Νίκη Λυμπεράκη: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της και η συγκίνηση για την «αποφοίτηση» του γιου τους

Date:

Η Νίκη Λυμπεράκη δεν συνηθίζει το κοινό σε φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, ωστόσο πριν από λίγη ώρα μοιράστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη ένα στιγμιότυπο με τον σύντροφό της ενώ αναφέρθηκε στον γιο τους.

Η δημοσιογράφος του Mega απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Χατζόπουλο τον Αύγουστο του 2020 ενώ λίγο πριν γίνει ο γιος της τριών ετών είχε την πρώτη του «αποφοίτηση».

Το τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

Συγκεκριμένα ο μικρός ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα «Πρώτης κοινωνικοποίησης» στο οποίο ακολούθησε σχετική εκδήλωση με τους γονείς του να δίνουν το «παρών» εμφανώς συγκινημένοι.

Η Νίκη Λυμπεράκη δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει με τον αγαπημένο της κρατώντας ένα χαρτί που -: «Ομάδα Πρώτης Κοινωνικοποίησης. Γιορτή αποφοίτησης 2023». Στη λεζάντα της εικόνας ανέφερε: «Με τόσο κλάμα σήμερα, αναρωτιέμαι τι θα γίνει έτσι και τελειώσει και κάνα πανεπιστημιο».

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Λυμπεράκη: Στο πλευρό του Πύρρου Δήμα στην παρουσίαση της βιογραφίας του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Πατεράκη: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή – “Ίσως θα πρέπει να τον ξαναμελετήσουμε”

"Αρνήθηκα τον ρόλο στον Σασμό. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες", δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη.