Νέα Σελήνη στις 16/8: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Date:

Η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου θα επηρεάσει διαφορετικά κάθε ζώδιο, οπότε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το σεληνιακό συμβάν κατά μέτωπο, αυτό το ωροσκόπιο σεληνιακού θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε.

Τα νέα φεγγάρια αφορούν όλα τα νέα ξεκινήματα και η Νέα Σελήνη της 16ης Αυγούστου δεν θα είναι διαφορετική. Αλλά η αρχή του επόμενου κεφαλαίου σας δεν είναι το μόνο που βρίσκεται μπροστά σας. Σύμφωνα με την αστρολόγο Κάθριν Γκέρντις, μπορούμε να περιμένουμε να επουλωθούν παλιές πληγές παράλληλα με τα νέα μας ξεκινήματα.

«Είτε με τη μορφή των σχέσεων του παρόντος είτε με την επιστροφή του παρελθόντος, τα παλιά πιθανότατα θα επανεμφανιστούν», λέει η Κάθριν Κέρντις στο Bustle. «Πάρτε τα μαθήματα όπως έρχονται αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι καιρός να αναζητήσετε εξωτερική επιβεβαίωση για την αξιοπρέπειά σας». Η ειδικός προειδοποιεί επίσης ότι δεν θα επηρεαστούν μόνο οι ρομαντικές σχέσεις, αλλά και οι επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις.

Αν και οι συνέπειες του φεγγαριού μπορεί να ακούγονται τρομακτικές, δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχείτε. Εφόσον είστε προετοιμασμένοι για το πώς η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει το ζώδιό σας, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αυτό το φεγγάρι με τη χάρη και την αυτοπεποίθηση ενός αληθινού Λέοντα.

Πώς θα επιδράσει σε κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη;

Κριός

Μπορεί να νιώθετε λίγο συναισθηματικοί σε αυτή τη Νέα Σελήνη, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί αυτά τα συναισθήματα δεν θα σας κρατήσουν πίσω. Στην πραγματικότητα, ίσως μπορείτε ακόμη και να τα διοχετεύσετε στην εργασία ή στις δημιουργικές σας αναζητήσεις.

«Ένα project θα μπορούσε να λάβει μια αναζωογονητική ώθηση ή μπορεί να ζήσετε μια καλλιτεχνική στιγμή. Θα μπορούσατε επίσης να επαναξιολογήσετε την αμοιβή σας γύρω από τη δημιουργική εργασία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε ανεξάρτητοι και να κυνηγήσετε τα πάθη σας».

Ταύρος

Οι Ταύροι μπορεί να αισθανθούν λίγο άβολα. Αυτό συμβαίνει επειδή το ζώδιο της γης εκτιμά τη σταθερότητα και σύμφωνα με την Γκέρντις, πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες «μετατοπίσεις» στη δυναμική των φίλων και της οικογένειάς σύντομα.

«Γίνεται μια αναδιαμόρφωση και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε υπομονετικοί αλλά ειλικρινείς σχετικά με την υπερβολική διάθεση του εαυτού σας στην οικογένεια».

Δίδυμος

«Αυτή τη στιγμή, θα μπορούσατε να ξαναβρίσκεστε με φίλους που χάσατε εδώ και καιρό. Με το τρίτο σπίτι σας φωτισμένο, τα λόγια σας εξετάζονται (κάτι που είναι χαρακτηριστικό), αλλά παρατηρείτε ότι οι άλλοι αντλούν ενέργεια από αυτά». Για την αστρολόγο, ο Κρόνος θα βρίσκεται και στον οίκο της καριέρας σας, οπότε πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να «δημιουργήσετε κάτι όμορφο» τις επόμενες μέρες.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι και η σταδιοδρομία τους μπορεί να βρίσκονται σε αδιέξοδο αυτή τη στιγμή. «Με τη Νέα Σελήνη να φωτίζει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και των αξιών σας, μια απόφαση που πήρατε είναι υπό εξέταση και μπορεί να έχετε κάνει μια θυσία. Είναι καιρός να σχεδιάσετε ένα σχέδιο παιχνιδιού όπου δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα στην αγάπη ή των χρήματα».

Λέων

Οι Λέοντες θα πρέπει να προετοιμαστούν να ξυπνήσουν την «πολύτιμη αξία της ενέργειάς τους», γιατί η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό τους στις 16 Αυγούστου. «Αυτή είναι η ώρα να είσαι στοχοπροσηλωμένος στον εαυτό σου και να θυμάσαι ότι δύο από τις μεγαλύτερες επενδύσεις σου είναι η προσοχή και ο χρόνος. Επιτρέψτε στα ερεθίσματα που θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε σε αυτή τη Νέα Σελήνη να σας παρέχουν πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσετε για να πορευτείτε σε όλες τις σχέσεις.” Και μην ανησυχείτε, μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, θα υπάρξει αποσυμπίεση.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο υποσυνείδητό τους το προσεχές διάστημα «Ποιες αξίες καταπιέζετε; Ποιες πεποιθήσεις δεν σας εξυπηρετούν; Εάν υπάρχουν κάποια απωθημένα από το ράγισμα της καρδιάς σας θα έρθουν στο προσκήνιο. Όλα σας εξαγνίζουν και σας προετοιμάζουν για την εποχή σας όπου το φορτίο θα πρέπει να μοιάζει ελαφρύτερο.»

