Παντρεύτηκε η κόρη του Έμινεμ και το νυφικό της είχε ουρά πάνω από 2 μέτρα

Date:

Η Αλάινα Μέρι Σκοτ είπε το «ναι» με ένα μοναδικό στο είδος του νυφικό.

Η 30χρονη και η μεγαλύτερη κόρη του βραβευμένου με Grammy ράπερ Έμινεμ παντρεύτηκε τον επί χρόνια φίλο της Ματ Μόλερ στις 9 Ιουνίου κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Ντιτρόιτ γεμάτη φίλους και συγγενείς – συμπεριλαμβανομένης της αδερφής της Χέιλι Τζέιντ, η οποία υπηρέτησε ως παράνυμφος.

Η Σκοτ επέλεξε την Katerina Bocci για να δημιουργήσει ένα κατά παραγγελία νυφικό υψηλής ραπτικής για τη μεγάλη της μέρα και η σχεδιάστρια μίλησε στο Αμερικανικό People αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες που χρειάστηκαν για τη δημιουργία του.

Το υψηλής ραπτικής νυφικό που επέλεξε η Αλάινα

«Η Αλάινα είναι ένα κορίτσι που προωθεί τη μόδα και η ατομικότητα ήταν το κλειδί. Ήρθε σε μένα με ένα όραμα για το φόρεμά της κατά τη διάρκεια της αρχικής μας συνάντησης και εργαστήκαμε για να δώσουμε ζωή στις ιδέες της», λέει η μοδίστρα με έδρα το Μίσιγκαν.

Η Σκοτ περπάτησε στο διάδρομο με ένα εφαρμοστό γοργονέ φόρεμα φτιαγμένο με ένα περίπλοκο μοτίβο στο μπούστο.

Photo credit: Instagram/katerinabocci

«Διακοσμήσαμε το μοτίβο με μια σειρά από χιλιάδες χάντρες, πούλιες και χάντρες από μικτό γυαλί», προσθέτει η σχεδιάστρια, η οποία δημιούργησε επίσης ρομαντικά λουράκια από απαλό τούλι για να ταιριάζει με την πλισέ φούστα του φορέματος.

Το highlight το νυφικού ωστόσο, ήταν η ουρά της 30χρονης, η οποία είχε μήκος τουλάχιστον 2 μέτρα.

Instagram/KaterinaBocci

Στην κορυφή του πολυτελούς νυφικού ήταν ένα πέπλο μήκους 400 εκατοστών «κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα και πέτρες». Υπήρχε επίσης μια κρυφή συναισθηματική πινελιά στο λεπτό αξεσουάρ της τιάρας – «τα αρχικά του ονόματος της ίδιας και του μελλοντικού συζύγου της».

Στις 13 Ιουνίου η Αλάινα έκανε την πρώτη της ανάρτηση ως παντρεμένη ανεβάζοντας φωτογραφίες από τον γάμο της με το νυφικό της.

«9 Ιουνίου 2023 απλά μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Σε αυτή τη ζωή και στην επόμενη, η ψυχή μου θα βρίσκει πάντα τη δική σου», έγραφε στη λεζάντα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Βανδή: Συγκίνηση στον Λυκαβηττό 23 χρόνια μετά – Η αναφορά στον Βασίλη Καρρά & στην καριέρα της!

Με μία λαμπερή συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού, η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία.

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν μιλάω με τον Γιώργο. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί του»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να συνεργαστεί ξανά με τη Φαίη Σκορδά.

Aνδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Πόζαραν για μια selfie στο Instagram

Aνδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Πόζαραν για μια selfie στο Instagram Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές του μήνα  Ο Aνδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου μοιράστηκαν μια selfie φωτογραφία τους στα κοινωνικά δίκτυα. Το νιόπαντρο ζευγάρι, που επισημοποίησε τη σχέση του την 1η Σεπτεμβρίου σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, φαίνεται ότι διανύει μια πολύ

Τηλεθέαση: Ποια πρωινή εκπομπή σάρωσε στην πρεμιέρα της το Σαββατοκύριακο;

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθεάση. Την πρώτη καλημέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπαν το πρωινό του Σαββάτου (21/9) οι «Weekenders» Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Μάνεσης. Οι τρεις εκπομπές ολοκλήρωσαν το παζλ της πρωινής ζώνης (10:00-13:00) του Σαββατοκύριακου και έδωσαν την παρθενική τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα στο “Χαμογέλα και πάλι” – “Είμαστε ίδιοι, όπως μας αφήσατε”

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα στο «Χαμογέλα και πάλι» – «Είμαστε ίδιοι, όπως μας αφήσατε» Σάββατο, 21.9.2024, 10:04 Zappit@ZAPPIT_ "Δεν μας αρέσουν πού οι αλλλαγές και νομίζω πως το έχετε καταλάβει όλο αυτόν τον καιρό" τόνισε, με νόημα, η Σίσσυ Χρηστίδου. Ανανεωμένη και λαμπερή επανήλθε η Σίσσυ Χρηστίδου με το μαγκαζίνο «Χαμογέλα και πάλι» στην πρωινή

Γαλάτεια Βασιλειάδη: Έκλεισε τα 29 & γιόρτασε με τούρτα Pokémon-Ο ενθουσιασμός του 6χρονου γιου της!

Τα γενέθλιά της γιόρτασε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο η Γαλάτεια Βασιλειάδη, σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Άντζελα Δημητρίου: Τα βαφτιστικά που διάλεξε για την βάφτιση της εγγονής της με την Όλγα Κιουρτσάκη!

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη βάφτιση της εγγονής της τραγουδίστρια.

Νέα Σμύρνη: Ακριβότεροι παιδικοί σταθμοί και … αδελφοποίηση με παλαιστινιακή πόλη !  

Συμφωνία αδελφοποίησης ανάμεσα στον Δήμο Νέας Σμύρνης και την...

«Έχει υπηρετήσει με αφοσίωση την πατρίδα»: Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του Survivor στα δημοσιεύματα περί λιποταξίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια της Γεσθημανής Κουτούζογλου,  της υπαξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων, που μπήκε στο Survivor, στον απόηχο δημοσιευμάτων ότι μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης χωρίς άδεια. Μάλιστα, χθες, όπως έγραφε το armyvoice.gr, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, κατά την επιστροφή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor, θα την περιμένει η Στρατονομία για να τη

Ελένη Χατζίδου: “Έχουμε επιλέξει να μην το συζητήσουμε καθόλου, είναι κάτι που με στενοχωρεί”

Ελένη Χατζίδου: «Έχουμε επιλέξει να μην το συζητήσουμε καθόλου, είναι κάτι που με στενοχωρεί» Σάββατο, 21.9.2024, 10:56 Zappit@ZAPPIT_ "Θέλει χρόνο για να απαντήσω, να τα βάλω κάτω και να πω τι νιώθω, τι πιστεύω και πως το αντιλαμβάνομαι" δήλωσε η Ελένη Χατζίδου. Την Ελένη Χατζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Weekenders και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτας

Ο Νίκος Μάνεσης επανήλθε στο Σαββατοκύριακο με αναφορά σε Αυτιά και Μαυραγάνη: “Βρήκε το πιο άθλιο όνομα”

Με χιούμορ και ανανεωμένη διάθεση επέστρεψε ο Νίκος Μάνεσης στη νέα και 8η στη σειρά χρονιά για την εκπομπή του.