Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου

Date:

ΚΡΙΟΣ: Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας για να δημιουργήσετε μια σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις να πετύχετε τον στόχο σας. Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά και στον επικοινωνιακό σας τομέα. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ. Αντιμετωπίστε πιο σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ακόμα και αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, χωρίς όμως να εμπεριέχονται εγωιστικά ξεσπάσματα. Οι πλανητικές διελεύσεις ζητούν από εσάς να βάλετε στο μικροσκόπιο ό,τι έχει φθαρεί και να γίνουν αλλαγές. Εάν η σχέση με τον σύντροφό σας πέρασε μέσα από καταιγίδες και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε καινούργιες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον τον σύντροφό σας. Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξαναβρίσκετε το κέφι σας για παιχνίδια και θα νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι. Η φλόγα του πάθους σας εύκολα μπορεί αυτό τον μήνα να έχει θύματα, αφού ο σύντροφός σας δύσκολα θα αντισταθεί στο σεξαπίλ σας. Αναπτύξτε τα ξεχωριστά συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και κυρίως μιλήστε μεταξύ σας για αυτά που πέρασαν και για αυτά που νιώθετε ότι έρχονται. Ζήστε όμορφες στιγμές και πηγαίνετε τις διακοπές που μήνες ονειρευόσασταν για να έρθουν ακόμα καλύτερες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναβάθμιση της σχέσης σας είναι σημαντική και τώρα που έχει αρχίσει την αλλαγή της, προσέξτε να μη τα θαλασσώσετε με το ματάκι σας που έχει το συνήθειο να παίζει δεξιά και αριστερά. Θα ήταν κρίμα να χαλάσετε μια σχέση πολλά υποσχόμενη που πολλοί θα ζήλευαν, για κάτι εφήμερο και παροδικό. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα, όμως φροντίστε να μην ενθουσιαστείτε υπέρ το δέον και προχωρήσετε πολύ γρήγορα παρακάτω, χωρίς να αφήσετε μια περίοδος δοκιμασίας ώστε να διαπιστώσετε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή όχι.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα σας πάρει το μυαλό και την καρδιά και θα ζήσετε μαζί έναν παθιασμένο έρωτα. Μπορεί ήδη να γνωρίζετε και αυτό το πρόσωπο, αλλά μέχρι στιγμής να μην το είχατε προσέξει, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συγκαταλέγεται μέσα στις φιλικές σας σχέσεις. Οπως και να έχουν τα πράγματα, η αίσθηση γοητείας και αυτοπεποίθησης που θα αποπνέετε θα είναι το καλύτερο για να κατακτήσετε νέα πρόσωπα αν είστε μόνοι και ακόμα ψάχνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να κατασταλάξετε σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας. Εάν νιώθετε ότι έχει ραγίσει το γυαλί, είναι άσκοπο να δίνετε παρατάσεις. Εάν όμως η σχέση σας αξίζει, όσο και αν δοκιμαστούν οι αντοχές σας, θα βγείτε νικητές. Οσοι είστε δεσμευμένοι και τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια δυσφορία δική σας ή του συντρόφου σας για κάποια ζητήματα, τώρα θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη. Εάν πρέπει να δώσετε τέλος σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε, προτιμήστε να συζητήσετε και να τα λύσετε με διάλογο.

ΖΥΓΟΣ: Εάν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που δεν είναι πολύ ξεκάθαρη ή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί μυστική, θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να σκεφτείτε περισσότερο λογικά. Να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτός ο μήνας σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει πολλά παραπάνω σε επίπεδο σχέσεων και επίπεδο γνωριμιών. Μπορεί το άγχος σας σε ό,τι αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, αλλά η καλή σας διάθεση στην ερωτική σας ζωή θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αυξημένοι ρυθμοί καθημερινότητας που θα έχετε θα βγάλουν στην επιφάνεια προβλήματα που για καιρό ήσασταν αρνητικοί στο να τα αντιμετωπίσετε. Οσο και να το αποφύγετε, προκειμένου να χαρείτε όσο μπορείτε τις απολαύσεις και τις επιτυχίες σας, αυτό δεν θα είναι εφικτό. Κάντε το μια και καλή για να ξεμπερδεύετε και να προχωρήσετε μπροστά, αποκολλημένοι απ’ ό,τι σας εμπόδιζε στο παρελθόν. Ελέγξτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα νεύρα σας για να μην ξεσπάσουν εντάσεις και ρήξεις που θα καταστρέψουν τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές ή τις τελικές αποφάσεις και μη γίνεστε εκδικητικοί όταν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς. Πρέπει να προσέξετε να μη γίνουν λάθη και ίσως για να το καταφέρετε να σας είναι απαραίτητες οι διακοπές. Θα ενισχυθεί η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και η προοπτική να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας θα σας ανεβάζει τη διάθεση. Δεν θα μπορείτε να προσδιορίσετε τον χρόνο που θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά, παρ’ όλα αυτά, δεν θα αργήσετε να νιώσετε ικανοποίηση από τους κόπους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων δεν σας αφήνουν ποτέ σε ησυχία, όμως φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σας και σας κάνουν να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε λιγότερο ευάλωτοι. Αναγνωρίστε την αξία σας για να μην καταναλωνόσαστε άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση με τον σύντροφό σας, πρέπει να κουραστείτε αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μη μιλάτε για τα προσωπικά σας ζητήματα σε ανθρώπους που δεν έχει δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους, γιατί σε αυτό η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας και θα σας δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα. Αναμφίβολα οι ίδιες καταστάσεις θα σας κάνουν να νιώθετε αρκετά πιο ανεβασμένοι ψυχολογικά. Περιοριστείτε μόνο στα απαραίτητα λόγια, ώστε να γίνουν κατανοητές οι θέσεις σας και ξεκινήστε μια σειρά από διπλωματικές επαφές για να αναλάβετε σοβαρές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τον συναισθηματικό σας τομέα, αφού θα είναι άμεσα συνδεδεμένα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βοηθήσετε τον σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει. Εάν θυμάστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητές του να έρχονται κόντρα με τις δικές σας, θα συνεχιστεί η ισορροπία στη σχέση σας, αλλά και η αποφυγή προστριβών και εντάσεων. Ο διάλογος θα είναι η καλύτερη μέθοδος σε κάθε περίπτωση για να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, ενώ οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι από κοινού.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Νικολόπουλος: «Αυτοί είναι υπαίτιοι που δεν «περπατά» το νέο τραγούδι»