Ζυγός

Αν και μισείτε να δημιουργείτε συγκρούσεις, είναι καιρός να επανεκτιμήσετε τη δυναμική που έχουν οι φιλίες σας. Ο ειρηνοποιός μέσα σας δεν θα μπορεί πλέον να αγνοεί τις κόκκινες σημαίες στις σχέσεις σας.

«Τι έχει μείνει αδιευκρίνιστο; Παρόμοια με τον Παρθένο, μπορεί να εμφανιστούν παλιές πληγές ή μπορεί να προσπαθήσετε εκ νέου για κάποιες φιλίες που χάσατε εδώ και καιρό. Αυτές οι σχέσεις μπορεί να χρειαστούν θάρρος και πρωτοβουλία για να θεραπευτούν».

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί μπορεί να μείνουν πολύ λιγότερο ικανοποιημένοι με την κατάστασή. «Η ανάδρομη Αφροδίτη ήταν μια περίοδος προβληματισμού για την καριέρα σου. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας θα μπορούσαν να αλλάξουν, καθώς αυτή η διέλευση έχει εγείρει ερωτήματα όπως, “Που είναι όλα αυτά;” Επαναξιολογείτε την αξία και τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις σας.» Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι εκ φύσεως ισχυροί ηγέτες. Αλλά αν δεν είχατε ακόμη την ευκαιρία να παρουσιάσετε τη δύναμή σας ως πρωτοπόροι, τώρα ίσως είναι η ευκαιρία σας.

«Αυτή η Νέα Σελήνη αναδεικνύει το φυσικό σπίτι της ηγεσίας. Από τις μοναδικές σας εμπειρίες, τι έχετε δει και τι θέλετε να οικοδομήσετε; Θέλετε να αναλάβετε την ηγεσία;» Κάντε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φεγγάρι.

Αιγόκερως

«Όλη αυτή η ενέργεια του όγδοου οίκου με τη Νέα Σελήνη του Λέοντα θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα βαθύτερο επίπεδο αναγέννησης. Είχατε ήδη κάποια σοβαρή μετασχηματιστική ώθηση από τον Πλούτωνα που επιστρέφει στο ζώδιό σας, αλλά η Αφροδίτη σας ζητά να επαναξιολογήσετε όλες τις επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σας. Το πραγματικό ερώτημα είναι: είστε ευτυχισμένοι; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε τις ρομαντικές σας προσπάθειες.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα πρέπει να προσέχουν τους πιθανούς νέους συντρόφους, καθώς και να επενδύουν λίγο ποιοτικό χρόνο σε αυτούς που έχουν ήδη. «Στις σχέσεις αυτή η νέα σελήνη αναδεικνύει τους επιχειρηματικούς εταίρους και τη ρομαντική σας ζωή. Είναι η καλύτερη στιγμή για να επανεκτιμήσετε τα οικονομικά ζητήματα και να διασφαλίσετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας βαδίζετε στον ίδιο δρόμο. Συζητείστε τα αισθηματικά. Να είστε περίεργοι. Σε ποιες σχέσεις θα μπορούσατε να είστε πιο ευάλωτοι; Εάν το κάνετε αυτό, οι δεσμοί θα γίνουν μόνο ισχυρότεροι.

Ιχθύς

Μετά τις 16 Αυγούστου, μπορεί να νιώσετε έμπνευση να ενσωματώσετε κάποιες νέες συνήθειες στη ρουτίνα σας «Οι καθημερινές επενδύσεις της ενέργειάς σας είναι υπό εξέταση, και αυτό συνδέεται και με την υγεία σας. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας δεν θέλει όρια, αλλά ο Κρόνος σας έχει δώσει οδηγίες και ένα τεντωμένο σχοινί για να περπατήσετε. Αυτή τη στιγμή, μην ψάχνετε για άνεση εξωτερικά. Μην υποβαθμίζετε την προσωπική σας δύναμη για χάρη της θυματοποίησης. Κοιτάξτε βαθύτερα μέσα σας».

