Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής συναντήθηκαν ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον Αλέξη Τσίπρα.

Φωτογραφία από τη συνάντησή τους προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Μαΐου στην εκπομπή Happy Day. Ο Δήμος Βερύκιος μάλιστα ανέφερε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν στη θύρα 13 ενώ ο Αλέξης Τσίπρας με τους γιους του στους επισήμους.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τον επισκέφτηκε και αφού φωτογραφήθηκαν πήγε πάλι στη θύρα 13. Τον αγώνα παρακολούθησε επίσης ο Νίκος Παππάς που διεκδικεί τον Δήμο Αθηναίων στις εκλογές.

Δείτε το βίντεο:

«Δεν μπήκα στο Εθνικό επειδή δεν είχα τελειώσει το Λύκειο»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega Stories ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε μιλήσει για την εξίσωση του πτυχίου δραματικών σχολών με απολυτήριου λυκείου.

«Για κάποιους ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό να κάνουν μεταπτυχιακά, να μπουν σε μια δημόσια υπηρεσία, να διδάξουν θέατρο στα παιδιά στα σχολεία, εκεί παίζει ρόλο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει τελειώσει το Λύκειο, αλλά το Γυμνάσιο. Μέσα από τα εξαιρετικά ταλέντα του Υπουργείου Πολιτισμού έδωσα εξετάσεις και πέρασα σε μια ιδιωτική σχολή και πήρα το πτυχίο που δεν έχει την ίδια αναγνώριση με το πτυχίο των παιδιών που είχαν τελειώσει Λύκειο.

Δεν μπήκα στο Εθνικό, ενώ με ήθελαν ως ταλέντο, επειδή δεν είχα τελειώσει το Λύκειο και τώρα σου λένε ότι και να το έχεις τελειώσει είναι πάλι σαν να έχεις ένα χαρτί Λυκείου. Δεν είναι λίγο παράλογο όλο αυτό;», είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν μπήκα στο Εθνικό ενώ με ήθελαν ως ταλέντο, επειδή δεν είχα τελειώσει το Λύκειο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-