Ριάνα: Ο A$ap Rocky δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου τους

Date:

Ενός έτους έγινε πριν από περίπου ένα μήνα ο γιος της Ριάνα και του ράπερ A$ap Rocky με τη τραγουδίστρια και τον αγαπημένο της να είναι πλέον πιο άνετοι στο κομμάτι των social media.

Την ώρα που περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους ο A$ap Rocky αποφάσισε να μοιραστεί μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά του ως μπαμπάς.

Οι φωτογραφίες με τον γιο τους

Στα στιγμιότυπα πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο γιος τους ενώ η ανάρτηση έγινε με αφορμή τη μέρα του πατέρα. «Κάθε ημέρα είναι η μέρα του πατέρα» έγραψε ο ράπερ με τη Ριάνα να αφήνει το δικό της σχόλιο: «Τα αγόρια Mayers έχουν κλέψει ολόκληρη την καρδιά μου. Χαρούμενη ημέρα του πατέρα σπασίκλα».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι διατηρούσε φιλική σχέση για χρόνια ενώ μόλις το 2021 επισημοποίησαν τη σχέση τους ενώ λίγο καιρό αργότερα έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Τον περασμένο Μάιο η Ριάνα αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του act της στο Super Bowl.

Διαβάστε επίσης:

Ο γιος της Ριάνα έγινε ενός και ο A$ap Rocky ευχήθηκε χρόνια πολλά με αδημοσίευτες φωτογραφίες του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Πατεράκη: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή – “Ίσως θα πρέπει να τον ξαναμελετήσουμε”

"Αρνήθηκα τον ρόλο στον Σασμό. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες", δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη.