Ο Βλάσσης Χολέβας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα σχετικά με το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής και άφησε τις δικές του αιχμές.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του «Πρωινού» αναφέρθηκε αρχικά στην έπαρση των μοντέλων στην Ελλάδα: «Όταν είχα γυρίσει από την Αμερική μου είχε κάνει εντύπωση. Είχα μιλήσει με τεράστια ονόματα, είχα μιλήσει με τη Μέριλ Στριπ, με τον Τζόνι Ντεπ. Είχα συνομιλήσει όπως μιλάμε εμείς τώρα, πολύ όμορφα, πολύ απλά. Και γυρίζεις πίσω και έβλεπα κάτι παιδιά που είχαν κάνει μια διαφήμιση, ένα σίριαλ και είχαν σηκώσει μύτη.

Τον Τζόνι Ντεπ τον είχα γνωρίσει σε ένα πάρτι του “Harpers Bazaar” στο Λος Άντζελες και ο κολλητός μου του ζήτησε τσιγάρο. Και αρχίσαμε και συζητάγαμε κανά μισάωρο και ήταν πολύ κουλ και χαλαρός».

«Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε ένα εστιατόριο στο εξωτερικό»

Όσον αφορά τη γνωριμία με την πρώην σύζυγό του: «Την γυναίκα μου τη γνώρισα σε ένα εστιατόριο του εξωτερικού που δούλευε ως μοντέλο. Όταν χωρίσαμε με την πρώην σύζυγό μου βρήκαμε κάποια στιγμή τη συνεννόηση σε ότι αφορούσε την κόρη μας, την βλέπω κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι, μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Η κόρη μου είναι 13».

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στο Night Out, ο Βλάσσης Χολέβας είπε χαρακτηριστικά: «Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι. Αφού το νιώθει ο άνθρωπος, αν το βρει το project και το πάρει μακάρι να το κάνει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βλάσσης Χολέβας: «Το μαγαζί στη Μύκονο άλλαξε μορφή. Η Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε από την επιχείρηση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-