Καταιγιστικές είναι από την Παρασκευή (28/4) οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021.

Όπως έγινε γνωστό η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση. Πρόκειται για δύο αδέρφια 40 και 48 ετών γνωστά στις Αρχές που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις όπως εκβιασμούς και ληστείες.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο ένας φέρεται να σχετιζόταν με ομάδα γνωστού νονού της νύχτας που δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο ενώ φέρεται να εμπλέκεται και στη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι το 2021 για την οποία μάλιστα εκκρεμεί και άλλο ένταλμα σύλληψης.

Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβαζ, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη σύλληψη δύο υπόπτων για τη δολοφονία του.

«Πώς να είμαι κορίτσι μου πώς να είμαι, από τη μέρα που το άκουσα.

Αυτό το περίμενα 2 χρόνια. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να βρεθεί ο εντολέας. Αυτός με ενδιαφέρει περισσότερο, τον εντολέα θέλω να βρούνε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

 «Αύριο το πρωί θα πάω να του τα πω του παιδιού μου. Πρωί πρωί θα πάω να του τα πω, να ησυχάσει η ψυχούλα του. Έχω ακούσει ότι είναι στα ίχνη άλλων δύο δραστών από την τηλεόραση».

Σε ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το αν θέλει να μάθει τον λόγο που δολοφόνησαν το παιδί της είπε;

«Μα φυσικά θέλω να μάθω, αλλά θέλω τον εντολέα, να μάθω γιατί το έκανε. Από τον εντολέα θέλω. Μόνο από αυτόν θέλω να μάθω τι έγινε και για ποιον λόγο το έκανε αυτό στο παιδί μου.

Σίγουρα θα απαλύνει τον πόνο μου. Θα ξέρω. Και μετά ας κλείσω τα μάτια μου και να πάω κοντά στο παιδί μου, δεν θέλω τίποτα άλλο. Το ξέρω που με βλέπει το παιδί μου, το ξέρω και το αισθάνομαι ότι είναι κοντά μου τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-