Έπειτα από 14 χρόνια τηλεοπτικής αποχής η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε φέτος παρουσιάζοντας την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» στον ΑΝΤ1. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 2 Μαΐου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night show» μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και τον λόγο που την έκανε να φύγει για την Πάρο.

«Εισπράττω την αγάπη του κοινού», δήλωσε η Σοφία Αλιμπέρτη

«Μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής αποχής είχα αρχίσει να νιώθω την επιθυμία να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια. Μας έχει επηρεάσει ακόμη, ειδικά εμένα που ήμουν στην Πάρο μόνη μου τους χειμώνες. Οπότε μου έλειψε αυτό. Η Φαίη Σκορδά “φταίει” γιατί η συνέντευξή μας ήταν η αρχή για να με “τσιγκλήσει” να επιστρέψω. Τώρα εισπράττω την αγάπη του κοινού, μετά από 14 χρόνια απουσίας. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος. Δεν το ήξερα» ανέφερε αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Αν πω ότι θα ανοίξω ξανά μαγαζί, χαστούκισε με»

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την έκανε να σταματήσει την τηλεόραση: «Δεν σταμάτησα την τηλεόραση μέσα σε μια μέρα. Δούλευα από 12 χρονών, κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Είχε ξεφύγει τότε το πράγμα και έβγαινε ο καθένας να πει ό,τι θέλει για σένα. Έχω αλλάξει εγώ. Με κούρασε όλο αυτό, σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι και είπα δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω. Δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα.

Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, γιατί εκτός από τα υπέροχα παιδιά μου, μου χάρισε και μια πατρίδα. Η Πάρος ήταν το σημείο αναφοράς μου. Ο πρώτος χρόνος εντάξει, ο δεύτερος οκ, στον τρίτο άρχισα να βαριέμαι και λέω κάτι πρέπει να κάνω. Έμπλεξα με τα μαγαζιά. Αν πω ότι θα ανοίξω ξανά μαγαζί, χαστούκισε με. Δεν θέλω να ανοίξω ποτέ ξανά δικές μου επιχειρήσεις, είναι σαν να σε αντιμετωπίζουν από την αρχή σαν κλέφτη. Όλο το σύστημα είναι εναντίον σου. Οι άνθρωποι που το κάνουν είναι ήρωες».

Διαβάστε επίσης:

Η Σοφία Αλιμπέρτη και οι συνεργάτες της δίνουν χρήσιμα tips για να «ζήσουμε αλλιώς»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-