Στην εκπομπή Ηappy Day μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού. Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια και μητέρα τεσσάρων παιδιών βρέθηκε την Κυριακή στο workshop του jenny.gr για την ενδυνάμωση των γυναικών.

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τον μικρό της γιο Παναγιώτη Αντώνιο Κικίλια λέγοντας πως είναι ο μικρός της άγγελος. Η ίδια τόνισε πως τα υπόλοιπα αδέλφια του, Αλεξάνδρα, Αμαλία και Μάξιμος Κωστόπουλο είναι προστατευτικά απέναντί του και τον προσέχουν πολύ.

Αντλεί δύναμη από τα παιδιά της

«Με κάνουν να νιώθω δυνατή τα παιδιά μου, αλλά και όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση. Έχω νιώσει πολλές φορές αδύναμη, ανασφαλής και φοβισμένη. Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα», είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Για τον 2,5 ετών γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Ο γιος μου μοιάζει σε μένα, αλλά και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι ο μικρός είναι ίδιος ο Βασίλης. Ο γιος μου είναι ένας μικρός άγγελος». Και συνέχισε: «Μου λείπουν οι κόρες μου, αλλά όταν τα παιδιά σου είναι ευτυχισμένα, είσαι κι εσύ καλά».

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

Όσο για την τηλεόραση; Σε σχετική ερώτηση η ίδια τόνισε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της η επιστροφή στην παρουσίαση. «Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον.  Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά, δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη για την τηλεόραση. Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν δέχθηκα. Είναι άλλες οι προτεραιότητές μου αυτή τη στιγμή», εξήγησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-