Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την Παρασκευή 26 Μαΐου στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με τον Πάνο Μουζουράκη μετά το βίντεο που δημοσίευσε και στο οποίο ζητούσε να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι και κάμερες στον γάμο του.

Οι πρωινές εκπομπές αποφάσισαν ότι θα στείλουν κάμερες με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει τα σχετικά αποσπάσματα: «Πάμε με τα καλά μας; Θα στείλουν αποστολή όλοι εν τω μεταξύ… Και ποιοι μίλησαν; Όλοι οι άνθρωποι που έχουν εκπομπές και θέλουν το θέμα. Πάντως, να σας πω κάτι; Σταματίνα μου, ανοιχτός τάφος! Δεν τολμάς να πεις κάτι».

«Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου»

Στη συνέχεια με αφορμή την αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα λεφτά που ξόδεψε το κανάλι για να πραγματοποιηθεί η αποστολή στην Αίγινα είπε: «Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ένα οικονομικό ποσό στην τηλεόραση, που είναι αστείο γιατί τόσα λεφτά φεύγουν χωρίς λόγο, παρόλα αυτά όμως εγώ δεν θεωρώ ότι αυτός είναι ένας λόγος για να μην ακούσεις το θέλω του άλλου που είναι ο γάμος του. Είναι δικός του! Παρόλα αυτά, θα πάνε δηλαδή.

Θα το ξαναπώ ότι, παιδιά, καταπατάτε την ελευθερία του άλλου. Το νιώθετε; Είναι ο γάμος του. Τι είναι αυτό δηλαδή; Θυμάμαι και όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι «θέλουμε να στείλουμε κάμερες». Τι; Στην κηδεία της μάνας μου;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Αυτό είναι το κτήμα που θα παντρευτούν στην Αίγινα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-