Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα με την μικρή Κατερίνα που σιγά σιγά μεγαλώνει και την ξαφνιάζει με τις ατάκες της. «Η μικρή τώρα θα γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή. Είναι αυτή η φάση η πολύ γλυκιά. Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου.

Τις προάλλες είπε κάτι που με στεναχώρησε. Δεν της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου είπε: “μαμά, έξω από το δωμάτιο”. Λέω “πώς είναι δυνατόν λέω παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;” Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί», εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για την απώλεια της μητέρας της

Παράλληλα, η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στην απώλειά της μητέρας της και το γεγονός ότι θα ήθελε να την έχει κοντά της σε πολλές φάσεις της ζωής της. «Για τη γιαγιά της της το αναφέρω σαν παραμυθάκι και έχει μάθει να δείχνει ψηλά και να μου λέει ότι “είναι στον ουρανό με τον Θεούλη“. Η μαμά μου δεν ήταν ο άνθρωπος που έδινε συμβουλές. Οπότε το πάω λίγο με το ένστικτο. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη μικρή. Εύχομαι να έχω κάνει τα περισσότερα σωστά. Όχι όλα μάλλον. Μέσα μου θα υπάρχει αυτό το αγκαθάκι, ότι θα ήθελα την μαμά μου, σε διάφορες φάσεις της ζωής. Όπως στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η Κατερίνα, ήταν μια στιγμή που έλεγα: “μωρέ γιατί να μην είναι και αυτήν εδώ;”», είπε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-