Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Μην καθυστερείτε στο να λύσετε μια παρεξήγηση με κάποιο συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δε σας βοηθούν να ξεχάσετε.

Ταύρος: Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα λόγω κακής επικοινωνίας. Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν.

Δίδυμοι: Δώστε έμφαση σε εκείνες τις υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει τώρα τελευταία. Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και κάντε το ανάλογο πλάνο στρατηγικής.

Καρκίνος: Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα με τους συνεργάτες σας, όσο και στο συναισθηματικό, με το σύντροφό σας.

Λέων: Έχετε σκεφτεί να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε σχέση δε σας ωφελεί και τώρα αποφασίζετε να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο, που θα είναι και η μοναδική λύση για να μπορέσετε να ανανεωθείτε.

Παρθένος: Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν για το ζώδιό σας, θα κάνουν τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

Ζυγός: Η κοινωνική ζωή, η επαγγελματική καταξίωση, οι στόχοι καριέρας και ο συναισθηματικός τομέας, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και μπορείτε να τα κυνηγήσετε με επιτυχία.

Σκορπιός: Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί, ώστε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να έχετε σημαντική εξέλιξη. Ανέλπιστη τύχη και μεγάλη εύνοια να περιμένετε στον ερωτικό σας τομέα.

Τοξότης: Βάλτε χι στη μοναξιά που δε σας ταιριάζει, μια που δε θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική.

Αιγόκερως: Έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δε θα τα ξανανιώσετε.

Υδροχόος: Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τα για την καλυτέρευσή σας. Η βελτίωση στην αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Ιχθύς: Ανακαλύψτε το ένστικτο της έλξης και τις επιθυμίας, για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο οroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-