Ελεονώρα Μελέτη: Το τικ που της προκαλεί το botox

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Ελεονώρα Μελέτη: Το τικ που της προκαλεί το botox

Τι συνέβη;

SHARE
Από -
00:55, 24 Μαΐου 23
CELEBRITIES

Η Ελεονώρα Μελέτη πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και μια ερώτηση για το botox. Συγκεκριμένα ένας από τους ακολούθους της τη ρώτησε: «Κάνεις botox;».

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε με ειλικρίνεια: «Έχω κάνει πολλές φορές αλλά μου προκαλεί τικ γιατί θέλω να κάνω κινήσεις και δεν μπορώ και καίγεται ο εγκέφαλός μου. Τώρα έχω να κάνω σχεδόν ένα χρόνο».

Η επέτειος με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόσφατα μάλιστα γιόρτασε τα 6 χρόνια γνωριμίας της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Πριν από 6 χρόνια τέτοια μέρα ήταν Σάββατο. Και ετοιμαζόμουν για έξοδο χωρίς να έχω φανταστεί ότι θα τον γνώριζα. Έχουν περάσει 6 χρόνια. Έξι χρόνια με χαρές, γέλια και ευχάριστα γεγονότα, αλλά και δυσκολίες, εμπόδια και προβλήματα.

Ωστόσο κάθε μέρα που περνάει νιώθω ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Όχι για τα αυτονόητα, αυτά είχαν ήδη τσεκαριστεί με το πράσινο φως ότι αξίζει η σχέση αυτή να δούμε που θα βγάλει, αλλά για όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά σημαντικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024: Ελληνοαρμενικό πάρτι στα παρασκήνια – Η «σωσίας» της Σάττι τραγούδησε ελληνικά

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, τα έσπασε σήμερα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα, στη δεύτερη πρόβα που έκανε με το Ζάρι της.

Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου

Ξανά νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, μην προτρέχει ο νους σας καθώς η όμορφη ηθοποιός, ντύθηκε νύφη για επαγγελματικούς λόγους για να προμοτάρει τα ρούχα

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Ενδιαφεροντα ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΧΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα Το μήνυμά του για το Πάσχα έστειλε ο Παύλος Γλύξμπουργκ για το Πάσχα και εύχεται ευτυχισμένες στιγμές σε όλους τους Έλληνες στη χώρα και της Διασποράς Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 21:33 Το μήνυμά

Στο χειρουργείο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης – «Εβδομάδα των παθών, δε θέλετε να ξέρετε από πόνο»

Στο χειρουργείο βρέθηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο. Όπως ενημέρωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απαλλάχθηκε από «κάτι κακές αμυγδαλές» και πια αναρρώνει, συνοδεία έντονου πόνου όπως ο ίδιος τονίζει, στο