Φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από πάρα πολλά χρόνια που ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είναι σχολιαστής στη Eurovision και δεν μας μεταφέρει τον παλμό των όσων συμβαίνουν στο Λίβερπουλ.

Τη θέση του στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου έχει πάρει η Τζένη Μελιτά, η οποία βρίσκεται εκεί με τη Μαρία και έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου το σχολιαστικό κομμάτι.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/5) καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε με τη Τζένη Μελιτά και τη Μαρία Κοζάκου, ενώ συγκινήθηκε και on air που δεν ζει τις στιγμές αυτές.

«Μαρία μου σ’ αγαπάω πάρα πολύ, μου λείπεις πάρα πολύ, σε σκέφτομαι πολύ. Τζένη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σε ευχαριστώ σαν τηλεθεατής γι’ αυτό που άκουσα, γιατί άκουσα έναν άνθρωπο που κάνει με πολλή χαρά αυτό το πράγμα και μου θύμισες τη δική μου τη χαρά που είχα στη δική μου πρώτη χρονιά.

Σε ευχαριστώ και σαν φίλος γιατί κατάλαβα ότι η φίλη μου έπεσε σε πολύ καλά χέρια και είναι με έναν άνθρωπο που περνάει πραγματικά πολύ καλά. Είμαι διπλά χαρούμενος», είπε ο ηθοποιός.

Η απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη από τη Eurovision

Η αλήθεια είναι πως το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον μουσικό θεσμό και φάνηκε πολύ περίεργο που έλειπε από τον σχολιασμό.

Το τηλεοπτικό κοινό δεν είδε με καλό μάτι την απουσία του και την αντικατάσταση του από τη Τζένη Μελιτά και το σχολίασε ποικιλοτρόπως στο Twitter.

Ο λόγος που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision  

«Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η χαρά πια, δεν είχα χαρά. Ειδικά πέρυσι ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία. Είχα χαρά που ήμουν με τη Μαρία μέσα στο μπουθ, αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν…

Ήταν πολύ οδυνηρό, ήταν πολύ δύσκολο. Χαίρομαι γιατί ξαναγύρισα σε αυτό που έκανα κάποτε, που καθόμουν κι έβλεπα χαλαρά είτε στο δωμάτιό μου, είτε με φίλους. Την Τρίτη ήμουν στην Καλαμάτα και το είδα μόνος μου, σήμερα θα το δούμε παρέα, αυτό μου είχε λείψει», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει είπε: «Δεν το σκέφτομαι για του χρόνου. Χαίρομαι που η δική μου αποχώρηση άνοιξε την πόρτα σε κάποιον να πάει εκεί και να ευχαριστηθεί κάτι τόσο σημαντικό και τόσο ωραίο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-