Ο Άντριου Λάμπρου κατάφερε να βρεθεί στην 12η θέση του 67ου διαγωνισμού της Εurovision που πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ. O εκπρόσωπος της Κύπρου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την εμπειρία του, ενώ απάντησε πρώτη φορά για τους δύο βαθμούς που τού έδωσε ο Βίκτωρας Βερνίκος στο τραγούδι του.

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, ανέφερε στο «Πάμε Δανάη» πως θα έδινε δύο πόντους στον Άντριου Λάμπρου και το 12αρι του στην Πορτογαλία.

«Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο»

«Η εμπειρία μου στην Eurovision ήταν μαγική. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία για τη χώρα απ’ όπου κατάγομαι την Κύπρο. Άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι για το οποίο πάντα δούλευα. Είμαι ευγνώμων που το τραγούδι πάει τόσο καλά και ο κόσμος το ακούει» ανέφερε αρχικά o  Άντριου Λάμπρου.

«Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία» δήλωσε για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Eurovision.

«Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια»

«Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του» σχολίασε για τον Βίκτωρα Βερνίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-