Συγκλονίζει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Στα γυρίσματα του “Σασμού” έμαθα για τον θάνατο της μητέρας μου»

Date:

Η Βέρα Μακρομαρίδου, που υποδύεται στον «Σασμό» την Άσπα Μιχελάκη, μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του Alpha αλλά και τον θάνατο της μητέρας της, τον οποίο πληροφορήθηκε στα γυρίσματα.

«Η μητέρα μου με χάρηκε πολύ! Έλεγε “επιτέλους”! Άργησα να μπω σε μια σειρά, οπότε χαιρότανε πολύ. Μου είχε σχολιάσει τα τζιν που φοράω ως Άσπα στον “Σασμό”. Την περίοδο που έχασα τη μητέρα μου χρειάστηκε να δουλεύω. Ήταν δύσκολα…», εξομολογήθηκε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πώς έμαθε τα δυσάρεστα νέα: «Η αδερφή μου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε για τον θάνατο της μαμάς μας εν ώρα γυρίσματος, οπότε χρειάστηκε να φύγω».

«Φοβάμαι πολύ το επόμενο βήμα»

Το τέλος της τηλεοπτικής Άσπας πλησιάζει με την ηθοποιό να μην συνεχίζει στον «Σασμό» την επόμενη σεζόν. Η ίδια δηλώνει σχετικά: «Για μένα ολοκληρώθηκε ο κύκλος του “Σασμού”. Είναι ένα φρέσκο νέο και είμαι σε σοκ αλλά θεωρώ ότι όλα είναι για καλό. Έτσι λειτουργεί η μυθοπλασία. Εντάξει, έχω λίγο ακόμα να χαιρετήσω τους ανθρώπους.

Φοβάμαι πολύ το επόμενο βήμα με τον “Σασμό”. Δεν ξέρω πότε και αν θα έρθει. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βέρα Μακρομαρίδου: «Για πολλά χρόνια πήγαινα σε κάστινγκ που με απέρριπταν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Πατεράκη: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή – “Ίσως θα πρέπει να τον ξαναμελετήσουμε”

"Αρνήθηκα τον ρόλο στον Σασμό. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες", δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη.