Η Σοφία Βόσσου εξομολογείται πως στη μουσική δεν ξεκίνησε για να κάνει καριέρα και θεωρεί ότι ο κόσμος ακόμα δεν γνωρίζει όσα έχει κάνει. «Σε αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ γιατί δεν έχω διαφημίσει του εαυτό μου και τις συνεργασίες που έχω κάνει. Δεν ήμουν ποτέ έμπορος του εαυτού μου», λέει στην εκπομπή «Ελένη». Εξάλλου η ίδια παραδέχεται ότι έριξε περισσότερο το βάρος στην προσωπική της ζωή. «Έδωσε περισσότερα στην προσωπική μου ζωή και το χαίρομαι. Γιατί τελικά δεν πεθαίνεις με τις μαρκίζες, ούτε με τους πλατινένιους και τους χρυσούς δίσκους, πεθαίνεις με το να έχεις εισπράξει αγάπη με όλα της τα χρώματα», λέει η τραγουδίστρια.

Η Σοφία Βόσσου μιλά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Για το γεγονός ότι ο κόσμος την έχει συνδέσει άρρηκτα στο μυαλό του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η τραγουδίστρια αναφέρει: «Είναι κάποια ζευγάρια, Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, Βίσση – Καρβέλας που επειδή ήταν μαζί και στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή ο κόσμος τα αγάπησε όσα έκαναν και δεν μπορεί να τα βγάλει από την ψυχή του. Μια δεκαετία που έζησα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και κάναμε πράγματα ακόμα υπάρχει στην καρδιά του κόσμου και ακόμα και αγαπιόμαστε και οι δύο και είμαστε οικογένεια. Δεν τιμάς το παρελθόν σου αν δεν έχεις καλές σχέσεις με ό,τι πέρασε από το κορμί και την ψυχή σου».

Όσα ανέφερε η Σοφία Βόσσου το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη

Σύμφωνο συμβίωσης, μέσα στις φυλακές, υπέγραψε στις αρχές Μαΐου η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης. Η Σοφία Βόσσου δηλώνει χαρούμενη και περήφανη για την κόρη της. «Με ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και να τραβήξουν τον δρόμο τους, τον αγώνα τους, γιατί έχει αγώνα αυτή η ιστορία και να έχει αίσιο τέλος. Γιατί δεν είναι εύκολη σχέση, δεν βλέπονται συνέχεια, πονάνε οι ψυχούλες τους. Να τελειώνει η ιστορία να τα δω μαζί τα παιδιά να είναι καλά. Έχω πει στον γαμπρό μου όταν λέει θα σου κάνουμε εγγονάκι, ότι η λέξη γιαγιά εν υπάρχει στο λεξιλόγιο. Εννοείται πως θέλω», εκμυστηρεύεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-