Μαίρη Μηλιαρέση εξήγηση το πόσο πολύ δούλεψε κάποιες δύσκολες πτυχές του χαρακτήρα της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

«Είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Αυτή η δικαιοσύνη πολλές φορές με φέρνει αντίπαλο σε εμένα. Δηλαδή ρίχνω στον εαυτό μου, για να δώσω σε κάποιον άλλον. Ό,τι κακό έχω κάνει στον εαυτό μου, το έχω κάνει γιατί έβαλα προτεραιότητα κάποιον άλλον. Και εκεί έχω αυτομαστιγωθεί, γιατί έχω πει στον εαυτό μου “γιατί δεν με βάζεις εκεί που πρέπει;”. Για εμένα αυτό δείχνει πως αγαπάω πάρα πολύ τον εαυτό μου, απλά δεν τον βάζω ως προτεραιότητα».

«Ο μόνος με τον οποίο μπορούμε να συγκριθούμε είναι ο χθεσινός εαυτός μας»

«Η σύγκριση με κάποιον άλλον άνθρωπο αφορά ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το οποίο απομονώνουμε και αφορά κάτι που εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας. Ο μόνος με τον οποίο μπορούμε να συγκριθούμε είναι ο χθεσινός εαυτός μας».

«Όταν είχα φτάσει σε όρια κούρασης, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο»

«Όταν είχα φτάσει κι εγώ σε όρια κούρασης, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο. Του είπα “είμαι πολύ κουρασμένη, όλα τα κάνω μόνη μου, γιατί είμαι συγκεντρωτική και υπερπροστατευτική”. Με ρώτησε πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγα για καφέ με τις φίλες μου, πότε πήγα μία εκδρομή ή γυμναστήριο. Αυτό δεν είναι αυτοφροντίδα».

«Εγώ έχω λάβει αγάπη με πράξεις, δεν μεγάλωσα με χάδια. Ένιωθα ότι με προστατεύουν, ότι έχω πλάτες, ότι έχω ό,τι θέλω αλλά δεν ένιωσα την αγκαλιά και το χάδι. Το έδωσα όμως μετά στην κόρη μου στον μέγιστο βαθμό» περιέγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-