Olivia Attwood-Bradley Dack: O μυθικός γάμος με τα 10.000 τριαντάφυλλα (pics)

Date:

Η Olivia Attwood παντρεύτηκε τον Bradley Dack σε μια όμορφη τελετή στο Λονδίνο. H πρώην σταρ του Love Island, 32, και ο ποδοσφαιριστής των Blackburn Rovers, 29, παντρεύτηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Bulgari στο Knightsbridge το απόγευμα του Σαββάτου.

Καθώς η Olivia περπατούσε στο διάδρομο στο χέρι του μπαμπά της, με τη μαμά της Jen να παρακολουθεί μπροστά, ο Bradley δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του βλέποντας τη νύφη του για πρώτη φορά. 

Ο γάμος της Olivia και του Bradley είναι ο πρώτος που έγινε ποτέ στο ξενοδοχείο Bulgari, το οποίο έχει στολιστεί με 10.000 τριαντάφυλλα και πάνω από 25.000 μεμονωμένα λουλούδια από την Red Floral Architecture, δημιουργώντας το πιο ρομαντικό σκηνικό για να συναντηθεί το ζευγάρι στο τέλος του διαδρόμου.

Ο ενδυματολογικός κώδικας για την εορταστική εκδήλωση ήταν λαμπερή black tie και οι γυναίκες καλεσμένες φορούσαν ολόμαυρα, προσθέτοντας κομψότητα στη μεγάλη μέρα του ζευγαριού.

Η Olivia έβαλε τον make-up artist Mikey Phillips να δημιουργήσει το glam του γάμου της και ο Mikey Dash, του οποίου οι πελάτες περιλαμβάνουν τις Rebel Wilson και Amanda Holden, φτιάχνει τα μαλλιά της. 

Η δημιουργός ντοκιμαντέρ, της οποίας ο γάμος απαθανατίστηκε για την τηλεοπτική της σειρά Olivia Marries Her Match, υποστηρίχθηκε από τη νιόπαντρη αδερφή της Γεωργία και τη διά βίου φίλη της Charlotte, οι οποίες έκαναν και οι δύο καθήκοντα κουμπάρας, ενώ η παρουσιάστρια επέλεξε να μην έχει παράνυμφο.

Ο Μπράντλεϊ, ο οποίος ήταν μαζί με τη συναισθηματική μαμά, τον μπαμπά και την αδερφή του, φαινόταν άψογoς με ένα προσαρμοσμένο κοστούμι Charles Campbell καθώς τελικά παντρεύτηκε τη γυναίκα των ονείρων του, αφού έκανε πρόταση γάμου στην Olivia το 2019.

Ο γάμος τους, τον οποίο επιμελήθηκε η διάσημη σχεδιάστρια γάμων, Τζούλι Πέρι, ολοκληρώνεται τρία χρόνια αφού το ζευγάρι ανέβαλε την τελετή του πολλές φορές λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

Αλλά σίγουρα άξιζε η αναμονή καθώς ο ήλιος έδυε στο ξενοδοχείο του Λονδίνου με το Hyde Park σε απόσταση και οι επισκέπτες απόλαυσαν σαμπάνια καθώς έβγαιναν στον ζεστό καιρό.

Μαζί με την Olivia ήταν οι καλύτερες φίλες της Georgia Harrison και Amber Davies, τις οποίες γνώρισε το 2017 όταν οι τρεις τους πρωταγωνίστησαν μαζί στο Love Island.

Οι πρώην αστέρες του TOWIE Nicole Bass και Fran Parman ήταν επίσης παρόντες αφού παρέμειναν κοντά στην Olivia μετά τις εμφανίσεις της στην εκπομπή ITVBe το 2019.

Περιτριγυρισμένη από 80 φίλους και οικογένεια και με τον περήφανο πατέρα της, Kai, στο πλευρό της, η Olivia φαινόταν εξαίσια με μια ειδική τουαλέτα με δαντελένια μανίκια αξίας 30.000 λιρών από τη σχεδιάστρια Galia Lahav, η οποία ήταν μόνο ένα από τα δύο εντυπωσιακά ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Αφού είπαν “I do”, οι νεόνυμφοι ετοιμάστηκαν να χορέψουν το βράδυ μαζί με το The Function Band, οι οποίοι μοιράστηκαν τη σκηνή με τον βραβευμένο με Grammy Lewis Capaldi και εμφανίστηκαν σε εκδηλώσεις όπως ο Mark Wright και η Billie Faiers. 

