Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια και αποκάλυψε πως εκείνος σιχαίνεται τις εκπλήξεις. H ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

«Γιορτάζω τα γενέθλια, είμαι αστεία! Γιορτάζω όλων τα γενέθλια. Πηγαίνω και σε άλλων και να μη θέλουν να κάνουν γενέθλια, τους κάνω εγώ. Θυμάμαι μια χρονιά είχε γενέθλια η Ευγενία Σαμαρά και είχαμε γκρουπαριστεί κάπως, αλλά πήγα και στα τέσσερα καλέσματα. Μου έλεγε “σταμάτα κορίτσι μου να έρχεσαι στις τούρτες”. Το επόμενο στάδιο είναι να βγαίνω από τούρτες», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Στον Κωστή κάνω εκπλήξεις και τις σιχαίνεται»

«Στον Κωστή κάνω εκπλήξεις και τις σιχαίνεται. Εγώ επειδή είμαι πολύ κοινωνική και έχω πάρα πολλούς φίλους παίρνω όλους μας τους φίλους και του κάνω εκπλήξεις και νιώθει πολύ άβολα. Την πρώτη χρονιά ήταν σοκαρισμένος, γιατί δεν με ήξερε και πολύ καλά και είδε ανθρώπους που είχε να δει χρόνια και ήταν σε φάση “πού τους ξέρεις;”. Τη δεύτερη και τρίτη φορά ήταν σοκ και αναμενόμενο και μετά κάπως, “ευχαριστώ πολύ που ήρθατε”», πρόσθεσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-