Η Σοφία Βόσσου είναι και δηλώνει ένας ανατρεπτικός χαρακτήρας. «Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι ότι χώρισα έγκυος, ήμουν 20 χρονών», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Στο μεγάλωμα της κόρης της είχε βοήθεια από την πεθερά της, ενώ όταν η Ερασμία Μάνου μεγάλωσε λίγο ήταν μονάχα οι δυο τους. «Ποιο παιδάκι θα το έκανε αυτό; Γιατί παιδάκι ήμουν. Είπα ότι αυτό δεν πάει και αν συνεχίσει να πάει και μεγαλώνω ένα παιδί με τέτοιες συνθήκες, ποιος ο λόγος; Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει στην περίοδο που έγινε. Με τον μπαμπά της η Ερασμία έχει μια χαρά σχέση. Και ποτέ δεν τσακώθηκα, ποτέ δεν τσακωθήκαμε και ποτέ τίποτα. Μεγάλωσε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον διότι είμαι της άποψης ότι τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και ότι οι γονείς πρέπει να είναι ενωμένοι όταν έχουν ένα παιδί», είπε η Σοφία Βόσσου.

«Την Ερασμία τη μεγάλωσα και με τη βοήθεια της πεθερούλας μου»

«Την Ερασμία τη μεγάλωσα και με τη βοήθεια της πεθερούλας μου που έχει πεθάνει. Βοήθησε πάρα πολύ στο μεγάλωμά της όταν εγώ δούλευα γιατί έπρεπε να συντηρήσω το παιδί. Από το δημοτικό και μετά ήμασταν τελείως οι δυο μας, χωρίς βοήθεια, γιατί μπορούσε να μείνει μόνη της», ανέφερε ακόμα η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βόσσου: «Δεν είναι εύκολη η σχέση της κόρης μου γιατί δεν βλέπονται»

Ερασμία Μάνου: «Είμαι συγκινημένη που ορκιστήκαμε με τον άντρα μου Βασίλη, αιώνια αγάπη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-