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές μέχρι το τέλος του Αυγούστου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ιωάννα Τούνη: O γιος της παίζει με τη γιαγιά του και εκείνη μας χαρίζει το πιο τρυφερό βίντεο

Στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον μονάκριβο γιο της, Πάρη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε πρόσφατα πως ο γιος της θα ξεκινήσει βρεφικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα επειδή το πρόγραμμα της είναι αρκετά φορτωμένο φώναξε τη γιαγιά του Πάρη, τη θεία της, η οποία είναι

Παππά – Λάζαρης: Το ιδιωτικό συμφωνητικό, ο όρος & το ποσό που πρέπει να καταβάλλει η Δανάη

Το πρωινό σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου ανέφερε ότι η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών τους. Και μπορεί ο Λάμπρος να μην παραδέχεται ότι υπάρχει πόλεμος ανάμεσά τους, το Πρωινό με ένα νέο ρεπορτάζ αναφέρει την οικονομική διαμάχη του πρώην ζευγαριού. Όπως τόνισε η Άρια Καλύβα, υπέγραψαν πριν από

Εύα Μέντες: Απαντάει στο αν θα επιστρέψει ποτέ στην υποκριτική

Εύα Μέντες: Απαντάει στο αν θα επιστρέψει ποτέ στην υποκριτική Εύα Μέντες: Απαντάει στο αν θα επιστρέψει ποτέ στην υποκριτική Η 50χρονη ηθοποιός αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ για να επικεντρωθεί στα παιδιά της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ Η Εύα Μέντες έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με το μέλλον της στο Χόλιγουντ. Αφού αποσύρθηκε από την υποκριτική

My Style Rocks: Κουδουνάρης σε Κατερίνα – Χθες ήσουν Σταχτοπούτα σήμερα είσαι Λεοπάρ Σκουφίτσα

Δείτε όσα είπε ο κριτής για το στυλ της παίκτριας

ΕΟΔΥ: 595 εισαγωγές με Covid 19, 8 νέες διασωληνώσεις και 23 θάνατοι

Υποχωρεί σταδιακά η αυξημένη δραστηριότητα του SARS-CoV2 που παρατηρήθηκε το καλοκαίρι, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για το διάστημα 9-15 Σεπτεμβρίου. Η θετικότητα στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων παρέμεινε στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, το ίδιο και οι εισαγωγές, οι διασωληνώσεις και οι θάνατοι από Covid 19. Γριπώδης συνδρομή

Η κόρη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ θέλει να γίνει «σαν την Τέιλορ Σουίφτ» – Τι της απάντησε ο ιδρυτής του Facebook

Ο συνιδρυτής της Meta και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, το πώς «χάλασε» το όνειρο της κόρης του να γίνει μια μέρα σαν την σταρ της ποπ Τέιλορ Σουιφτ. Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας καλεσμένος στο podcast «Acquired» αποκάλυψε μια συζήτηση όπου φαινομενικά κατέπνιξε την επιθυμία του μεσαίου του παιδιού να

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά για την απώλεια του Ντίνου Καρύδη

Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Απολαυστικός Νόβακ Τζόκοβιτς: Διασκέδασε τραγουδώντας… Τριαντάφυλλο στη Βουλγαρία

Ο Σέρβος πρωταθλητής έβγαλε την αυθεντική βαλκανική του πλευρά, δίνοντας... ρέστα με την ερμηνεία του.

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Δεν μπορούσα να φύγω από την Αγία Παρασκευή» – Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε

Στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής της αναφέρθηκε η γνωστή επιχειρηματίας, Δήμητρα Κατσαφάδου και δεν ήταν άλλη από την πρώτη κρίση πανικού που αντιμετώπισε. Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την διάρκεια κοσμικής εκδήλωσης αρχικά είπε ότι: «στα live μου έχω κάτι σχόλια ότι έχω αδυνατίσει αρκετά. Έχω και κάτι σχόλια που μου έλεγαν πάχυνες, πάχυνες και τους

Survivor: «Αν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης» λέει αντιστράτηγος για την υπαξιωματικό των ΟΥΚ, Γεσθημανή Κουτούζογλου

Η συμμετοχή της Γεσθημανής Κουτούζογλου, υπαξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, στο Survivor έχει προκαλέσει αναταραχή στο εσωτερικό του ΓΕΣ. Η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή και ημέρες να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο, η οποία θα αφορά δύο θέματα. Όπως μετέφερε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου, το πρώτο

Idra Kayne: Τροχαίο ατύχημα για την τραγουδίστρια

Η Idra Kayne τόνισε πως δεν τραυματίστηκε, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητό της και έκανε έκκληση για την εύρεση μαρτύρων. Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram της η Idra Kayne: «Πριν 10 ημέρες ακριβώς, βράδυ Σαββάτου 7/9 προς Κυριακή 8/9 στις 01:50 και στη διασταύρωση Δεριγνύ & Πατησίων έξω από το "Σπιτικόν" είχα ένα

Φραγκούλης για το τροχαίο: Είχα κάταγμα στο στέρνο και έπρεπε να μείνω ακίνητος για λίγο καιρό

O Μάριος Φραγκούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον και μίλησε μεταξύ άλλων για το τροχαίο ατύχημα που είχε.