Για την εκπομπή στην ΕΡΤ και το μέλλον του τραγουδιού, μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Νόρα Βαλσάμη: «Με πήρε τηλέφωνο η Αλίκη & μου το είπε, με πέθανε και μένα»

Η Νόρα Βαλσάμη είχε δώσει μία σπάνια συνέντευξη στην Espresso και ανάμεσα σε άλλα είχε κάνει αποκαλύψεις για την Αλίκη βουγιουκλάκη με την οποία ήταν πολύ καλές

Νικόλ Κίντμαν: Έχασε την μητέρα της λίγο πριν λάβει το βραβείο της στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Νικόλ Κίντμαν: Έχασε την μητέρα της λίγο πριν λάβει το βραβείο της στο Φεστιβάλ της Βενετίας GALA Νικόλ Κίντμαν Μητέρα Φεστιβάλ Βενετίας Νικόλ Κίντμαν: Έχασε την μητέρα της λίγο πριν λάβει το βραβείο της στο Φεστιβάλ της Βενετίας «Έμαθα λίγο μετά την άφιξή μου στη Βενετία τον θάνατο της μητέρας μου Τζανέλ Κίντμαν» - «Αυτό

Αθηναϊκή νύχτα: Ηχηρές μεταγραφές, δυνατά σχήματα και… συνήθεις ύποπτοι σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι – Ποιος τραγουδάει πού

«Άρχισαν τα όργανα» και τα ντέρμπι - Όλα τα ονόματα του φετινού χειμώνα και οι πίστες, στις οποίες θα εμφανιστούν

Κατερίνα Λιόλιου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Χάρη Παπατζανή

Κατερίνα Λιόλιου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Χάρη Παπατζανή Η τραγουδίστρια και ο γνωστός manager μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη. Έστησαν το δικό τους σπίτι στα νότια προάστια. Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή, που, σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», έκαναν το

Power of Love – Το απρεπές σχόλιο του Γιώργου Κόρκα μόλις είδε τη νέα παίκτρια: “Πού την πάνε αυτήν;”

"Τι μας φέρανε; Πού την πάνε αυτήν; Τι; Σ' άρεσε εσένα αυτή;".

Εβελίνα Νικόλιζα: Το boho μπαλκόνι της μοιάζει να βγήκε από… περιοδικό!

Η Εβελίνα Νικόλιζα μας κάνει να ζηλεύουμε το boho μπαλκόνι της, το οποίο μοιάζει σαν να βγήκε από τις πιο στιλάτες deco σελίδες του Instagram! Με tropical vibes, φυτά παντού και έπιπλα από φυσικά υλικά, ο εξωτερικός της χώρος είναι μία πραγματική όαση στην καρδιά της Αθήνας. Όμως, το highlight δεν είναι άλλο από τις

Ζόζεφιν: Ποζάρει με τη μητέρα της, Μαργαρίτα & μοιάζουν σαν αδελφές

Στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επέστρεψε η Ζόζεφιν μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι που πέρασε. Η τραγουδίστρια επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και από το προηγούμενο Σάββατο 31/8 εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Από το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα δε θα μπορούσε να λείψει η μητέρα της, Μαργαρίτα

Εν εξάλλω ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής: “Γιατί ρε γαμώτο τόσο κακία;”

Εν εξάλλω ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής: «Γιατί ρε γαμώτο τόσο κακία;» ""Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο" αναρωτιέται, μεταξύ πολλών άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα social media. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία και τα γυρίσματα για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή που θα πάρει προσεχώς θέση

Μπέττυ Μαγγίρα: “Κάνε μια εκπομπή να έρθω να σου πω γιατί έφυγα από τον ΑΝΤ1”

"Δεν ξέρω τι θα κάνω φέτος στην τηλεόραση, θα δείξει, θα φανεί" επισημαίνει, παράλληλα, η Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Παντελή Καναράκη πριν από λίγες ώρες και θέλησαν να μοιραστούν ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και

Τόμας Γουόκαπ και Εστρέλα Νούρι: «Λιώνει» ο ένας για τον άλλο – «Είναι ο πρίγκιπάς μου» λέει η σύζυγος του μπασκετμπολίστα

Τον έρωτά τους ζουν οι Τόμας Γουόκαπ και Εστρέλα Νούρι οι οποία παντρεύτηκαν πριν μερικές μέρες στο νησί της Μήλου. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, που συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Ιρανή τραγουδίστρια, με την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο Τόμας

Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει με την 1,5 έτους κόρη της – «Λιώσαμε» με τα νέα καρέ

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια ήταν αυτό που πέρασε για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια έκανε αρκετές εξορμήσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού και σήμερα μας χάρισε μερικές ακόμη υπέροχες λήψεις με τη μονάκριβη κόρη της. Η πριγκίπισσά της έχει μεγαλώσει πλέον και τώρα μαμά και κόρη μπορούν να συνεννοηθούν καλύτερα και να κάνουν τα πάντα μαζί.