Καθώς οι καλεσμένοι απολάμβαναν την ατμόσφαιρα, η Olivia και ο Bradley έκοψαν τη γαμήλια τούρτα οκτώ επιπέδων, αξίας 10.000 λιρών, από τον σχεδιαστή πολυτελών τούρτων GC Couture, σηματοδοτώντας την έναρξη του μετά το πάρτι, όπου όλοι μπορούν πραγματικά να αφήσουν τα μαλλιά τους. 

Και η Olivia, μια πρώην ring girl που είναι η πρώτη που παραδέχτηκε ότι της αρέσει το πάρτι, δεν έχει άλλον από τον tattoo artist Pablo, του οποίου οι αδερφοί Beckham Cruz και Romeo στο στούντιο του The London Social περιμένουν στα φτερά για να κάνουν «χάρες για τατουάζ». για κακοπροαίρετους καλεσμένους του γάμου.

Μόλις η ημέρα του γάμου τους πλησιάζει στο τέλος της, το ζευγάρι έχει ακόμα το μήνα του μέλιτος να περιμένει, με τους νεόνυμφους να επιστρέφουν στο Ντουμπάι, όπου ο Μπράντλεϊ έκανε πρόταση γάμου. 

Η Olivia και ο Bradley γνωρίστηκαν πριν από οκτώ χρόνια στο νυχτερινό κέντρο Libertine στο Λονδίνο, πριν γίνει γνωστή στο Love Island, όπου έγινε αγαπημένη των θαυμαστών σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της σειράς. 

Το βράδυ πριν η Ολίβια ετοιμαζόταν να πετάξει στη Μαγιόρκα, που αναπόφευκτα έγινε το καλοκαίρι που της άλλαξε τη ζωή, ο Μπράντλεϊ εμφανίστηκε στην εξώπορτά της, παρακαλώντας την να μην πάρει μέρος, αλλά εκείνη έσπευσε να του υπενθυμίσει ότι αυτό είναι ».

Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να αναζωπυρωθεί ο ερωτας με την Olivia να λέει ότι η αποτυχημένη σχέση της με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Love Island, Chris Hughes, της έδειξε πού ήταν πάντα η καρδιά της.  

Μοιράζοντας μια εικόνα της να φιλά το χέρι του Μπράντλεϊ την παραμονή του γάμου τους, η Ολίβια σκέφτηκε: «Μίλησα με αυτόν τον μάγκα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Libertine πριν από περίπου οκτώ χρόνια γιατί μου άρεσε ένα δωρεάν ποτό και είχε ένα χαριτωμένο χαμόγελο… αύριο θα παντρευτώ αυτόν. Σύγχρονες ιστορίες αγάπης». 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Με τους γονείς του πολίστα θα περάσουν το Πάσχα

Μαζί τις ημέρες του Πάσχα ετοιμάζονται να περάσουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Γιώργος Κατσαρός: «Με πείραξε πολύ που ο Θεός πήρε τη γυναίκα μου τόσο νέα κοντά του»

Για την απώλεια της συζύγου του, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με το «φευγιό» της αλλά και για τη γνωριμία τους, μίλησε ο Γιώργος Κατσαρός. Υπήρξαν στιγμές που η μουσική γιάτρεψε κάποιες πληγές σας; Πάρα πολλές στιγμές στη ζωή μου συνέβη αυτό. Eurovision 1974-Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: Η Μαρινέλλα τραγούδησε με παντελόνι για πρώτη φορά

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: “Πώς μπορεί να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια;”

Το ευαίσθητο μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram.

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: “Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα”

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα» "Δεν έχω δέρμα, αγγεία, φλέβες. Δεν μπορώ να ιδρώσω, δεν έχω ελαστικότητα, δεν μπορώ να στρίψω τον λαιμό μου". Για την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο «Στούντιο 4″ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5). Η 38χρονη