Η Μαρία Λαζαρίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (22/5) λίγο πριν την τελική πεντάδα του reality μαγειρικής.

Αυτός που πήρε το πέμπτο και τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς ήταν ο Γιώργος, με τη Μαρία να αποχωρεί από το MasterChef, λέγοντας με δάκρυα στα μάτια:

«Η δεύτερή μου φορά στο MasterChef ήταν η καλύτερη γιατί ήμουν πιο έτοιμη να τη ζήσω. Φεύγω πιο χορτασμένη. Αισθάνομαι μια ανακούφιση αλλά και μια λύπη που φεύγω, ήθελα λίγο ακόμα. Φεύγω πολύ ευχαριστημένη. Τα πάντα θα μου λείψουν από εδώ. Για μένα η τελική τριάδα είναι η Μπέη, ο Πορφύρης και ο Τράκας».

Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της, η Μαρία Λαζαρίδου έκανε την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram account της.

Άλλος ένας όμορφος κύκλος έκλεισε φτάνοντας αυτή τη φορά ακόμα πιο κοντά στο όνειρο.

Φεύγω γεμάτη με ακόμα περισσότερες εμπειρίες και σας ευχαριστώ πραγματικά για ακόμα μία φορά για τη στήριξή σας.

Δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και φέτος τους υπέροχους Σεφ @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas @mar8a_zika αλλά φυσικά και όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί για εμάς @masterchefgr & @starchanneltv και φρόντιζαν για όλα.

Τίποτα δε θα γινόταν χωρίς εσάς. PS: Μπορεί αυτό το ταξίδι να τελείωσε, ένα άλλο όμως μόλις ξεκίνησε».

Τι είπε η Μαρία στο «Breakfast @Star;

Το πρωί της Τρίτης (23/5) η Μαρία Λαζαρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast @Star» μέσω Skype και μίλησε για την εμπειρία της για δεύτερη φορά στο reality μαγειρικής, αλλά και τη συνεργασία της με τον Ηλία Κιαζόλι.

«Η συνεργασία μας είναι άψογη και νομίζω πως αυτό το καλοκαίρι θα δημιουργήσουμε πολύ ωραία πράγματα μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-