμελετήσουμε”

"Αρνήθηκα τον ρόλο στον Σασμό. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες", δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη.