Ο Κωνσταντίνος Κουφός θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Η σύντροφός του Μαργαρίτα Παπαϊωάννου είναι έγκυος σε λίγους μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο γιο τους! Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο όπως λέει ο τραγουδιστής προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή και κυρίως τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι. Η κοπέλα μου είναι έγκυος, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Δεν το είχαμε πει πουθενά, γιατί πάντα προσέχουμε, γιατί θέλουμε να κρατάμε τις προσωπικές μας στιγμές δικές μας», ανέφερε ο τραγουδιστής στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στο Happy Day.

Το φύλο του δεύτερου παιδιού που θα αποκτήσει ο Κωνσταντίνος Κουφός και η αγαπημένη του, Μαργαρίτα

Στη συνέχεια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν. «Περιμένουμε ένα δεύτερο αγοράκι και θα έχει αδελφό ο πρώτος μου γιος. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος κι εγώ, όπως και η Μαργαρίτα και η οικογένειά μας. Με αγαπάει και την αγαπώ πολύ. Στηρίζουμε πολύ ο ένας τον άλλο. Έχει σταθεί βράχος δίπλα μου. Είναι ένας άνθρωπος πολύ δυνατός», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει την περασμένη χρονιά ότι ετοιμάζει τον γάμο του, ωστόσο τα σχέδιά τους αναβλήθηκαν, αφού η αγαπημένη του Μαργαρίτα θα ήθελε να φορέσει το νυφικό που ονειρεύεται όταν θα επανέλθει στη σιλουέτα της μετά τις εγκυμοσύνες.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Κουφός: Επέστρεψε δισκογραφικά με νέο τραγούδι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-