Με τον Νίκο Τράκα να έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ρίχτηκαν στη μαγειρική, στην πιο σημαντική φάση του διαγωνισμού, εκείνη που θα τους πήγαινε στον τελικό του MasterChef.

Οι τρεις κριτές έπρεπε να κρίνουν τις προσπάθειές τους σε δύο δοκιμασίες. Στην πρώτη ετοίμασαν δύο πιάτα με πρώτες ύλες τη σκορπίνα και τα χτένια τα οποία διάλεξαν μέσα από καμπάνες που βρίσκονταν μπροστά τους.

Στη δεύτερη δοκιμασία κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του σεφ Παύλου Κυριάκη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε ότι και οι δύο μάγειρες θα μπορούσαν να είναι στην τελική δυάδα του διαγωνισμού, ωστόσο η Μαρία Μπέη κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία. Πέτυχε τον στόχο της φτάνοντας έτσι στον τελικό του MasterChef και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι τα κατάφερα. Ξεπέρασα τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι χαρούμενη μετά από 3 χρόνια. Κατάφερα κάτι μόνη μου», είπε η Μαρία Μπέη ευχαριστώντας παράλληλα τους τρεις κριτές που με τον δικό τους τρόπο ο καθένας τη στήριξαν και τις έδωσαν τις γνώσεις τους και τη θετική τους ενέργεια.

Πώς αντέδρασε το Twitter που η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας θα διεκδικήσουν τον τίτλο του MasterChef;

Το Twitter φαίνεται πως θέλει τη Μαρία Μπέη νικήτρια του φετινού MasterChef, αφού δεν έχει συμπαθήσει τον Νίκο Τράκα λόγω των σχολίων που έχει κάνει στον μαγειρικό διαγωνισμό. Κάποιοι έγραψαν ότι περιμένουν να υψώσει το τρόπαιο η Μαρία, κάποιοι πως θα έπρεπε να είναι με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη στον τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-