Η Τάμτα μίλησε για τη Eurovision, την παρουσία της Ελλάδας ενώ αποκάλυψε πως φέτος ψήφισε για πρώτη φορά.

Όσον αφορά την επαγγελματική της καθημερινότητα είπε: «Είμαι πάρα πολύ απασχολημένη. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη, αν προκύψει μια τηλεοπτική θα τη συζητήσω».

«Καλό είναι να στηρίζουμε τις αποστολές μας στη Eurovision»

Στη συνέχεια η Τάμτα μιλώντας στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και την εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στη Eurovision: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν δώσαμε το 12αρι στην Κύπρο στη φετινή Eurovision. Δεν άξιζε τους τέσσερις βαθμούς σε καμία περίπτωση. Έχουν δώσει πολύ περισσότερους βαθμούς, σε acts που πιστεύω πως δεν ήταν για 12. Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω στην Κύπρο απ’ ότι σε άλλους.

Το παιδί που εκπροσώπησε την Ελλάδα προφανώς δεν ήταν έτοιμο και με στεναχωρήσατε πάρα πολύ στην τηλεόραση που ήσασταν τόσο σκληροί. Επειδή έχω πάει στη Eurovision, φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί εκεί, καλό είναι να στηρίζουμε τις αποστολές μας όποια κι αν είναι».

Μάλιστα η ίδια απάντησε στο ενδεχόμενο να συμμετείχε ξανά στη Eurovision: «Με ένα κομμάτι που θα ένιωθα απόλυτα σίγουρη, θα πήγαινα. Γιατί όχι;». Τέλος η Τάμτα αναφέρθηκε επίσης στην πρώτη της εκλογική εμπειρία λέγοντας: «Ψήφισα. Αισθάνθηκα μια ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης όφειλα να το κάνω κι έτσι έπραξα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τάμτα: Συνόδευσε τον Πάρι Κασιδόκωστα στις Κάννες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-