Η Ντόρα Μακρυγιάννη, μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να ζει πλέον στο Αίγιο αλλά και για το ψυχοσωματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Ήθελα να φύγω από τους ρυθμούς της Αθήνας τελείως. Πήγα στο πατρικό μου στους δικούς μου, μια χαρά. Τους γονείς μου τους βλέπω συνέχεια, χάρηκα πιο πολύ τη γιαγιά, τους φίλους μου. Ήταν πολύ ωραία», εξήγησε η ηθοποιός.

«Υπήρχες ένας λόγος συγκεκριμένος που με έκανε να πάω εκεί και ακόμα ένας είναι ότι ήθελα να φύγω από τους ρυθμούς της Αθήνας, το άγχος, το καυσαέριο, η κίνηση, ο θόρυβος, όλα αυτά. Το διάστημα που έκανα τα γυρίσματα στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”, ήμουν στην Αθήνα. Αλλά ήταν η διαφυγή μου, όσο μπορούσα έφευγα. Ήταν και ένα ψυχοσωματικό που είχα. Επειδή έχω ένα βούισμα τα τελευταία 4 χρόνια, λέω μήπως χαλαρώσω και ηρεμήσω και φύγει; Δεν έφυγε», πρόσθεσε.

«Μπήκα σε ένα ρυθμό εξετάσεων, μαγνητικές, ακουόγραμμα…»

Όσον αφορά στο ψυχοσωματικό της πρόβλημα ανέφερε: «Δεν ξέρω πότε ήρθε, γιατί δεν το είχα καταλάβει. Όταν πήγα στον γιατρό μου είπε ότι είναι καθαρά ψυχοσωματικό, αλλά μπήκα σε ένα ρυθμό εξετάσεων, μαγνητικές, ακουόγραμμα κλπ και ήταν όλα μια χαρά. Οπότε το βάφτισα “πίεση”. Εν μέρη χαίρομαι που δεν βγήκε πουθενά αλλού η πίεση και το άγχος που είχα αυτά τα τέσσερα χρόνια. Πιέστηκα γιατί δούλευα ασταμάτητα, είχα πάρα πολύ άγχος, με διάφορους άλλους λόγους που είχα πιεστεί πάρα πολύ».

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε και για την κακοποιητική συμπεριφορά που της είχε συμβεί και τους λόγους που θέλησε να το επικοινωνήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-